Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4149 posts, 1038609 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 297

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

S-au apucat doar unde au front de lucru, acum a inceput lucrarea la Ciurel si se poate finaliza fara exproprieri. Probleme sunt in Militari si Chiajna.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului aztec

Personal  deocamdata nu vad o problema cu ce se intampla in alta parte, ci exact zona ciurel ma intereseaza maxim, pt ca aici poate afecta serios traficul, ce este si asa cu probleme. daca "dau totul la gata" aici si mai dureaza in alta parte ceva timp cu exporpierile.. ar fi bine, .. daca intarzie mult cu santierul si aici.. e problema.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Mda, singurul lucru pe care-l invatam din istorie e ca nu invatam nimic din istorie, iar santierul Basarab nici macar nu e istorie, ca inca nu-i terminat...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului flobir

A venit utilajul pentru forat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

Se confirma deci 'zvonul' cu Foretis...
Acum toate piesele sunt la locul lor: platforma, macaraua pe pneuri, scula de foraj, macaraua pe senile tip RDK, carcasele de armare, habele de noroi...
Urmeaza doar comanda 'Action'... 8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Techno

Sau urmeaza sa ninga...  :oops:

La coloane, chiar daca ploua, ninge, ingheata, nu-i bai, se poate lucra absolut 'linistit' pentru ca in pamant temperatura e absolut 'constanta' la +15grade Celsius... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Au venit baietii cu greutate . Exact cum am zis 2 utilaje pentru forat . Ma rog am zis mai mult de una.

In imaginea pusa e doar o singura instalatie de foraj...ai alte informatii mai 'proaspete'?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului flobir

După zgomote și din ceea ce văd printre copaci, se pare că au început să foreze lîngă Dîmbovița.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului argos

Nu vi se pare ca pilonii sunt cam departe de calea Virtutii?  Nu ma pricep, dar ochiometric  mi se pare cam dificil ca hobanatul ce se prefigureaza aici sa treaca peste sosea.

Imi cer scuze!
S-a discutat acum 4..5 pagini. Stupid me!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului DanCld

Hobanatul trece doar peste Dambovita si acopera doar un sens de circulatie, peste sosea este alt tip de pod. S-a discutat deja problema asta aici  :!:

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului sss

Sunt gata sa-mi pun gatul ca prietenul nostru Herr Doktor! Oricum, in afara de el nu vad pe cine-ar interesa un podet intre Regie si Militauri?  :2004:

P.S. Locomotiva n-are nici vina, nici legatura, da-i tare frumoasa si nu m-am putut abtine!

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433214 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”