Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Lărgire Str. Luică și Str. Turnu Măgurele (FINALIZAT noiembrie 2019)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

673 posts, 220916 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 49

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului MikeT

GPS wrote:
Fără supărare, spațiul din fata facultății era in ultimul timp plin numai de oameni ce nu își aveau locul acolo. Problema e ce se face in cealaltă parte, din câte am văzut și pe acolo se pregătește tot o parcare, poate ma înșel.

Deci daca spatiile verzi sunt pline de aurolaci, sa le betonam, sa le fie frig si sa nu mai doarma acolo?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Adrian Rosca

^^Zici ca virgula contul de FB @sectorul 4 este al lui Baluta?  :lol:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Puss in Boots

Ala nu era un spatiu verde propriu-zis. Era neintretinut, un fel de maidan. Eu unul l-as fi vazut parculet. Facut pana in gardul Spiru Haret. Idem dincolo (unde era si parculetul de joaca dar extins spatiul iar masinile trimise in alta parte. Si nu spuneti ca nu e unde, masinile mereu cand sunt lucrari mai serioase dispar misterios. Undeva s-or duce.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului eugen_simion

Lipsa marcajelor pietonale de pe strada "Caporal Luica" (asa cum spune Baluta) face din nou o victima. O femeie a fost lovita mortal de o basculanta in fata la Penny Market azi marti 4 dec, la ora 8.
https://www.mediafax.ro/social/accident ... BZVmWVI_Gg

De frica si rusine, muncitorii au "plantat" in graba niste semne cu treceri pentru pietoni, acum dupa amiaza.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului misterr

survola wrote:
Și dacă tot vorbim de probleme, la intersecția Turnu Măgurele cu Șos. Berceni, lângă fosta universitate particulară, ”supralărgirea” e blocată de aerisirea de la termoficare (?).

misterr wrote:
Colțul de care spui tu nu a fost încă atacat
A fost atacat colțul, inclusiv răsuflătorile în formă de „T”. Mai sînt acolo niște capace dreptunghiulare mari de tablă care pînă acum erau la nivelul trotuarului, acum după ce au demolat trotuarul și le-au răscolit ieșea mult abur, să vedem ce fac acolo pentru că vechile capace erau subțiri și nu rezistă la traficul auto, deja erau îndoite (înainte erau pe trotuar, acum vor fi pe carosabil).

Re: Decembrie 2018 Puss in Boots

realistul wrote:
In dreptul Universității Spiru Haret se asfalta peste noroi sau mâzgă. Se lucra haotic peste tot. In noroi , mizerie și un hei-rup la temperaturi foarte joase.

Sa bifeze ca e gata inainte de 31. Oricum la anul o sa le reasfalteze. Sau poate chiar mai rau, o sa le sparga din nou ca au uitat ceva.

Am văzut de vineri seara că se pregăteau să asfalteze. Chiar mă întrebam cum vor scăpa de noroiul ăla întins peste tot. Simplu, l-au acoperit cu asfalt. Așa se toacă banii.

Oricum, porțiunea deja asfaltată pe care am circulat (între Racoviță și Obregia) a ieșit necorespunzător și va trebui refăcută. Nu are planeitate, ai senzația că mergi pe un drum de pietriș compactat dar nenivelat (te zgîlțîie mașina în toate direcțiile), adică e mai rău ca înainte.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Tom

TibiV wrote:
Un fel de noaptea mintii...

Într'adevăr noaptea minții. Azi am trecut pe acolo și doi muncitori vorbeau despre stâlpul pus în fața semaforului. Semaforul nu a fost încă mutat, dar acolo se poate vedea locul unde va fi mutat, exact după stâlpul de iluminat, cum se vede în foto de mai jos.
Tot ca un fel de noaptea minții, în zona Luică niște dorei au tăiat câteva cabluri de fibră optică.
Xq12lBM.jpg (86.92 KB; downloaded 2945 times)

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Puss in Boots

Un rahat in zona aia. Cand stai la semafor sa treci spre metrou, trebuie sa te duci spre stanga, drumul nu mai continua inainte. O prostie. Plus dincolo spre metrou ditai insula de asfalt (in viitor). Ma mir sincer ca nu au ras si parculetul de la Raiffeisen ca sa mareasca parcarea. Inchideau latura dinspre strada si accesul se facea pe unde e acum parcarea langa piata. #Haicasepoate!

Re: Decembrie 2018 MikeT

survola wrote:
Iar pe unul dintre gardurile din zonă am găsit un proiect pe PUZ, foarte interesant: CIne recunoaște zona?

by survola, on Flickr

Planul ala este centrat pe intersectia de la Aparatorii Patriei.

Re: Decembrie 2018 alexxd_31

Intersectia de la Aparatori cu linie de tramvai (sa nu zic tranvai)?

Re: Decembrie 2018 rosetti61

E un fel de sa vada cum se incadreaza, la fel ca si metroul pe la Piata Alba Iulia.

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 49

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lărgire Str. Luică și Str. Turnu Măgurele (FINALIZAT noiembrie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”