Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321377 views

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public Cristi N

Acu le-am trimis sesizarea, cred si eu ca au o gramada de munca zilele astea, deja a devenit exceptie sa nu vezi cabluri rupte sau stalpi inclinati.

Re: Iluminat public faraonul

Anndrei le-am sesizat și eu prin decembrie cele 4-5 intre Mareșal Averescu și Ion Mihalache. E un cablu rupt și acolo. Pasajul Piata Presei este la Luxten.

Cristi N am fost și eu pe Pompeiu și la fel erau. Am sesizat la Luxten.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

Cel de pe Apusului, nr.54 (,,lampa fantoma") nu a fost reparat! Domnul de la Luxten mi-a dat informatia gresita...Am mai gasit si eu azi o gramada de strazi cu lampi defecte si le-am sesizat.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Pai si de ce nu repara in pasaj Luxtenul. I-ai intrebat la telefon care-i treaba :?:

E vorba de mai multe aspecte:

1. Prioritate, sunt multe zone cu avarii ce trebuie rezolvate repede.

2. Traficul, practic trebuie închisa ieșirea spre Piata Montreal într-o noapte. Acolo este o singura banda de mers și nacela ocupa tot tunelul.

3. Lampile (becurile) sunt pe halogenura metalica de o anumită temperatură de culoare. Sunt la 4000K nu la 5000K sau 6000K ca cele din Piata Victoriei sau Piata Romana. Daca te uiți în pasaj ieșirea spre Kiseleff se vad câteva mai albastre sau verzi care au fost înlocuite de ei. Acele lampi nu sunt ieftine și cred că trebuie să facă o comanda separata.

O să-i rog sa intervina și acolo.

In seara aceasta i-am văzut rezolvând din avarii în zona Turda și cartierul Domenii.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Probabil ca este vorba de becuri. Asa au stat jumatate de an si pentru felinarele de la CIurel.

• anndrei
  • Posted:
  •  

#faraonul, daca primesc aprobare de la Primaria sector6 te bagi sa remediezi defectiunea (probabil bec ars) de pe Apusului 54?

Da. Dă-mi o poza cu corpul, dau și eu la echipa sa vada. E aici cumva?
https://goo.gl/maps/oL87QUSyGU92

Luxten de ce nu se baga? Nu este la ei? O fi tensiune acolo?

Re: Iluminat public Serban

Pe Pipera, intre pasajul peste Barbu Vacarescu si pasajul peste CF, nu merge lumina pe niciun stalp de pe partea dreapta.

• anndrei
  • Posted:
  •  

#faraonul, a fost facuta o instiintare de Primaria sector 6 catre Municipalitate sa vada pana la urma de cine apartine acel stalp de iluminat.

Șerban și Anndrei am sesizat si eu acele avarii alaturi de altele din București.

• anndrei
  • Posted:
  •  

#faraonul, ce ai sesizat? Am primit raspuns oficial de la PMB si Luxten ca nu apartine de ei acel stalp de iluminat. Daca vrei s afaci o fapta buna...

Am cerut și eu să intervină acolo daca aparține de ei pe Apusului. Nu este la ei o sa aduc eu un electrician cam in 2-3 săptămâni. Trebuie sa o leg de o lucrare mai mare.

Pe Bd. Dimitrie Pompeiu vom avea iluminat pe LED pe ambele părți ale arterei. Se vor pune și pe stâlpii STB mai ales la gura de metrou. Sper sa le vedem montate luna aceasta.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Sper sa fie lampi de calitate si nu chiorenii cum vezi pe strazile laturalnice.

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”