Topic: Accidente / incidente
5704 posts, 1883589 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
subway guru
Nu fac dar daca vrei sa ai garantie e obligatoriu...altfel cam toate obligatiile furnizorului se evaporeaza subit...dar mai stii, la noi e posibil orice, depinde ce riscuri si ce obligatii si-au asumat <partile contractante>.
Pe de alta parte nu prea poti sa repari ceva aflat in garantie fara o minima cooperare cu turcaletii.
Ar trebui vazut care sunt aranjamentele contractuale concrete prevazute pentru astfel de situatii, ca nu e deloc ceva <imprevizibil>.
Nu fac dar daca vrei sa ai garantie e obligatoriu...altfel cam toate obligatiile furnizorului se evaporeaza subit...dar mai stii, la noi e posibil orice, depinde ce riscuri si ce obligatii si-au asumat <partile contractante>.
Pe de alta parte nu prea poti sa repari ceva aflat in garantie fara o minima cooperare cu turcaletii.
Ar trebui vazut care sunt aranjamentele contractuale concrete prevazute pentru astfel de situatii, ca nu e deloc ceva <imprevizibil>.
- Andrei4509
-
Posted:
-
Andrei4509
Alt vagon de Colentina deraiat. Sursa: Facebook/Info Trafic Bucuresti/IF.
Alt vagon de Colentina deraiat. Sursa: Facebook/Info Trafic Bucuresti/IF.
FB_IMG_1546941560836.jpg (58.45 KB; downloaded 2735 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cu sau fara CASCO, daca vrei sa pastrezi garantia atunci il repari la ei, daca nu atunci unde vrei tu.
Cu sau fara CASCO, daca vrei sa pastrezi garantia atunci il repari la ei, daca nu atunci unde vrei tu.
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Nu imi dau seama cum se deplasa tramvaiul.
Venea de pe Ziduri Mosi si se indrepta spre Doamna Ghica (se retragea la depoul Colentina) cu exceptia ultimului boghiu care a luat-o spre Bucur Obor? Sau venea de la Bucur Obor (Linia 21) si ultumul boghiu a cotit pe Ziduri Mosi?
Am ratat si eu o deraiere acolo, noroc ca in ziua respectiva am intarziat si l-am luat pe urmatorul. Este reabilitat odata cu linia de pe Colentina la fel ca si cele de la intersectia cu strada Turmelor. Parca pe acele macazuri scrie Contec.
Nu imi dau seama cum se deplasa tramvaiul.
Venea de pe Ziduri Mosi si se indrepta spre Doamna Ghica (se retragea la depoul Colentina) cu exceptia ultimului boghiu care a luat-o spre Bucur Obor? Sau venea de la Bucur Obor (Linia 21) si ultumul boghiu a cotit pe Ziduri Mosi?
Am ratat si eu o deraiere acolo, noroc ca in ziua respectiva am intarziat si l-am luat pe urmatorul. Este reabilitat odata cu linia de pe Colentina la fel ca si cele de la intersectia cu strada Turmelor. Parca pe acele macazuri scrie Contec.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Probabil se retragea la Colentina din 14/36.
Probabil se retragea la Colentina din 14/36.
accident.jpg (97.9 KB; downloaded 2675 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Răspunsul corect este acesta:
Răspunsul corect este acesta:
alexxd_31 wrote:
Venea de pe Ziduri Mosi si se indrepta spre Doamna Ghica (se retragea la depoul Colentina) cu exceptia ultimului boghiu care a luat-o spre Bucur Obor
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
#4284 (în care mă aflam şi eu) s-a tamponat cu o maşină în intersecția de la Muncii în jurul orei 13:10. Autobuzul avea verde.
#4284 (în care mă aflam şi eu) s-a tamponat cu o maşină în intersecția de la Muncii în jurul orei 13:10. Autobuzul avea verde.
-
- alexandru_minciu91
-
Posted:
-
alexandru_minciu91
Ora 1:30, blocare de troleibuze pe Valea Argesului. Fotografia am primit-o de la un sofer care era turul 21 in linia 69.( cel care se retrage la 00:31).
Update 2:00 》Un autoturism a rupt un stalp in jurul orei 22. 48 de troleibuze au stationat in total, au fost trimise 3 tractari care au luat cate 3 troleibuze la jumatate de ora incepand cu ora 23:30.
FB_IMG_1547164432984.jpg (67.38 KB; downloaded 3571 times)
Ora 1:30, blocare de troleibuze pe Valea Argesului. Fotografia am primit-o de la un sofer care era turul 21 in linia 69.( cel care se retrage la 00:31).
Update 2:00 》Un autoturism a rupt un stalp in jurul orei 22. 48 de troleibuze au stationat in total, au fost trimise 3 tractari care au luat cate 3 troleibuze la jumatate de ora incepand cu ora 23:30.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Tramvaiele liniilor 16 si 36 sunt blocate pe Dimitrie Pompeiu ...
L.E.: Masina a plecat ... tramvaiele circula din nou.
Tramvaiele liniilor 16 si 36 sunt blocate pe Dimitrie Pompeiu ...
L.E.: Masina a plecat ... tramvaiele circula din nou.
49913109_805080203159057_1511154156851691520_n.jpg (155.65 KB; downloaded 3323 times)
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Doar atat? A plecat si gata? Cat de ieftin este sa practici nesimtirea in Romania...
Doar atat? A plecat si gata? Cat de ieftin este sa practici nesimtirea in Romania...
-
- Victor92
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination