Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Otokar Kent C - 12

1488 posts, 451479 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 107

📖 Pagination options
Re: Otokar Kent C - 12 Puss in Boots

Nu meritam mai sus de DAC. Asa e.

Re: Otokar Kent C - 12 ByOnu

Nu stiu de voi, dar eu unul merit mai mult de DAC.

Toate marile orase au probleme cu vandalismul si lasatul gunoiului in vehicule. Nu ca ar fi o scuza, dar este ceva normal. Diferenta este ce se intampla dupa identificarea unui vandalism. De asemenea, materialele folosite trebuie sa fie cat mai mult anti vandalism: inox, etc.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 12 anndrei

Au camere de supraveghere, de ce nu folosesc imaginile stocate pt. a prinde faptasul?

Re: Otokar Kent C - 12 StefanD_

ByOnu  +1 :)

Re: Otokar Kent C - 12 aztec

Nu se vrea sa scapam de vandalism.
Cu o mica modificare de legislatie am scapa de 90% din cazuri...si cine ar mai face nu cred ca ar recidiva...dar nu se vrea.
Cand eram mic umbla o vorba...si nu erau grafferi ca acum.
Numele prostilor pe toate gardurile...
Acum doar a scursurilor societatii...indiferent daca e politica sau imbecilism considerat "graffer"

Re: Otokar Kent C - 12 Chev Celios

Eu unu i-as lua pe baieti astia si le-as da mana libera pe tot parcul de V3A-93.Ceva organizat desigur Mai coloram orasul putin.

Ce spui tu a mai facut STB, suntem deja la editia a 2-a. Daca vorbim despre un cadru organizat, desigur, la fel ca la Cluj pe Tatre.

Re: Otokar Kent C - 12 aztec

Adica sa incurajam vandalismul?
Sincer.. stiam ca au si adepti, nu inteleg nici in ruptul capului de ce,,....dar cu ce se deosebeste mazgalirea peretilor, interioarelor, exterioarelor , de spargerea cu o caramida a geamurilor sau de taierea anvelopelor?
Pana la urma un geam inlocuit poate sa coste mai putin decat revopsirea  si inlaturarea lor...ca si inlocuirea unei anvelope.

Wait. Wait. Ne referim la picturi culturale, pre-aprobate de STB/PMB, realizate intr-un cadru organizat, pe vagoanele vechi ('93, T4R).

Re: Otokar Kent C - 12 cris_m

Reveniti la discutiile referitoare la Otokar...

Re: Otokar Kent C - 12 George

Am mers azi cu un 336, impresie favorabilă  :D demarează și oprește cam nervos, trebuie să te ții bine. Aș zice că peste Citaro 3 și sub Citaro 4 dacă e spălat  :)) oricum cred că e mai bine decât nimic...

Re: Otokar Kent C - 12 Serban Robert

Azi, la pranz, am vazut un Otokar intrand pe bulevardul Obregia, probabil se ducea la autobaza. Era 6412 parca. Stie cineva ceva?

Re: Otokar Kent C - 12 mihai565

Vor ajunge astazi la Ferentari   3 autobuze  de 12 m si anume 6449,6452,6454

Re: Otokar Kent C - 12 andrei11

Din partea moderatorului :
mihai565, fără 3ab-uri, că s-ar putea să nu mai ajungă nici unul. Scrie și în regulament, fără prescurtări gen facebook. Mulțumesc

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 107

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433181 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”