MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1877 posts, 543513 views

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 135

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces sab

Mai nou si cardurile contactless ar putea afecta banda magnetica a cartelelor de metrou. Discutia este la nivel teoretic, la fel ca in cazul telefonului...

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces BIGRED1984

Si sotia mea a patit-o la P-ta Sudului, de 2 saptămâni  sta cu vorba la intrare, noroc ca maine expira abonamentul.
Mai ciudat mi se pare ca nu zice eroare ci anulat, o fi acesta mesajul default ?

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces andrei11

Puss in Boots ; BIGRED1984 mai multă atenție la redactare, nu prea făceați greșeli gramaticale până acum.
Deci :
- Fără prescurtări gen chat.
- Numele proprii încep cu literă mare.
Ok ?

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Puss in Boots

Scusate signore ;) Am scris la nervi si repezeala.

Ideea e ca pana acum, 20 de ani sau de cand umblu cu portofel (desi pe vremuri nu prea aveam ce tine in el :D), nu s-a intamplat niciodata si am avut carduri, alte cartele de alte tipuri etc etc. Unii oameni isi tin abonamentele sau cartelele in husa de la telefon. Ar fi plin de cartele care dau fail, nu?
Ok, hai sa zicem ca e din cauza noilor carduri, noilor cartele ca vezi doamne una si alta. Ok, fair. De doua luni o tin intr-o tipla din aia de plastic de tip legitimatie. Si o tin intr-un buzunar separat de la geaca, de la camasa, de la orice nu are contact cu vreun telefon, card, cartela de la Sensiblu sau mai stiu eu ce. Si tot s-a busit. De la un validator Piata Sudului.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces punmeister

Eu unul abia astept sa modernizeze si cele 10 statii care inca folosesc turnichete ca sa trecem odata la carduri Mifare classic 1k.

Poate cu alea sa fie mai bine. Cardul RATB nu mi l-a busit niciodata pana acum. Nu sariti cu corectura, pe card scrie RATB. Ce e corect, e corect. Posibil cardul STB sa fie tot asa cu "new features" cum par a fi cartelele noi de la metrou, deci posibil sa se buseasca. Nu stiu, zic.  :bere:

@BIGRED,
Prima data cand am patit-o a scris "Eroare citire card" (acum din nou); dar a 2a data a scris "Card anulat". Deci nu stiu.
Si mai e o chestie interesanta, asa la nivel de barfa, primele doua dati mi le-a busit si mesajul de eroare a aparut din prima. Ultima data, acum adica, mi l-a trecut printr-un baz baz de procesare interminabil (deja un semn pentru mine, harsit in aceasta situatie, ca treaba e nasoala) si cand mi l-a dat mesajul a fost OK. "Mai sa fie!" mi-am zis eu. La urmatoarea validare a murit direct, fara un baz baz indelungat suplimentar. " :popa: " mi-am zis eu din nou.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces BIGRED1984

In fine, va dati seama daca cineva e temerar si isi ia abonament pe un an si pateste asa ceva ?
Sotia mea a incercat si sa-si schimbe cartela si i s-a zis sa achite contravaloarea a 2 calatorii pe zi pentru zilele trecute.  (n-am inteles prea bine ca nu am intrebat eu, dar ciudata abordarea  :!:  :!: :?: )

Referitor la gramatica, probabil din graba. Bine macar ca nu impuneti si diacritice ca intram in silenzio stampa. :bere:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces sab

Apropo, s-o fi vandut vreun abonament anual?

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces punmeister

ZOLI wrote:
BTW: acum vad ca AVL-24 e ok...

Si s-a defectat din nou + AVM X2 care nu mai primeste numerar :popa:

In card we trust.

@ZOLI si fyi si altora, azi un prieten a patit-o si el la Sudului, la acelasi distrugator de abonamente numit validator sau poarta de acces. Numarul fatidic e 12. Poate se uita cineva la el/ea cu mai multa tandrete. Incep sa urasc portile astea.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Utilizator anonim

Nu mai circul cu metroul mai des de 5 calatorii pe an, sa inteleg ca sistemul e un fail ca tot Metrorexul in sine?  :oops:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces aztec

Cardul RATB cu cel de bonuri de masa( contactless), cartela de metrou si cardul bancar (contactless) le tin intr-un portvizit metalic. Nu au patit nimic pana acum...deci nu as crede ca e de la asa ceva

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces ZOLI

Puss in Boots wrote:
@ZOLI si fyi si altora, azi un prieten a patit-o si el la Sudului, la acelasi distrugator de abonamente numit validator sau poarta de acces. Numarul fatidic e 12. Poate se uita cineva la el/ea cu mai multa tandrete.

Da, probabil ca la poarta respectiva uzura capului magnetic este mai pronuntata.

Incep sa urasc portile astea.

Eu le urasc din prima zi...  :|

Ah, era sa uit: La multi ani !  BUEK 2019 !

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 135

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463923 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”