MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2629 posts, 788869 views

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente Cristi N

Pot sa spun ce am vazut la Pipera pe timpul verii. Unii mecanici ies la suprafata folosind iesirea de la capatul linilor de garare. Oamenii si-au pus inclusiv o bancuta pe care sa stea.
Legat de CFR, cred ca sunt destule opriri pe traseu mai lungi de 2 minute astfel incat sa aibe timp sa fumeze 1 - 2 tigari.
Sa fac o paralela corporatista, in cazul majoritatii cladirilor de birouri fumatul nu este permis nici macar langa intrare ci la o anumita distanta sau chiar in afara curtii tocmai pe trotuar.

Re: Accidente / incidente andrei11

Da, nu știu, eu sunt nefumător, n-am urmărit subiectul cu țigările deloc.

Re: Accidente / incidente Cristi N

Nici eu nu sunt fumator dar mai ies din cand in cand cu colegii fumatori, ei cu tigarea eu cu cate o cafea. Pot sa spun ca nici unul din ei nu injura legea antifumat, prefera sa iasa afara 2-3-5 minute in loc sa se intoarca din orice restaurant/bar/club cu hainele imbibate de fum.

Daca stau sa ma gandesc fumatul mecanicului de locomotiva chiar nu vad sa fie o problema, poate cel mult daca are un ajutor care nu are curaj sa comenteze in fata lui. In cazul lor nu cred ca are cum sa le fie impusa regula.  :D

Re: Accidente / incidente Costin

andrei11 wrote:
La restaurante din câte știu există loc pentru fumat.

Nu exista, este complet interzis fumatul in spatiile inchise publice, precum si la locul de munca.

andrei11 wrote:
Vrei să spui că la un IR de tipul Suceava - București timp de 8 ore ( sau cât face de la Suceava )  nu mai fumează nimeni ?

Teoretic doar prin gari.

Ca practic nu se aplica, e clar de la mesajul colegului de mai sus cu conductorul de metoru.

Re: Accidente / incidente BodoMinea

Astăzi, 02.12.2019, în jurul orei 15.40 se anunță deranjamente în circulație pe M1/M3, din cauza unui suicid în stația Costin Georgian.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

A fost o tentativa nereusita.

Un tânăr s-a aruncat în fața metroului, la stația Costin Georgian

Un tânăr a sărit în fața metroului, miercuri după-amiază, în cauză intervenind mai multe echipaje care au reușit să-l extragă în viață de sub roțile trenului, informează Poliția Capitalei, citată de Mediafax. Incidentul s-a produs la stația de metrou Costin Georgian.

Prin apel 112 a fost sesizat, miercuri după-amiază, că un tânăr a sărit în fața unei garnituri de metrou, informează Poliția Capitalei. Incidentul s-a produs la stația Costin Georgian.

„Au intervenit de urgență salvatorii și polițiștii, tânărul fiind extras în viață”, mai arată sursa citată.

Medicii îi acordă îngrijiri medicale tânărului și urmează a fi stabilite împrejurările care l-au condus către acest gest.

https://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora ... orgian.htm

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

http://m.hotnews.ro/stire/22893210

Persoană lovită de metrou în stația Piața Romană. Circulația trenurilor a fost reconfigurată pe Magistrala 2

Circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2 de metrou după ce un tren a lovit o persoană în stația Piața Romană. Metrorex transmită că ar putea fi vorba de o tentativă de suicid. Persoana ar fi fost lovită de metrou, la aproximativ 50m de peron, în galeria subterană, în stația Piața Romană.

"Metrorex informează că, astăzi, 03.01.2019, începând 15:00, circulația Circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2 de metrou", transmtie compania.

"Reorganizarea este făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibila tentativa de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatarii Metrou pentru a acorda primul ajutor", potrivit Metrorex care preciează că între Piața Universității și Piața Victoriei a fost scoasă de sub tensiune magistrala pentru a se putea interveni pe linie.

Astfel, trenurile circulă între Universitate și stația Berceni, precum și între Piața Victoriei și Pipera.

Re: Accidente / incidente BIGRED1984

Aveti idee unde anume dau cei de la Metrorex aceste comunicate ?
Eu m-am uitat pe site-ul metrorex si nici urma, eu ma astept sa aiba si ei o pagina de live, unde sa anunte incidentele.

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

O fi transmis prin biroul de presa pe firul scurt la Hotnews. Probabil ca la metrou nu se anunta nimic. Decat ca "din cauze tehnice" nu se circula. De parca daca ar zice motivul s-ar buluci lumea la iesiri sau ceva de gen.

Pai la tehnologia actuala, daca e pe hotnews, deja stiu si pasagerii in minutul 2.

Re: Accidente / incidente subway guru

16:18 Agerpres
Statiile Victoriei si Romana inchise datorita suicidului

Nu stau toti pe telefoane. Si asta e doar un caz fericit. Au fost atatea situatii cand nu s-a scris nimic nicaieri.

Da, ok , asa mai e tot pe Agerpres stirea de la 15:47 actualizata la 16:08 ca persoana lovita de metrou la Romana a decedat.
Dar daca Metrorex a putut sa trimita spre Hotnews (si probabil alte agentii de stiri) un comunicat , cat ar fi durat sa-i faca un upload pe site-ul propriu, daca ar avea o sectiune de incidente.

Oricum unii anunta ca s-au inchis si Romana si Victoriei, altii doar Romana. Ar fi fost interesant asa ceva saptamana viitoare cand revine toata lumea din vacante si concedii si e orasul plin. Basca o zapada sa fie treaba treaba.

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”