Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4149 posts, 1038645 views
📖 Pagination options
- cornel001
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului
cornel001
^^ Cand se apuca cineva sa faca ceva util, la mistouri nu ne intrece nimeni.
^^ Cand se apuca cineva sa faca ceva util, la mistouri nu ne intrece nimeni.
- sss
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu stiam ca se pregateste ceva gen 'punerea pietrei de temelie'...cam cum a fost si la Basarab...
Eu stiam ca se pregateste ceva gen 'punerea pietrei de temelie'...cam cum a fost si la Basarab...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
N-a mers nimeni sa fotografieze panoul acela?, poate era o schema cu pilonii...
N-a mers nimeni sa fotografieze panoul acela?, poate era o schema cu pilonii...
- cornel001
-
Posted:
-
cornel001
poftim poze panou & co : http://b365.ro/news/au-ince ... erie-foto/
Daca a fost Marian in zona probabil o sa puna poze direct in sectiune pe topicul corespunzator, diseara.
N-am inteles nimic din asta. Despre ce piloni vorbesc ? Avem pe cei doi de la hobanat, care insa nu cred ca au doar 18, si al treilea ?
poftim poze panou & co : http://b365.ro/news/au-ince ... erie-foto/
Daca a fost Marian in zona probabil o sa puna poze direct in sectiune pe topicul corespunzator, diseara.
În acest moment, se lucrează la forarea celor trei piloni din beton. Pilonul central va avea o lungime de 35 de metri și un diametru de doi metri. Ceilalți doi, poziționați spre Șoseaua Virtuții și spre centru vor avea o lungime de 18 metri, și același diametru de doi metri.
N-am inteles nimic din asta. Despre ce piloni vorbesc ? Avem pe cei doi de la hobanat, care insa nu cred ca au doar 18, si al treilea ?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Urmeaza poze, noutati, informatii, detalii proiect
Urmeaza poze, noutati, informatii, detalii proiect
- syndic8r
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@cornel001:
cel mai probabil e vorba de adancimea coloanelor de fundare care au diametrul de 2,0m (ziaristi de doi bani...)
@cornel001:
cel mai probabil e vorba de adancimea coloanelor de fundare care au diametrul de 2,0m (ziaristi de doi bani...)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Urmeaza sa pun si un video destul de lung cu declaratiile lui Oprescu si ale sefului de santier.
Urmeaza sa pun si un video destul de lung cu declaratiile lui Oprescu si ale sefului de santier.
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Sa fie intr-un ceas bun . Sa-l termine repede si pe asta . Problema nu este aici , imi este frica de exproprierile care urmeaza in comuna Rosu . La celelalte poduri stie cineva cand se apuca , ca si acele sunt destul de complicate . Mulumim Andrei pentru reportaj . Deja ai intrat in echipa si pentru acest proiect care va trece pe primul loc dupa incheierea pasajului Basarab .
Foarte dragute aceste zambete
Sa fie intr-un ceas bun . Sa-l termine repede si pe asta . Problema nu este aici , imi este frica de exproprierile care urmeaza in comuna Rosu . La celelalte poduri stie cineva cand se apuca , ca si acele sunt destul de complicate . Mulumim Andrei pentru reportaj . Deja ai intrat in echipa si pentru acest proiect care va trece pe primul loc dupa incheierea pasajului Basarab .
Foarte dragute aceste zambete
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Exact asta mă pregăteam și eu să întreb...
Ori l-au uitat la simulare, ori e... pasaj subteran.
De fapt, cred că a picat din proiect, pentru reducerea costurilor. În definitiv, relația respectivă se poate rezolva și așa:
syndic8r wrote:
A mai aparut un pod?
Exact asta mă pregăteam și eu să întreb...
Ori l-au uitat la simulare, ori e... pasaj subteran.
De fapt, cred că a picat din proiect, pentru reducerea costurilor. În definitiv, relația respectivă se poate rezolva și așa:
- sss
-
Posted:
-
sss
Probabil ca nu! Exista mai multe inadvertente intre diferitele proiectii facute, probabil ca au existat variante. In saracia actuala nu cred ca are rost o bretea suplimentara peste Dambovita.
@romafroman mi-a luat-o inainte
syndic8r wrote:
A mai aparut un pod?
Probabil ca nu! Exista mai multe inadvertente intre diferitele proiectii facute, probabil ca au existat variante. In saracia actuala nu cred ca are rost o bretea suplimentara peste Dambovita.
@romafroman mi-a luat-o inainte
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ca sa clarificam - breteaua aia nu exista.
Ca sa clarificam - breteaua aia nu exista.
- bekxy
-
Posted:
-
📖 Pagination options