Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăTransport rutierAutobuze, autocare, microbuzeMercedes-Benz

Topic: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018

106 posts, 37546 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 Utilizator anonim

E la traseu, acum e spre Apusului prin Militari. Merge la program dar fiind mai "vioi" se apropie mai mult de turul din fata. Oricum linia 336 circula foarte bine in weekend.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 anndrei

E mai vioi ca nu mai face soferul economie la motorina...Asta s-ar fi intamplat si daca le cumparau pe cele noi cu combustibil CNG...

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 punmeister

O sa cumpere si CNG, stai relax, ca abia s-a infiintat STB.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Presupun, dar era bine sa inceapa deja cu motoare moderne, foarte putin poluante, ce au cumparat ei ca si motor sunt depasite in zilele noastre. Iar la partea cu motorina stiu ca pe unii useri (probabil rude sau cunostiinte cu soferii) ii irita acest subiect, am dreptate! Se taraie cu 30-40 Km/h pe cand in Budapesta merg cu Ikarus 260/280 cu peste 50-60 Km/h iar in afara localitatii chiar mai mult iar la noi cu Citaro nu se poate.

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 Dragos31

Stie cineva orele aproximative de plecare ale acestui autobuz de la  Complex Comercial Apusului  :?:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 Dragos31

anndrei, daca timpul mi-o va permite, de ce nu? :D

• anndrei
  • Posted:
  •  

Si eu, saptamana viitoare. Chiar ar trebui profitat pt. ca in Bucuresti nu vor exista niciodata autobuze full option...

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 WT_fan06

EMT Madrid a comandat nu mai puțin de 672 Citaro NGT, conform busworld: https://www.busworld.org/articles/detai ... rom-madrid

• anndrei
  • Posted:
  •  

Oameni destepti! Noi...ne-am incurcat cu turcii care au inceput deja cu tepele. De maine ar fi trebuit sa para macar cateva bucati in Bucuresti si ele nu sunt nici in garaje...

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 Andrei98

S-a zis ca vor aparea din octombrie, nu de pe 1 octombrie.

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 punmeister

WT_fan06 wrote:
EMT Madrid a comandat nu mai puțin de 672 Citaro NGT, conform busworld: https://www.busworld.org/articles/detai ... rom-madrid

Acolo scrie ca vor fi 672 de Citaro NGT in total incepand cu 2020 la Madrid.
anndrei wrote:
Oameni destepti! Noi...ne-am incurcat cu turcii care au inceput deja cu tepele. De maine ar fi trebuit sa para macar cateva bucati in Bucuresti si ele nu sunt nici in garaje...

A zis ca incepand cu luna Octombrie vin la Bucuresti, nu si ziua, ele pot veni si pe 31 octombrie ora 23:59, ca e tot octombrie. :popa:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 Utilizator anonim

Cateva imagini de aseara de la mine, iar pareri foarte pe scurt, Mercedes e Mercedes fara dubiu, calitate, eleganta, performanta, dar fata de Citaro ale noastre singura diferenta este curatenia si intretinerea, linia de design a autobuzului este aceeasi cu ce avem noi. Daca ar fi fost intretinute corect si mai ales mentinute curate, nu existau diferente prea mari de aspect intre ce avem noi si autobuzul din teste. Era frumos daca cele 400 erau chiar si Citaro diesel modelul asta.

DSC_5644-2.JPG (186.39 KB; downloaded 3859 times)

DSC_5656.JPG (163.13 KB; downloaded 3859 times)

DSC_5664.JPG (174.71 KB; downloaded 3859 times)

DSC_5673.JPG (175.39 KB; downloaded 3858 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018 WT_fan06

punmeister wrote:
Acolo scrie ca vor fi 672 de Citaro NGT in total incepand cu 2020 la Madrid.

Da, ținta lor fiind înlocuirea flotei de autobuze "convenționale" cu autobuze "low-emission" sau  "0-emission".

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Mercedes-Benz  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”