Topic: Irisbus Citelis
972 posts, 349279 views
📖 Pagination options
- barbuandrei
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Irisbus Citelis
punmeister
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
A fost atribuita licitatia pentru 4 motoare TN96 pentru troleibuze Irisbus, nu stiu care sunt cele 4 care necesita motor, dar avand in vedere ca licitatia e lansata de vara trecuta, sunt din cele „istorice”.
A fost atribuita licitatia pentru 4 motoare TN96 pentru troleibuze Irisbus, nu stiu care sunt cele 4 care necesita motor, dar avand in vedere ca licitatia e lansata de vara trecuta, sunt din cele „istorice”.
- V2A
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Se apropie de finalizare instalarea de AC pe troleibuzele Citelis și la dep. Vatra Luminoasă. Singurele troleibuze active pentru care nu pot să confirm instalarea AC-ului sunt 5373, 5374, 5376 și 5396, posibil să aibă și ele.
Se apropie de finalizare instalarea de AC pe troleibuzele Citelis și la dep. Vatra Luminoasă. Singurele troleibuze active pentru care nu pot să confirm instalarea AC-ului sunt 5373, 5374, 5376 și 5396, posibil să aibă și ele.
- Gabi23
-
Posted:
-
- georgica2704
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Mă bag și eu ca musca-n lapte, nu înțeleg rostul postărilor ”53xy a primit AC, un altu' a primit AC etc” e evident că toate troleibuzele Irisbus vor primi instalații de aer condiționat...
Mă bag și eu ca musca-n lapte, nu înțeleg rostul postărilor ”53xy a primit AC, un altu' a primit AC etc” e evident că toate troleibuzele Irisbus vor primi instalații de aer condiționat...
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
5399 intr-o aparitie rara pe linia 79.
P.S. Display-ul functiona, dar nu a fost capturat de camera.
5399 intr-o aparitie rara pe linia 79.
P.S. Display-ul functiona, dar nu a fost capturat de camera.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
5324 - revenit recent dupa o "pauza" de 6-7 ani (daca nu ma insel).
5324 - revenit recent dupa o "pauza" de 6-7 ani (daca nu ma insel).
5324 - 69 - 25.03.2019 (3).JPG (213.67 KB; downloaded 3989 times)
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
5399 a capatat un set de capace la roti. Este de departe cel mai ingrijit troleibuz din intreg STB.
5399 a capatat un set de capace la roti. Este de departe cel mai ingrijit troleibuz din intreg STB.
20190423_192347.jpg (1.27 MB; downloaded 3757 times)
📖 Pagination options