Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4191 posts, 1269351 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120  ... 300

📖 Pagination options
Re: Otokar Kent C - 12 adila

Imi vine greu sa cred ca a plecat din garaj si a inchis usa dar pe drum a uitat de unde se inchide. Da sa zicem ca soferul nu stie sau inca nu este familiarizat.
Acum vine intrebarea: Primaria i-a trimis la pregatire? A facut cineva un instructaj cu ei? O mica verificare a cunostintelor s-a facut la final?
Poate ii trimite macar acum.

Re: Otokar Kent C - 12 WT_fan06

nathalael wrote:
Nu poti sti daca era usa defecta sau soferul nu stia ce buton sa apese. Faptul ca se apuca sa traga de ea spune multe despre sofer.

Foarte fals. Se vede foarte clar că în momentul în care apasă pe buton și se aude alarma, ambele uși se clintesc un pic (semn că sunt presurizate), dar apoi se blochează/deschid. Se vede chiar de la începutul clipului.
Halucinant ce se întâmplă... am încercat să mă obișnuiesc cu ideea că vom avea aceste autobuze și nu autobuzul care a câștigat Bus of the Year 2019 (versiunea hibrid, ce-i drept, dar "familia" de autobuz e fix aceeași), unii încearcă să le apere cât pot, dar pur și simplu văd că autobuzele nu îi ajută! Se vorbește numai despre probleme de când au câștigat licitația și apoi au fost contestați, de când au ajuns în București și șoferii nu încăpeau și acum de când au ieșit în trafic!

Iar să dăm vina pe șofer că nu știa să apese pe buton e de-a dreptul ridicol. Sunt destul de încrezător în puterile proprii că dacă mă sui să văd cabina de Otokar voi putea manageria niște uși fără să fi citit sute de pagini din manualul de utilizare. Hai să fim serioși.

Ce se întâmplă?!

Re: Otokar Kent C - 12 andrei11

Cred că trebuie umblat puțin și  la psihic. Ai lucrat atâția ani pe Mercedes original, Made in Germany și acum te trezești pe turcisme. Trebuie depășit psihologic momentul.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 12 anndrei

Totusi mare, mare diferenta nu este pentru ca nu s-au intors la DAC.

Re: Otokar Kent C - 12 andrei11

# adila, nu psihic, în cazul de față se folosește cuvântulmoral.  :bere:

Re: Otokar Kent C - 12 adila

Corect. Hai ca ne cearta andrei11 ca divagam. :bere:

Re: Discutii diverse mindmasster

Bun si atunci nu este vina soferului, dar intrebarea mai buna este: de ce a trebuit deschisa usa soferului atunci? E foarte posibil sa fi fost prima oara cand deschidea usa soferului.

Re: Discutii diverse Dragos31

Parcul de Mercedes-Benz Citaro al liniei 336 de azi :) :

4427, 4674, 4880

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Mai era 4878 acum cateva minute. O sa mai vedem cam 4 Citaro pe 336 cel putin o saptamana. In weekend teoretic se iese doar cu Kent.

Re: Discutii diverse alliens

Cam multa reclama pentru aceste autobuze, pentru calatori totusi nu e semnificativa diferenta fata de Citaro, un avantaj pentru calatori va fi cand vom avea benzi speciale si afisaje in stati cu timpii de asteptare in real time, pana atunci nu e mare schimbare aducerea acestor autobuze.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse anndrei

Ce mai cauta ,,rablele astea depasite moral" in linia 336? :lol:
Pe 106 cand intra Otokar?

Re: Discutii diverse alex230ro

Apropo de rable, am vazut un Citaro zilele trecute pe linia 300 cu putin peste 6 mil km la bord  :D  , Otokar va ajunge acolo oare?
edit: sau 600.000 ? desi pareau sa fie multe cifre acolo

Re: Discutii diverse punmeister

6 milioane sigur nu :lol: :lol: :lol: :lol:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse anndrei

600.000 erau cu siguranta, acum depinde cate piese s-au schimbat la el pana acum. Totusi 600.000 pt. un autobuz care circula zi de zi nu sunt asa de multi km.

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120  ... 300

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464098 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”