Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321713 views

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public subway guru

Incearca mai intai sa epuizezi metoda enervarii primariei, scrie direct la dna Firea, adresa cu numar de inregistrare de la registratura, nu te mai incurca cu maruntisul, aia mici nu vor face nimic daca nu le spune sefa.
Abia apoi la TV...si abia dupa aceea la Astaldi...dupa umila mea parere solutia cu Astaldi e <bomba nucleara>, nu-ti dau datele de contact decat dupa ce-mi spui ca ai epuizat toate celelalte alternative!
Altfel ar putea insemna ca ori tu ori ei sa-si arunce in aer orice punte de comunicare, asa ca prudenta maxima.

Re: Iluminat public faraonul

I-am scris doamnei Firea pe patru adrese, două de la PMB, una de la PSD și alta de Yahoo. Nu am primit niciun răspuns. O să-i mai scriu. Clar că o sabotează și pe ea. Și-a dat seama că trebuie să facă ceva daca mai dorește un mandat.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

Scrie pe facebook-ul doamnei, cel oficial. Cineva chiar citeste mesajele.

Re: Iluminat public subway guru

Nu uita de lacramatia scrisa la registratura, vis-a-vis de primarie.
Bafta!

Re: Iluminat public Cristi N

E foarte posibil ca cei de la Luxten sa aibe o lipsa destul de serioasa de personal. In mod normal oamenii incearca sa isi gaseasca de lucru in alta parte inainte sa expire contractul, nimeni nu vrea sa fie cel care stinge lumina. Si in plus de asta, mai greu sa angajezi alti electricieni pentru o perioada scurta de timp.

Asa cred si eu. Sau au alocat resursele in alte orase unde au contracte. Ar fi cinic sa lase bucurestenii in intuneric doar pentru a arata ce administratie incapabila avem. S-ar intoarce si asupra lor. E mare pacat daca pierd oameni buni ca dureaza ani de zile sa-i formeze.

Re: Iluminat public shoppy

Astazi au fost topografi pe Promoroaca si Capriorilor, poate ni se pregateste ceva.

Eu le-am propus de atunci. Mi-au spus ca se cauta o varianta, problema este latimea strazii si lipsa trotuarelor.  Sper sa gaseasca o solutie sa avem lumina si acolo.

Tot trebuie sa ii exproprieze pe Pheonicia pentru prelungirea Capriorilor pana in Aerogarii ca asa scrie in noul PUZ.

Unde pot găsi acest PUZ nou?

Habar n-am, gasisem eu o bucata pe gardul de langa Pheonicia, nici nu mai gasesc unde am postat, parca era un subiect cu proiecte de cladiri noi.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public V2A

Cei de la CMIPB demontau azi dimineață ornamentele de Sărbători puse în jurul copacilor de pe Bd. Lascăr Catargiu.

Re: Iluminat public Cristi N

Au dezactivat jocul de lumini de pe Pompeiu, acum proiectoarele functioneaza normal.  :bere:

Și o să pună corpuri noi și pe stâlpii RATB luna aceasta.

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”