Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5704 posts, 1882841 views

Go to page:  1  ... 204 205 206 207 208 209 210  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente aztec

De asta si aprecierea mea pt vatman. A prevazut ca este in unghiul mort al camionului si a fost precaut.
Ca pana la urma degeaba avea prioritate si dreptate daca accidenta cativa calatori din tramvai.

Re: Accidente / incidente andrei11

# Chev Celios mă îndoiesc că e șofer de TIR.

Re: Accidente / incidente Chev Celios

Nu sunt sofer pe TIR dar am C+E pe permis si urmeaza si D-ul. Stiu ce inseamna sa fi la volanul unui camion si eu m-am referit strict la faza asta. De ce sa il loveasca? Numai chesti rele ar iesi din asta: posibil calatori raniti, posibil vatman ranit, linie blocata, vagon tras pe dreapta, timp pierdut pe la politie, vagon lipsa la traseu restul zilei. Foarte bine ce a facut vatmanul ca a intuit miscarea basculei si a fost precaut. Da trebuia apostrofat si nici eu nu sunt de acord cu ele, dar la urma urmei chiar asa murim daca o lasam putin mai devreme in punctul mort sau o franare mai lenta daca este nevoie??? Asta inseamana conduita preventiva. Nimeni nu este perfect, iar cand esti in trafic trebuie sa gandesti si pentru cei din jurul tau.

Re: Accidente / incidente alliens

Totusi ce legatura are unghiul mort cu neasigurarea la schimbarea directiei de mers? Legea zice ca trebuie sa te asiguri si atat, nu pomeneste de unghi mort, soferul ala de camion nu isi merita carnetul,poate l-a luat la Pitesti

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

Macar a fost la lectia cu bagat semnal inainte de a vira. Cred ca daca nu era semnalul ala pus ne puteam trezi cu o situatie mai complicata.

Re: Accidente / incidente aztec

Nu il scuza nimic.
A gresit.
Evident, dupa codul rutier.
Incerc sa va explic si sa va fac sa intelegeti, ca indiferent daca aveti prioritate si dreptate...cu  camionul nu e bine sa te pui. Pt ca daca esti pe bicicleta, motocicleta, masina sau tramvai poti muri cu prioritatea ta cu tot.
Cine vrea sa inteleaga, intelege  si e mai atent.
Vatmanul ori a mai patit, ori e chiar bun.
Din aceasta poveste el este cel care a procedat corect, cinste lui.
Chiar daca avea prioritate a ales sa fie prudent. Restul e cancan.

Re: Accidente / incidente Gabi23

Să ne amintim, ce s-a întâmplat în octombrie 2015, personajele principale fiind tot un autocamion și #195  :popa: :
viewtopic.php?f=20&t=92&p=191055&hilit=camion+41+195#p191055
Bine că nu avem din nou astfel de imagini totuși!

Re: Accidente / incidente 3mil

Accident în Pantelimon | Linia tramvaiului 55, blocată

Blocaj pe linia tramvaiuli 55, în această dimineaţă, în Pantelimon. Mai multe tramvaie nu au mai putut înainta pe niciuna din direcţii după ce în urma unui accident o maşină a blocat liniile.

Digi24

Re: Accidente / incidente punmeister

Deci un alt idiot care a intrat pe greentrack :evil:

Re: Accidente / incidente shoppy

A fost accident, a trecut un coleg si a vazut ca masina era lovita.

Re: Sos. Colentina - Calea Mosilor - Sf. Gheorghe (Linia 21) survola

STB SA Clienti @Clienti_stbsa
Tramvaiele liniilor 16 si 21 intorc la Piata Sf. Vineri, din cauza autoturismului parcat neregulamentar pe Cal.Mosilor/ Str. Cavafii Vechi.
8:03 p.m. · 2 dec. 2018 · Twitter for Android

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

Oare vor lua candva masuri pt zona aia? Tot traficul mutat din cauza unui bou sau a unei vaci.

Re: Accidente / incidente Volvo 65

V3A-ul 353 s-a defectat la Piața Sudului și a fost împins de un Bucur (413?) până la Șura Mare

Re: Accidente / incidente alexxd_31

Probleme pe linia lui 10? La Dinamo era statia plina. Multi plecau la 330 / 335. A venit un 46 plin in care am reusit sa ma urc cu greu.

Go to page:  1  ... 204 205 206 207 208 209 210  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”