Topic: Achiziții de tramvaie noi de 27-36m în perioada 2017-2022
1658 posts, 444030 views
📖 Pagination options
- Robert
-
Posted:
-
Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020
Robert
Este posibil să participe Siemens fără Astra, adică direct? Eu sincer mă aștept să se bage Stadler cu Solaris Tram sau Pesa.
Este posibil să participe Siemens fără Astra, adică direct? Eu sincer mă aștept să se bage Stadler cu Solaris Tram sau Pesa.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Normal ca Siemens se poate baga fara Astra.
Normal ca Siemens se poate baga fara Astra.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Este clar si cine a platit cei 100euro.
Deci tramvaiele nu vor avea aer conditionat?
Este clar si cine a platit cei 100euro.
Deci tramvaiele nu vor avea aer conditionat?
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Dacă in 2018 noi cumpărăm tramvaie fără aer condiționat,înseamnă ca avem probleme grave...
Dacă in 2018 noi cumpărăm tramvaie fără aer condiționat,înseamnă ca avem probleme grave...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Vor avea AC in salon, nu va luati dupa toate balariile de pe net!
Vor avea AC in salon, nu va luati dupa toate balariile de pe net!
Screenshot_20181224-130213_Drive.jpg (411.38 KB; downloaded 3319 times)
- 1689
-
Posted:
-
1689
Pentru postul de conducere, este explicit mentionata obligativitatea, insa unde vedeti Dvs. in text acelasi criteriu pentru salon ?
Pentru postul de conducere, este explicit mentionata obligativitatea, insa unde vedeti Dvs. in text acelasi criteriu pentru salon ?
- Vatmanul constanțean
-
Posted:
-
Vatmanul constanțean
Dacă nu vor avea AC in salon, înseamnă ca n-am rezolvat nimic. Îmi place sa cred ca instalația AC trebuie sa fie o dotare standard pentru orice tramvai, troleibuz etc. al anului 2018 ,foarte curând al lui 2019...
Dacă nu vor avea AC in salon, înseamnă ca n-am rezolvat nimic. Îmi place sa cred ca instalația AC trebuie sa fie o dotare standard pentru orice tramvai, troleibuz etc. al anului 2018 ,foarte curând al lui 2019...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Asta pentru ca AC-ul din cabina sa fie separat de cel din salonul tronsonului A, ca asa puteau sa foloseasca un AC comun salon-cabina.
1689 wrote:
Asta pentru ca AC-ul din cabina sa fie separat de cel din salonul tronsonului A, ca asa puteau sa foloseasca un AC comun salon-cabina.
- ticker
-
Posted:
-
ticker
Solaris si Pesa sunt cam singurii care pot participa. Eventual si turcii.
Ca fapt divers, Karsan si-a pus pe showroom-ul auto din Ciolpani un poster gigant cu tramvaiul Durmaray Silkworm. De ce oare?
Astept sa vina februarie ca sa vedem participantii...
Solaris si Pesa sunt cam singurii care pot participa. Eventual si turcii.
Ca fapt divers, Karsan si-a pus pe showroom-ul auto din Ciolpani un poster gigant cu tramvaiul Durmaray Silkworm. De ce oare?
Astept sa vina februarie ca sa vedem participantii...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cu Silkworm nu pot participa pentru ca are doar 29 de metri iar Panorama daca nu ma insel e pe boghiuri ne-pivotante.
Showroom-ul e al Anadolu Automobil Rom, dealerul autorizat al Karsan, Isuzu si SOR.
Cu Silkworm nu pot participa pentru ca are doar 29 de metri iar Panorama daca nu ma insel e pe boghiuri ne-pivotante.
Karsan si-a pus pe showroom-ul auto din Ciolpani (...)
Showroom-ul e al Anadolu Automobil Rom, dealerul autorizat al Karsan, Isuzu si SOR.
- ticker
-
Posted:
-
ticker
Multumesc pt corectie. Da, e vorba de showroom-ul Anadolu.
Silkworm-ul de 29m are 5 module. Se face si cu 3 si cu 7, iar cu 7 cred ca se incadreaza la 36.
Ma rog, mai putin la cerinta de 5 usi duble. Nu am vazut producatori care sa se califice care sa aiba usa dubla in fata si spate... dar in Bucuresti se cere.
Multumesc pt corectie. Da, e vorba de showroom-ul Anadolu.
Silkworm-ul de 29m are 5 module. Se face si cu 3 si cu 7, iar cu 7 cred ca se incadreaza la 36.
Ma rog, mai putin la cerinta de 5 usi duble. Nu am vazut producatori care sa se califice care sa aiba usa dubla in fata si spate... dar in Bucuresti se cere.
Katalog Tramway.pdf
Katalog Tramway.pdf (2.8 MB; downloaded 399 times)
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cel cu 7 module are peste 37m.
Sunt destui
Cel cu 7 module are peste 37m.
ticker wrote:
Sunt destui
- ticker
-
Posted:
-
ticker
Asta intrebam acum cateva pagini. Care sunt producatorii eligibili pentru licitatia asta?
Asta intrebam acum cateva pagini. Care sunt producatorii eligibili pentru licitatia asta?
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Oricare dar nu turci, sunt fonduri UE. Cand va lua Firea credit ca sa mai cumpere 50 de bucati sau 100, o sa apara si Silkworm-uri
Evaluarea ofertelor e pana pe 14 iulie nu? In articolul de pe pagina anterioara scrie doar un simplu "pe". Sper sa o faca mai repede de atat. Doar nu le trebuie 5 luni sa studieze 2-3 oferte (daca apar si-atatea).
Oricare dar nu turci, sunt fonduri UE. Cand va lua Firea credit ca sa mai cumpere 50 de bucati sau 100, o sa apara si Silkworm-uri
Evaluarea ofertelor e pana pe 14 iulie nu? In articolul de pe pagina anterioara scrie doar un simplu "pe". Sper sa o faca mai repede de atat. Doar nu le trebuie 5 luni sa studieze 2-3 oferte (daca apar si-atatea).
📖 Pagination options