Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321230 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public subway guru

Ai sintetizat perfect!...si impartasesc in intregime ce ai spus!!! (Chiar daca suntem sigur din generatii diferite ca varsta suntem tot la fel de sigur pe aceeasi lungime de unda!)
Vrem sa traim in democratie?...atunci trebuie sa constientizam ca nimeni nu poate ignora vocea <poporului suveran>!!!...cu o singura conditie, sa nu fim <muti>, ci sa fim <multi>.
Bravo!...si fie ca macar o opinie in plus sa te intareasca in convingerile tale pentru ca sunt din cale afara de corecte!
:bere:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

#faraonul, sa adaugi la sesizarea din strada Apusului, Nr.50, Punct reper: capatul de autobuz 336 Complex Comercial Apusului, langa ghereta de vanzare a biletelor.

E bine ca mergeti <in tandem> dar mai cautati si alti <cauzasi>!

• anndrei
  • Posted:
  •  

Daca sesizezi ceva defect, scrie aici si te vom ajuta.

La vremea asta nu prea ies pe afara decat ziua...dar am sa incerc!
Seara ma mai plimb...pe forum!

Re: Iluminat public faraonul

Am trimis propunerile si sesizarile. Sunt convins ca le vor rezolva pas cu pas cand vremea le va permite. Va anunt ce raspuns primesc. O saptamana excelenta.

Am facut asta seara o scurta plimbare in preajma domiciliului si am constatat din usa blocului:
-doi stalpi cu cate o lampa din doua stinsa pe breteaua de viraj dreapta Tudor Vladimirescu spre 13 Septembrie in fata la UniCredit;
-trei stalpi la rand cu lampile stinse pe 13 Septembrie sens spre Ghencea zona BRD in apropierea intersectiei cu Panduri.
Daca e nevoie am si poze.
Oricum o experienta interesanta, daca nu-mi atrageati voi atentia n-as fi bagat de seama, ca nu sta mai nimeni sa se uite cu atentie la lampi, asa ca as face un apel catre toti sa repete exercitiul in preajma casei lor, probabil vor ramane surprinsi ca si mine.

Re: Iluminat public faraonul

Am notat Subway Guru, doar că le voi transmite cu următoarea sesiune de sesizări. Azi am rămas surprins cate lampi nu merg pe Calea Griviței intre Str. Caraiman și Podul Grant, cel puțin 16. De asemenea iluminatul este insuficient la Gara de Nord, unde sunt stâlpii foarte înalți.

De asemenea după ce au oprit iluminatul festiv jumătate din stalpii pe Pasajul subteran Băneasa nu merg. Acolo este administrarea Luxten nu CNAIR.

Venind pe Bd. Ion Mihalache de pe Grivița este ditamai avaria la peste 15-20 de stâlpi intre Clăbucet și Ciuperca. Doi pași de sediul lor.

Aștept să le mai rezolve și apoi mai scriu.

Re: Iluminat public abc_XC

O problema mai serioasa cu iluminatul public este si pe Bd. Bucurestii Noi, portiunea cuprinsa intre depoul STB si Bd. Gloriei. STB a inlocuit o parte din stalpi si a mutat corpurile de iluminat, doar ca unele nu se mai aprind dupa aceasta mutare. Iar cablurile electrice sunt montate mizerabil. Eu am scris celor de la Luxten, dar pana acum nu a intervenit nimeni. Mai astept, mai incerc, desi normal ar fi STB sa faca lucrarile cu simt de raspundere, sa nu mai monteze stalpii stramb si sa lase fire atarnate prin copaci. :popa:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Poti suna la Luxten (0219233) si sa intrebi despre reclamatia ta. II transmiti numarul sesizarii sau adresa la care ai facut sesizarea iar dispecera iti va spune stadiul interventiei.

• anndrei
  • Posted:
  •  

#faraonul, eu zic sa nu mai astepti si sa faci sesizarea. Oricum sunt mai multe echipe de interventie.

Re: Iluminat public Cristi N

Am trimis si eu acum o sesizare pentru George Constantinescu unde nu functioneaza nici un stalp din cei ai primariei, noroc ca iluminatul din complexele de birouri acopera cat de cat si strada. Presupun ca odata cu lucrarile de pe Fabrica de Glucoza au retezat si cablul care alimenteaza strada asta, in zona santerului e bezna totala, probabil de vina e Dorel cu buldoexcavatorul.

In afara de asta mai sunt vreo 4 stalpi nefunctionali pe Splaiul Unirii intre Pasajul Nicolae Grigorescu si Vitan, cate 2 pe fiecare sens.

Mai trebuie sa fac o tura de reclamatii pentru Inelul Median de la A3 pana la Camil Ressu, cred ca sunt zeci de corpuri care nu functioneaza dar pentru asta trebuie sa merg intr-o seara sa le inventariez cu numar postal/punct de reper.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Am vorbit mai devreme la Luxten, lampile (felinarele) de la Barajul Ciurel au fost verificate si au comandat 4 becuri si niste cabluri pentru a le putea repara. I-am spus ca lipseste si o lampa iar doamna a trecut in sesizare. Cele de pe Strada Ceahlaul si Calea Crangasi nu functioneaza datorita retelei si trebuie sa intervina cei de la Enel. Cei de la Enel oare de ce intervin atat de greu? Dureaza foarte mult pana remediaza ceva...

Re: Iluminat public Cristi N

Sa vezi cu ce talent se misca atunci cand e vorba de un bransament nou. Rezervi un apartament nou intr-un complex rezidential, intr-un final constructia se finalizeaza dar nu poti sa te muti ca nu ai curent. Aceiasi situatie e si la Engie, ambele companii au o viteza de melc turbat.

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”