Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1216423 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
shoppy
Da, duce traficul in Uverturii care e deja foarte blocata, maimuta la gratii, double click ignore.
Da, duce traficul in Uverturii care e deja foarte blocata, maimuta la gratii, double click ignore.
-
- Frankie
-
Posted:
-
Frankie
Pe Strada Dealul Tugulea s-au montat indicatoare de sens unic (deocamdata mascate cu pungi).
Sensul unic va fi dinspre Uverturii inspre Str. Dambovitei.
Pe Strada Dealul Tugulea s-au montat indicatoare de sens unic (deocamdata mascate cu pungi).
Sensul unic va fi dinspre Uverturii inspre Str. Dambovitei.
-
- sss
-
Posted:
-
sss
Era de asteptat sa se intample asta, Dealul Tugulea este oricum sens unic de la Piata Veteranilor pana la Uverturii si prea ingusta pentru trafic in doua sensuri spre/dinspre Podul Ciurel.
Era de asteptat sa se intample asta, Dealul Tugulea este oricum sens unic de la Piata Veteranilor pana la Uverturii si prea ingusta pentru trafic in doua sensuri spre/dinspre Podul Ciurel.
- antonio
-
Posted:
-
antonio
Poate ca acum, date fiind ultimele declaratii ale primaritei, sa iuteasca putin ritmul, cum a fost si la Pasajul Piata Sudului. In cazul in care anul viitor sau in 2020 vor deschide circulatia doar pe benzile colectoare si vor lasa PUZ-ul si exproprierile pentru viitorii primari, sunt curios cum vor explica public faptul ca pasajul duce, de fapt, catre nirvana.
)
Poate ca acum, date fiind ultimele declaratii ale primaritei, sa iuteasca putin ritmul, cum a fost si la Pasajul Piata Sudului. In cazul in care anul viitor sau in 2020 vor deschide circulatia doar pe benzile colectoare si vor lasa PUZ-ul si exproprierile pentru viitorii primari, sunt curios cum vor explica public faptul ca pasajul duce, de fapt, catre nirvana.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Asa iutit e ritmul ca au inceput sa bage lucrarea in conservare
Mai sunt probleme multe de rezolvat, cel mai repede in vara poate fi gata toata lucrarea acolo.
Asa iutit e ritmul ca au inceput sa bage lucrarea in conservare
Mai sunt probleme multe de rezolvat, cel mai repede in vara poate fi gata toata lucrarea acolo.
20181019_104657.JPG (148.92 KB; downloaded 4165 times)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Oricum, procentul de 90% anuntat emfatic de Duamna e departe de adevar
Oricum, procentul de 90% anuntat emfatic de Duamna e departe de adevar
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
O fi gata 90% doar podul, adica hobanatul, doar bucata sustinuta de hobane.
O fi gata 90% doar podul, adica hobanatul, doar bucata sustinuta de hobane.
- vanelllou
-
Posted:
-
- antonio
-
Posted:
-
antonio
Pe forumul celalalt au aparut poze de astazi. http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=61.780
Daca vad eu bine au decofrat o parte din tablierul de beton care era in lucru. Parca asa se vede in poza 7.
Pe forumul celalalt au aparut poze de astazi. http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=61.780
Daca vad eu bine au decofrat o parte din tablierul de beton care era in lucru. Parca asa se vede in poza 7.
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu s-a decofrat, ce se vede in imagine este un segment turnat mai demult.
Nu s-a decofrat, ce se vede in imagine este un segment turnat mai demult.
- realistul
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Nu înțeleg ce rol va avea marea groapa. Am fost și eu și am văzut-o. Nu înțeleg la ce va folosi. Cine știe ce bloc or construi...
Nu înțeleg ce rol va avea marea groapa. Am fost și eu și am văzut-o. Nu înțeleg la ce va folosi. Cine știe ce bloc or construi...
-
- Frankie
-
Posted:
-
Frankie
Liniste si pace pe santier de cand a venit gerul.
In schimb, la 50 de metri peste drum, in curtea fostei "Semanatoarea" se lucreaza inclusiv noaptea.
Liniste si pace pe santier de cand a venit gerul.
In schimb, la 50 de metri peste drum, in curtea fostei "Semanatoarea" se lucreaza inclusiv noaptea.
📖 Pagination options