Topic: Otokar Kent C - 12
1488 posts, 448515 views
📖 Pagination options
- dany
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Otokar Kent C - 12
Gabi23
Câteva din cele care n-au apărut pe aici.
6432 - Șos. Colentina:
6465 - Calea Dorobanților:
6474 - Bd. Unirii:
Câteva din cele care n-au apărut pe aici.
6432 - Șos. Colentina:
6432 - 682 - 03.02.2019.JPG (434.83 KB; downloaded 2402 times)
6465 - Calea Dorobanților:
6465 - 335 - 03.02.2019.JPG (315.44 KB; downloaded 2397 times)
6474 - Bd. Unirii:
6474 - 123 - 03.02.2019.JPG (402.71 KB; downloaded 2397 times)
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Astazi in jurul orei 12, 6422 venea fara calatori pe Bd. Uverturii cu firma 336 si a facut stanga pe Virtutii.
6439 al Autobazei Militari are capace (cercuri) de protectie a prezoanelor la rotile din fata. Au inceput sa vina cu ele din fabrica sau le-au pus soferii?
Astazi in jurul orei 12, 6422 venea fara calatori pe Bd. Uverturii cu firma 336 si a facut stanga pe Virtutii.
6439 al Autobazei Militari are capace (cercuri) de protectie a prezoanelor la rotile din fata. Au inceput sa vina cu ele din fabrica sau le-au pus soferii?
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Capace de genul acesta?
Capace de genul acesta?
Otokar-Kent-C.jpg (206.97 KB; downloaded 2337 times)
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Nu, cum are Citaro, acele cercuri ce acopera piulitele rotilor din fata. Dar spre deosebire de Citaro erau nichelate.
Nu, cum are Citaro, acele cercuri ce acopera piulitele rotilor din fata. Dar spre deosebire de Citaro erau nichelate.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Daca in ianuarie au venit 40 din acest tip, februarie ne va aduce ceva mai multe
Daca in ianuarie au venit 40 din acest tip, februarie ne va aduce ceva mai multe
- dany
-
Posted:
-
dany
Se misca bine baietii, bravo lor. Vor alimenta gurile rele care spun prin garaje ca autobuzele erau deja produse si ca erau tinute in spatele fabricii pe un camp )).
Se misca bine baietii, bravo lor. Vor alimenta gurile rele care spun prin garaje ca autobuzele erau deja produse si ca erau tinute in spatele fabricii pe un camp )).
- punmeister
-
Posted:
-
- Tom
-
Posted:
-
Tom
Cu MAZ-urile din Iași asta e un fapt sigur, stătuseră 3 ani în curtea uzinei până au fost cumpărate și aduse în Ro. Turcii nu cred că produc pe stoc la modul și la cantitatea asta.
Astăzi am văzut autobuze cu numere 649x în Autobaza Obregia. Deci, până acum ar trebui să fi ajuns 100 dintre ele. Cele pe care le-am văzut aveau numere roșii, deci fie nu le-au pus încă numere definitive, încă nu sunt înmatriculate definitiv.
Cu MAZ-urile din Iași asta e un fapt sigur, stătuseră 3 ani în curtea uzinei până au fost cumpărate și aduse în Ro. Turcii nu cred că produc pe stoc la modul și la cantitatea asta.
Astăzi am văzut autobuze cu numere 649x în Autobaza Obregia. Deci, până acum ar trebui să fi ajuns 100 dintre ele. Cele pe care le-am văzut aveau numere roșii, deci fie nu le-au pus încă numere definitive, încă nu sunt înmatriculate definitiv.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- alex_who
-
Posted:
-
alex_who
Aveți idee daca vor fi și Otokare Kent C-12 pe linia lui 173? Ar fi foarte util ținând cont că este o linie folosita de foarte multi oameni.
Aveți idee daca vor fi și Otokare Kent C-12 pe linia lui 173? Ar fi foarte util ținând cont că este o linie folosita de foarte multi oameni.
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
#punmeister, asa arata capacele lui 6439.
#punmeister, asa arata capacele lui 6439.
capac roata.jpg (50.89 KB; downloaded 1965 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
# alex_who ai formulat întrebarea greșit.
Întrebarea corectă este următoarea :
Având în vedere venirea celor 400 de autobuze, se vor mări turele pe linia lui 173 ?
Ce importanță are ce fel de autobuze vor circula pe linia respectivă ?
# alex_who ai formulat întrebarea greșit.
Întrebarea corectă este următoarea :
Având în vedere venirea celor 400 de autobuze, se vor mări turele pe linia lui 173 ?
Ce importanță are ce fel de autobuze vor circula pe linia respectivă ?
- alex_who
-
Posted:
-
alex_who
Ok.sorry
Reiau întrebarea astfel...."Având în vedere venirea celor 400 de autobuze, se vor mări turele pe linia lui 173 ?"
Ok.sorry
Reiau întrebarea astfel...."Având în vedere venirea celor 400 de autobuze, se vor mări turele pe linia lui 173 ?"
📖 Pagination options