Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 489786 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI elloyy

neder wrote:
S-au montat si parapeti pe mijloc intre Chitila si Mogosoaia?

+1 :D

nu cred ca reusesc sa ajung in zona pana in we si mor de curiozitate.

Re: CENTURA BUCURESTI neder

Aud ca nu. Din surse... Nici eu nu am ajuns inca. Mai e si vremea asta mizerabila..

Re: CENTURA BUCURESTI bogd_an

Am trecut ieri pe la ora 14 pe podul de la Stefanesti. Vechea trecere era inchisa, puteai sa mergi doar inainte. In schimb, de dimineata, la ora 5, era deschisa si trecerea, lumea o lua tot pe unde stia, pe pod nu am vazut pe nimeni trecand. Mai au de lucru la breteaua dinspre Voluntari spre Stefanesti, e la stadiul de pamant. Culmea, avea semn de cedeaza si obligatoriu la dreapta montat!
La podul Tunari mai e ceva de lucru, au terminat doar umplutura, pana de Craciun ar trebui sa fie gata (estimare proprie), daca nu, la anul.

Re: CENTURA BUCURESTI Goldmund

Ultima poza nu arata rau,Bogdan si cred ca in primavara va fi gata toata partea de nord a CB si va arata totul mult mai bine.

Re: CENTURA BUCURESTI Goldmund

Acum, cand pasajul e gata imi iau casa in Stefanesti ;)  Padure, aer curat, la cateva minute de "marea metropola"...

Re: CENTURA BUCURESTI mindmasster

S-au respectat schitele care le-am facut noi pe forum Banda de accelerare , sensuri unice[/] in zona podurilor de la Stefanesti si Tunari?

Re: CENTURA BUCURESTI bogd_an

@Goldmund: Da, chiar arata bine, as fi vrut sa fac mai multe poze.

@mindmasster: Cat de cat, dar mai au de lucru.
De exemplu:
- in Stefanesti se intra tot dinspre Tunari
- la iesirea din Stefanesti s-au facut pastile pentru virajul la stanga & dreapta
- spre Tunari este banda de accelerare (de obicei e politie acolo, controale de rutina, radar si prioritati!)
- au montat f multe semne de circulatie & panouri, dar tot mai erau stalpi goi.

Re: CENTURA BUCURESTI vancouver

Dupa parerea mea centura de nord (incl. podul de la Otopeni peste CF - podul hobanat), nu va fi gata 100% decât in iulie sau august 2011.
Sincer nu stiu pe ce va bazati cei care sperati sa fie gata in primavara. Pe ritmul din noiembrie? Ritmul asta nu-l mai vedem prea curând.

Nici o firma de constructie nu va aduna toti muncitorii in fiecare dimineata, in ideea ca poate nu e asa rau, hai ca poate facem ceva. Pentru ca firma sa fie eficienta lucrarile trebuie sa aibe continuitate. Se va pastra asadar numai personalul pentru un numar redus de lucrari, cele care sunt mai putin afectate de vreme. In rest numai daca se anunta cel putin 7-10 zile frumoase vor mai fi adusi muncitori mai multi.
In aprilie se vor mobiliza din nou. In mai-iunie se va asterne asfaltul acolo unde inca lipseste, dupa finalizarea structurilor sau umpluturilor, in iulie ultimele marcaje, panouri, garduri, parapeti. Poate chiar august. Inaugurarea ar trebui sa fie pe 15.08.2011. Atunci oamenii politici fara scrupule ar putea veni din nou sa inaugureze inca 20 km de "autostrada". (aceeasi ca si anul asta, dar ei vor lasa de inteles ca-s altii...)

Asta e parerea mea. Daca termina mai repede, voi fi fericit ca am gresit.

Re: CENTURA BUCURESTI mindmasster

vancouver wrote:
Dupa parerea mea centura de nord (incl. podul de la Otopeni peste CF - podul hobanat), nu va fi gata 100% decât in iulie sau august 2011.
Sincer nu stiu pe ce va bazati cei care sperati sa fie gata in primavara. Pe ritmul din noiembrie? Ritmul asta nu-l mai vedem prea curând.

Nici o firma de constructie nu va aduna toti muncitorii in fiecare dimineata, in ideea ca poate nu e asa rau, hai ca poate facem ceva. Pentru ca firma sa fie eficienta lucrarile trebuie sa aibe continuitate. Se va pastra asadar numai personalul pentru un numar redus de lucrari, cele care sunt mai putin afectate de vreme. In rest numai daca se anunta cel putin 7-10 zile frumoase vor mai fi adusi muncitori mai multi.
In aprilie se vor mobiliza din nou. In mai-iunie se va asterne asfaltul acolo unde inca lipseste, dupa finalizarea structurilor sau umpluturilor, in iulie ultimele marcaje, panouri, garduri, parapeti. Poate chiar august. Inaugurarea ar trebui sa fie pe 15.08.2011. Atunci oamenii politici fara scrupule ar putea veni din nou sa inaugureze inca 20 km de "autostrada". (aceeasi ca si anul asta, dar ei vor lasa de inteles ca-s altii...)

Asta e parerea mea. Daca termina mai repede, voi fi fericit ca am gresit.

Daca tu crezi ca vor lucra la o rampa timp de 9 luni , foarte bine . Eu nu cred . Oricum exagerezi cu termenul august 2011. De ce nu ai pus  August 2012 , poate nu se vor mobiliza si vor lucra cu  cate 2 oameni . Ce zici? Sau 2013 .

Nu tin neaparat sa am dreptate, asa cum am zis, ma voi bucura daca in aprilie-mai totul va fi gata.

Am parcurs centura in directia Voluntari -> Chitila. Voi aminti doar lucrurile pozitive.

De departe cel mai frumos lucru e podul de la Chitila care se observa in curba de pe noua portiune de centura, e luminat si exista perspectiva sa devina un nod rutier adevarat.

Apoi ar mai fi aceste indicatoare noi!! Ce ziceti?

^^ mmm, minunata limba româna a mai primit un cuvânt: exit.

acum serios: ideea cu "exit" e grozava. Din orice tzara ar fi gogu care trece pe acolo va intelege care e ideea.
cât despre localitati: trebuie sa stii bine harta si cum merg DN-urile, ca sa-ti dai seama ce a vrut sa spuna cineva cu directia Arad sau Timisoara. Ceva de genul, daca eu vreu la Târgoviste, colea asa, pe unde o iau nene? Si daca vreau la Alexandria?
Iar daca vreu la Arad, lasa-ma pe mine sa hotaresc daca o iau prin Ploiesti, prin Pitesti sau prin Alexandria-Craiova. Si NICIODATA pe DN7, prin Titu/Gaiesti.

deci: corect era asa:
exit 16: Târgoviste, Titu (DN7)
exit 18: Sibiu, Pitesti (A1)
exit 21: Alexandria (DN6)€

Problema e ca Exit Arad inseamna DN7 spre Pitesti adica drumul pe la Tartasesti, nu autostrada...

neder wrote:
Problema e ca Exit Arad inseamna DN7 spre Pitesti adica drumul pe la Tartasesti, nu autostrada...

Am corectat, mersi

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432343 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”