MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2629 posts, 789955 views

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente ByOnu

punmeister wrote:
Mai mult ca sigur varianta a doua, cea cu telefonul.

Hai sa asteptam raportul AFER.

Re: Accidente / incidente misterr

Încă o poză:

Re: Accidente / incidente punmeister

”Din cauza condițiilor meteo nu a putut fi garat în hală. S-au făcut manevre pentru a fi introdus în depou. Metroul a intract in tracțiune și a tras după el locomotiva care trebuia să îl gareze. Totul s-a întâmplat în zona vestiarelor. Am demarat cercetări în acest caz. Nu cred că este vorba despre o defecțiune tehnică”, a declarat Șodolescu, la Antena 3.

https://m.antena3.ro/amp/prima-reactie- ... 05142.html

Re: Accidente / incidente iliutu

Ca sa intre in tractiune nu trebuie o comanda, o combinatie de butoane?

Re: Accidente / incidente misterr

Reportajul video:

Interviul cu Șodolescu:

Re: Accidente / incidente andrei11

Cum să intre în tracțiune fără curent ?
1) Șina 3 parcă nu există în depou / parcare
2) Dacă << intră întracțiune >> ( având pantograful ridicat ) cobori pantograful...
3) LDH - ul (aproape)  sigur << nu-i dă curent >>.

Re: Accidente / incidente alexxd_31

Pai si daca rama e cuplata la curent nu o sa plece singura. Am observat ca atunci cand reseteaza calculatorul de bord dureaza cateva zeci de secunde bune pana cand rama se pune in miscare. E ceva putred in Danemarca.
E ca si in cazul burlanului  cazut pe tren (nimeni nu a spus in prima instanta ca trenul a plecat cu pantograful ridicat si a agatat acel burlan). Aflam dupa ce o sa se faca ancheta Agifer.

andrei11 wrote:
Antena 3 este  pe miriște, adică cum accidentul s-a produs din cauza vremii ? Ziariști profesioniști !

Ei au spus ca din cauza vremii n-au putut parca trenul in hala de parcare (adica la suprafata), asta mai mult ca sigur din cauza catenarei inghetate de la ploaia inghetata.
La data de 26.01.2018, la depoul subteran Berceni, pe rețeaua de infrastructura aparținând SC METROREX SA s-a produs lovirea parapetului de la linia 8, de către locomotiva LDH 001, care era cuplată cu rama electrică de metrou REM 1322. Acest fapt a dus la deraierea ramei REM 1322, și afectarea infrastructurii depoului, respectiv rănirea mecanicului de locomotivă. Specialiști din cadrul Agenției de Investigare Feroviară Română AGIFER s-au deplasat la fața locului în vederea culegerii datelor necesare deschiderii investigației.

Re: Accidente / incidente andrei11

Colega, Antena 3 continuă să fie pe miriște.
Incidentul / accidentul ( apropo, Antena 3 n-a spus cumva că a fost un accident cumplit ? ) s-a produs din cauza unui defect tehnic / eroare umană și nu din cauza vremii.., Dacă habar n-am, zbura o cracă de undeva și spărgea parbrizu' / rănea vatmanul , apropo, altă exprimare deșteaptă a reporterilor de teren, deci așa am fi  putut spune că s-a produs un incident din cauza vremii. Dar NU că  rama  respectivă a fost parcată jos și nu sus...

Re: Accidente / incidente aztec

Ceva nu e in regula....si avem un lider de sindicat ce are o problema.
Grava.
Probabil mentala sau ....interesata .
Oricum ceva pute...si nu cu CAF ci la declaratile lui....

De ps sitele Adevarului.

UPDATE 13:11 Liderul sindicatului de la Metrou, Ion Rădoi, a declarat la Digi24 că trenul implicat în incident este unul dintre ultimele şase cumpărate de Metrorex.

Preşedintele Unităţii Sindicatelor Libere Metrou spune că trenurile CAF au probleme tehnice.

Noile trenuri nu sunt în regulă. Aceste CAF-uri ne-au mai creat probleme şi în Pipera, de exemplu când s-a rupt o bieletă si riscam să deraieze un tren cu călători la bord“, a spus Rădoi la Digi24.

O locomotivă care conducea un tren de metrou în depoul subteran din Berceni s-a lovit de un parapete, într-o activitate de manevră.

Garnitura care se retrăgea la capăt de linie a rupt parapetul de protecţie. 2 vagoane au sărit de pe şine şi sunt suspendate la aproximativ 2 metri înălţime, faţă de nivelul terasamentului.

Trenul nu circula cu călători şi nu a fost pusă în pericol siguranţa circulaţiei.

Pentru a stabili cauzele producerii evenimentului, se va declanşa o ancheta internă.

La faţa locului actionează Detaşamentul Special de Salvatori, Detasamentul Aparatorii Patriei.

Mecanicul a fost preluat de SMURD şi din primele evaluări a suferit o contuzie.

Problema aici e Radoi, probabil mai vrea o majorare grasa a salariilor.

Re: Accidente / incidente aztec

Pai daca e o problema cu IVA, cu Bombardier...imediat aduce in discutie CAF-ul.
Cred ca e suparat rau...as putea banui ca nu a castigat cine vroia el sau pe cine "sustinea" la ultima licitatie.
Ca altfel nu imi explic.
Acum imi dau seama si cine este raspandacul sef si denigratorul campion al campaniei anti- CAF.

Acum...despre incidentul asta, necunoacand configuratia depoului dar vazand pozele, pare ca a depasit zona sinelor sau au cedat sustinerea, ca altfel nu imi explic.

Re: Accidente / incidente subway guru

Atat de bine l-au manevrat ca l-au <terminat>...

Si deci trenul va trebui dus la Beasain pentru reparatii, nu?

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463892 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”