Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2042 posts, 528969 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Adrian Rosca
Nu credem pana nu vedem dovada. Foto, evident
Iar in rest ce-ai vrea? Asfalt nu se poate pune pe vremea asta, iar balustradele probabil o sa le puna de abia la urma.
TibiV wrote:
Astazi era betonat in interiorul "conturului"...
Nu credem pana nu vedem dovada. Foto, evident
Iar in rest ce-ai vrea? Asfalt nu se poate pune pe vremea asta, iar balustradele probabil o sa le puna de abia la urma.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Adi,
chiar nu mai vreau nimic, si nici nu ma mai astept la nimic bun...
Nici de la primarie, nici de la colegii care vor sa ii impuste pe cei care au tupeul sa NU mearga cu transportul in comun...
M-am cam saturat.
Poate o sa ies.
Adi,
chiar nu mai vreau nimic, si nici nu ma mai astept la nimic bun...
Nici de la primarie, nici de la colegii care vor sa ii impuste pe cei care au tupeul sa NU mearga cu transportul in comun...
M-am cam saturat.
Poate o sa ies.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Hai o ca macar lucrarea asta o s-o termine anul asta, cateva galeti de asfalt s-or mai gasi prin curte la Astaldi. Asa ca mai "rezista" un pic. In rest, duamna a gasit motivul perfect sa nu mai faca nimic, ca deh, i se taie fondurile.
Hai o ca macar lucrarea asta o s-o termine anul asta, cateva galeti de asfalt s-or mai gasi prin curte la Astaldi. Asa ca mai "rezista" un pic. In rest, duamna a gasit motivul perfect sa nu mai faca nimic, ca deh, i se taie fondurile.
- survola
-
Posted:
-
survola
Eu nu înțeleg cum toarnă așa, doar o roabă de beton pe săptămână.
Zici că fac chetă să cumpere câte un sac de undeva
Sau poate strâng donații. Să donăm și noi, poate grăbim lucrarea?
Eu nu înțeleg cum toarnă așa, doar o roabă de beton pe săptămână.
Zici că fac chetă să cumpere câte un sac de undeva
Sau poate strâng donații. Să donăm și noi, poate grăbim lucrarea?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Gata, au terminat betonarile. Mai au doar de asfaltat.
Gata, au terminat betonarile. Mai au doar de asfaltat.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Tibi, te rugam reconsidera! Avem nevoie de oameni ca tine.
Eu personal te apreciez foarte mult, pana acum nu ti-am zis-o direct ca sa nu cumva sa nu ti-o <iei in cap>.
Daca abandonam toti ce urmeaza?
Hai, curaj si <rezilienta>, poporul va invinge, iar noi nu suntem altceva decat o mica particica a acestui popor supus tuturor vicisitudinilor.
Tibi, te rugam reconsidera! Avem nevoie de oameni ca tine.
Eu personal te apreciez foarte mult, pana acum nu ti-am zis-o direct ca sa nu cumva sa nu ti-o <iei in cap>.
Daca abandonam toti ce urmeaza?
Hai, curaj si <rezilienta>, poporul va invinge, iar noi nu suntem altceva decat o mica particica a acestui popor supus tuturor vicisitudinilor.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Asa este.
Din nefericire stiu cum este sa iti rezervi saptamanal timp din program sa te duci la santier si aia sa nu fi muncit nimic, groaznic, si la mine in nord cam tot aia este, este o rusine ce se intampla in orasul acesta.
Mereu a fost greu sa militezi pentru normalitate, mai ales in republica bananiera, putini inteleg ca pe strada trebuie sa fie loc pentru toata lumea si la pretul potrivit pentru fiecare.
Asa este.
Din nefericire stiu cum este sa iti rezervi saptamanal timp din program sa te duci la santier si aia sa nu fi muncit nimic, groaznic, si la mine in nord cam tot aia este, este o rusine ce se intampla in orasul acesta.
Mereu a fost greu sa militezi pentru normalitate, mai ales in republica bananiera, putini inteleg ca pe strada trebuie sa fie loc pentru toata lumea si la pretul potrivit pentru fiecare.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Azi-dimineata, faceau niste masuratori topo in zona. Tanti cu bastonul statea pe coltul de langa Lidl, iar nenea cu aparatul pe partea opusa a podului. Nu imi dau seama pentru ce masurau.
Azi-dimineata, faceau niste masuratori topo in zona. Tanti cu bastonul statea pe coltul de langa Lidl, iar nenea cu aparatul pe partea opusa a podului. Nu imi dau seama pentru ce masurau.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Saptamana asta nu au mai facut nimic. Probabil ca au obosit de atata munca.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Absolut nimic...
Singura poza care merita postata:
Daca vreti, le puteti vedea si pe celelalte facute duminica, 17 februarie, aici: https://imgur.com/a/8vS9Rh7
Adrian Rosca wrote:
Absolut nimic...
Singura poza care merita postata:
Daca vreti, le puteti vedea si pe celelalte facute duminica, 17 februarie, aici: https://imgur.com/a/8vS9Rh7
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Asa, de la distanta arata frumos!
Bag-o la concursul foto cu titlul <natura moarta>, ca oricum nu misca nimic!
Asa, de la distanta arata frumos!
Bag-o la concursul foto cu titlul <natura moarta>, ca oricum nu misca nimic!
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
SI totusi de 2 luni trec zilnic prin zona si pe muncitori ii vad prezenti. Pazesc sculele sa nu se apuce singure de munca?
SI totusi de 2 luni trec zilnic prin zona si pe muncitori ii vad prezenti. Pazesc sculele sa nu se apuce singure de munca?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pai pana acum doua saptamani isi mai gaseau ceva de facut cum ar fi de turnat cate un colt de trotuar, pana n-au mai avut ce sa toarne. I-ai vazut si in ultimul timp?
Pai pana acum doua saptamani isi mai gaseau ceva de facut cum ar fi de turnat cate un colt de trotuar, pana n-au mai avut ce sa toarne. I-ai vazut si in ultimul timp?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)
•
Choose destination