Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321247 views

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 80

📖 Pagination options
  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

Incercati la ,,Romania te iubesc" sau la ,,Inspectorul Pro". Cu siguranta cineva o sa va ajute cu un reportaj.

• anndrei
  • Posted:
  •  

#faraonul, poti afla de la Luxten daca s-au rezolvat niste sesizari?

Re: Iluminat public faraonul

Da, ii intreb. Care anume? Aseara am vazut Sos. Bucuresti-Ploiesti intre Miorita si Pasajul Baneasa in bezna.  Alte avarii sunt pe Str. Antiaeriana, Bd. Geniului si Sos. Panduri cu Str. Razoare doi pasi de Cotroceni.

Am scris domnului Verenciuc inca de sambata despre Pasajul Basarab, mi-am aratat disponibilitatea de a dona becuri si a plati o echipa sa le monteze, doar ca lucrarea sa se faca cu acordul lor.

Nu am primit niciun raspuns dar nici e-mail-ul nu s-a intors, semn ca adresa este valida.

Deci a primit dar nu poate raspunde. I-am lasat si numarul de telefon. Nu m-a sunat.

• anndrei
  • Posted:
  •  

O lista: Soseaua Stefan cel Mare, Nr.33, Bloc30, Soseaua Stefan cel Mare, Nr.228,
Bulevardul Constructorilor cu Soseaua Virtutii S43576
Uverturii Nr.91 S43577, S43626
Dezrobirii, Nr.41 S43578, S43641
Dezrobirii, Nr.23 S43580, S43640
Lujerului pasaj S43582.
Giulesti, Nr.14 S43589
Apusului, Nr.32                                                                                                                  
Strada Intrarea Panificației, Nr.2. S43639
Soseaua Virtutii, nr.2.  S43621
Apusului, Nr.42, S43624
Acel domn probabil ca nu stie sa citeasca email-urile  :lol:
Mai nou sesizez si semafoarele defecte la numarul de telefon: 0213132500.

Domnul respectiv nu cred că nu știe sa citeasca e-mail-urile. Doar că este o problema dureroase asi pe trupul el în care nu vrea sa se implice, mai ales că derulează alte proiecte cu PMB.

Re: Iluminat public subway guru

Si eu zic la fel.
Problema nu mai e la constructor, e in ograda PMB, Directia Transporturi.

Eu am o întrebare: Ce putem face concret ca să schimbam situația actuală la Pasajul Basarab?

• anndrei
  • Posted:
  •  

Ar mai fi o solutie: mers in audienta la doamna primar si explicata situatia.

O sa fac și asta. Sper sa se întâmple ceva că vine un an electoral.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Nu vreau sa ii fac reclama dar totusi cu doamna Firea cred ca vei ajunge la o intelegere favorabila.

Sper, eu îmi doresc să facă ceva bun pentru București. Momentul este prielnic, situatia este critică și poate arata că-i pasă.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Nu vad de ce nu ar accepta, mai ales ca tu platesti totul...deja e de rasul lumii situatia dar asta e Romania...Plus ca nu aduci niciun fel de modificare instalatiei, pur si simplu schimbi niste becuri arse cu unele noi.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Cele de pe Soseaua Stefan cel Mare nr.33 si nr.228 au fost remediate.
Bulevardul Uverturii, nr.91, sesizare remediata.

Eu am intrebat de toate, când primesc un răspuns anunț.

Am propus sa se aducă o îmbunătățire a comunicării astfel încât să existe un răspuns automatizat la sesizari, sa se deschidă tichet, sa se închidă tichet la rezolvare, sa se anunțe când nu aparține de ei. Ceva simplu și clar.

De asemenea am propus sa se facă aplicație de smartphone pentru sesizări foarte ușor de gestionat cu locație gps, poza, descriere, etc.

O sa vedem daca se vor implementa aceste lucruri.

Legat de pasajul Basarab scriu celor din PMB, sper să găsesc o formă de comunicare cu domnul Valentin Littera și Magdalena Iuga. Vreau sa ajung la constructor să-i dau becurile și o echipa să primească acordul lor sa le monteze.

Incercam, vedem daca vor sa mă ajute cumva.

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”