Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim

1113 posts, 376101 views

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 80

📖 Pagination options
Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim Puss in Boots

Sigur se vor scoate gardurile cu ocazia lucrarii. Apoi le punem iar. Apropo de garduri, ultimul sector e Eroii Revolutiei - Romprim nu?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim Utilizator anonim

Pai se vor scoate normal, va fi nebunie, oficial 4 luni e vorba sa dureze lucrarea aia

Eroii Revolutiei - Romprim a ramas sa fie montata de compania aia a PMB, dar sa vedem când se apuca, asa au fost si pe Obor - Sudului si pana la urma au renuntat si tot STB pune.

Vai de capul meu.... daca stam in baza PMB... Mai bine facea STB totul de la cap la coada si gata. Aud ca intretinerea gardurilor prin Colentina in sectorul PMB e de c.a.c.a.o. Si asta nu e un cuvant urat.

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim oache81

Ar trebui puse niste camere si date amenzi.
Am vazut destul de des masini printre garduri pe Stefan cel Mare, mai ales pe partea unde se face stanga spre spitalul de urgenta.
Totusi am observat ca tramvaiele merg cu mult mai mult curaj dar tot se impotmolesc in intersectiile unde se poate face stanga si nu e semafor separat pentru asta.
Dupa Obor au pus gardurile prea "tarziu", eu am reusit sa urc bordura si sa cobor pe partea cealalta la iesirea din pasaj si sa intru pe strada cu parcarea de la Primaria Sector 2 si am masina normala (Opel Astra) nu cine stie ce 4x4.
Trebuie extinse chiar pana in punctul unde rampele ajung la nivel cu linia de tramvai.

Problema cu intersectiile nu se poate rezolva fara semafor dedicat. Altfel tot ce se castiga (sa zicem) pe portiunile cu gard se pierde in multiplele intersectii.

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim florin

Să nu exagerăm, tramvaiele stăteau blocate în intersecții și înainte, câștigul este evident.

Soluția pentru intersecții e simplă dacă chiar se vrea: SMT-ul are (teoretic - a fost menționată și la lansare și de fiecare dată când s-a promis că o să se facă, inclusiv de actuala administrație) posibilitatea de a prioritiza transportul public (și mașinile de intervenție). Ce înseamnă asta am văzut în alte țări: când tramvaiul se apropie de intersecție (+ eventual vatmanul apasă un buton când stația e înainte de semafor) toate semafoarele din intersecție se pun pe roșu, tramvaiul e singurul care are "liber". Mașinile aflate deja în intersecție au timp să o elibereze în cele 10-15 secunde de la roșu pe toate direcțiile. Un senzor imediat după intersecție aduce semaforizarea în rutina normală. Da, știu, va fi "dezastru" pentru șoferi, dar cam asta e ideea!  ;)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Ferdinand - Iancului finalizat.

LRM_EXPORT_286285381627936_20181101_093830546.jpeg (1.19 MB; downloaded 2516 times)

Se misca repede, daca s-ar da spre STB si restul, pana la 1 decembrie cred ca ar putea fi chiar totul gata. Probabil nu va fi. Poate ar trebui facuta o adresa cu explicatia tehnica de mai sus catre comisia de circulatie sau primarie sau cine se ocupa de treaba respectiva, pentru a primi un raspuns clar in ceea ce priveste posibilitatea prioritizarii. Altfel treaba e neterminata. Asa e, se pierdea timp si inainte de garduri prin interesectii dar si acum orice castig se face pe traseu, nu e fructificat la maximum de lipsa altor beneficii.

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim oache81

Da, dupa cum spuneam tot poti face stanga imediat ce iesi din pasaj.In plus au luat un metru din carosabil le au pus departe rau de sina.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Un echipaj de la politia locala a inceput interzicerea parcatului intre Obor si Ferdinand.

Sper sa se tina de treaba. Sunt o gramada de portiuni unde se parcheaza aiurea si se ocupa benzi abuziv si apoi tot tramvaiul e de vina.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Parcatul pe benzile 1 si 2 este principalul factor perturbator, fie ca ai sau nu tramvai. Ar trebui generalizata interdictia de pe Sos. Iancului unde de 2 ani se circula perfect si politia e mai mereu la treaba.

Eu de asta si astept ultima bucata de pe Oltenitei :D

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim alliens

Se intentioneaza ca noul culoar sa fie folosit  si de autobuze, cum am auzit ca se lauda primarita?

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464115 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”