Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321228 views

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 80

📖 Pagination options
  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

Mai puternice de 400W nu exista? Alea chiar lumineaza mai bine decat LED-urile. Pt. terminalul Piata Presei ai facut tu sesizare la PMB?

Re: Iluminat public faraonul

Corpurile de 400W de forma celor de pe Bd. Mărăști sau Ion Mihalache sunt f bune.

Legat de terminalul de la Piata Presei am semnalat la Luxten, nu am făcut sesizare și la PMB.

Aștept să treacă Sărbătorile de Iarna și văd ce răspuns primesc. Daca nu se rezolva revin cu mesaj la PMB.

• anndrei
  • Posted:
  •  

La Luxten am facut si eu sesizare acum vreo doua saptamani dar ieri am vazut ca nu au rezolvat nimic. Inseamna ca partea aceea nu are contract cu ei o fi a RATB.

Re: Iluminat public Costin

Exact a lor e.

ByOnu wrote:
faraonul wrote:
Vor moderniza Barbu Văcărescu și vor instala corpuri cu Led-uri.

Iar in vreo 2 ani dau totul jos... :popa:

Nu-i nimic, corpurile le vor refolosi pe stâlpii noi. Și până acum corpurile cu sodiu demontate de pe unele bulevarde s-au refolosit pe altele după ce au fost curățate, schimbate aparatajele și becurile.

Le-am spus că și eu îmi doresc să trateze Bd. Barbu Văcărescu într-un mod unitar cu mutarea liniei de tramvai pe o parte și montarea unor stâlpi noi dar momentan atât a aprobat PMB.

In discuțiile mele cu Luxten, ENEL sau ApaNova toti își doresc că intervină simultan pe câte un bulevard. Schimba toate rețelele apoi se face o singura asfaltare și lucrarea rămâne 50 de ani.

• anndrei
  • Posted:
  •  

#faraonul, esti cumva persoana publica? :D  Cum de ai reusit sa vorbesti cu atatea societati despre anumite proiecte?

Nu sunt persoana publică. Cred f mult in ceea ce vreau sa fac cu Sos. București-Ploiești.

Visul meu este ca de la aeroportul Otopeni la Aeroportul Băneasa sa avem cea mai moderna artera, fara cabluri aeriene, fara guri de canal căzute, cu un sistem modern de iluminat de tip LED și echipamente Smart City, cu o sigla moderna la intrarea în oraș, cu pasajele luminate arhitectural in culorile drapelului României, cu balustradele vopsite.

Urmează Euro2020. Nu putem arăta așa înapoiați. Trebuie sa se întâmple multe lucruri bune într-un timp foarte scurt.

Bucureștiul este un oraș bogat dar a rămas în urmă.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Iti dau dreptate si eu imi doresc sa reusesti acest lucru, eu ma chinui de cativa ani cu suplimentarea liniei 106 deoarece este turat un singur autobuz ce vine o data la 50 de minute! Pana acum nu am reusit, toate raspunsurile au fost ca nu au masini...sa vedem de acum incolo ce vor face pentru ca parcul STB se va mari cu 400 de autobuze noi. Din pacate in Romania nu prea ai cu cine sa faci treaba, de anumiti consilieri care se lauda pe FB sa nu mai aud...

Re: Iluminat public andrei11

# faraonul totuși din relatările tale lași să se înțeleagă că ai fonduri destul de mari pentru a cumpăra becuri, a le monta, etc. M-aș mira să dispui de fonduri proprii așa de mari încât să-ți permiți să cumperi becuri / să repari stâlpii din proprii bani care-ți aparțin.
Sunt simple observații pe baza celor scrise de tine în topicele forumului.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Era un simplu exemplu despre cum decurg lucrurile la PMB...pana la urma ei fac legea in Bucuresti. Iar #faraonul chiar s-a implicat destul de mult cu rezolvarea iluminatului public din Bucuresti care inca nu este total functional.

Mult succes! Încearcă să strângi mai multe semnături de la oamenii din cartier. Nu ceda, fii perseverent! Crezi in ceea ce-ți dorești.
Un autobuz la 50 min în București nu este rezonabil.

În legătură cu celălalt aspect m-am confruntat și eu. Am fost dezamagit total. Le-am cerut ajutorul pentru o situație concretă și am primit un răspuns vag.

andrei11 wrote:
# faraonul totuși din relatările tale lași să se înțeleagă că ai fonduri destul de mari pentru a cumpăra becuri, a le monta, etc...

Nu este adevarat. Am renunțat la un viciu numit fumat. Am economisit 8000 lei într-un an. Am redus cheltuielile din bugetul familiei și am mai economisit încă 10000 lei din cheltuieli pe lucruri mai puțin importante într-un an.

Daca as fi avut așa multi bani făceam instalația singur și o predam celor de la PMB sau CNAIR încă de acum 2 ani.

Un bec costa 20-40 lei, un igniter este 35-100 lei, un drosser este 75-150 lei. Cablul este 9-10 lei/ml. Nacela costa 100-150 lei/ora.

Daca s-ar dori cu adevărat s-ar face multe lucruri cu bani putini. Bani multi pentru un individ dar putini pentru un oraș ca Bucureștiul. Am avut norocul să găsesc niste oameni deosebiți care indirect m-au ajutat.

Interesele sunt însă altele. Când am înțeles cum stau lucrurile mi s-a făcut rău. De atunci incerc sa duc la bun sfârșit ce am inceput și să mă retrag.

Eu am o pasiune pentru iluminat public.

Mă doare când văd cum arată Pasajul Basarab, Bd. Aerogării, Theodor Pallady până la Jumbo si alte zone din acest punct de vedere.

Deci nu am firma de iluminat, nu sunt fiul lui Tiriac și nu candidez.

Re: Iluminat public TibiV

faraonul wrote:
Deci nu am firma de iluminat, nu sunt fiul lui Tiriac și nu candidez.

Pacat... :(

• anndrei
  • Posted:
  •  

Ar fi ok daca si alti useri ar face aceste lucruri frumoase pt. Bucuresti...dar...nu.

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”