Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913240 views

Go to page:  1  ... 115 116 117 118 119 120 121  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 1689

Terenuri de tenis cu piciorul ?!

Pe vremuri era un teren multifunctional central (in mijlocul pistei), un teren de baschet (in spatele salii), doua terenuri de handbal (linga bloc) si doua de volei - betonate (da, nimeni nu e perfect...:D) -  (pe latura dinspre Secuilor).

Re: Sectorul 4 MikeT

Terenurile de volei sunt folosite la final de saptamana, in special dimineata, de niste baieti la 40+ care joaca tenis cu piciorul. Au ramas singurele terenuri neamenajate. Cele de handbal au fost acoperite cu gazon sintetic.

Re: Sectorul 4 razvan_3asy

Pe strazile "Garnitei" si "Tulnici" au fost montati ceva stalpi, cel mai probabil vor aparea noi sensuri unice, cunoaste cineva detalii?

Re: Sectorul 4 realistul

Cam pe toate străzile din acea zonă.

Re: Sectorul 4 MikeT

Asa cum am promis, cateva poze din curtea scolii 190, care momentan a ramas fara poarta de acces catre terenurile de sport. Cica au distrus-o baietii de la ADP, care au amenajat terenurile de sport.  :lol:
IMG_5235.JPG (184.63 KB; downloaded 2481 times)
IMG_5236.JPG (180.15 KB; downloaded 2482 times)
IMG_5237.JPG (164.42 KB; downloaded 2481 times)
IMG_5238.JPG (186.83 KB; downloaded 2521 times)
IMG_5239.JPG (159.42 KB; downloaded 2482 times)
IMG_5241.JPG (140.11 KB; downloaded 2481 times)
IMG_5245.JPG (167.28 KB; downloaded 2480 times)
IMG_5247.JPG (149.69 KB; downloaded 2482 times)
IMG_5249.JPG (140.61 KB; downloaded 2480 times)
IMG_5252.JPG (177.84 KB; downloaded 2478 times)

Re: Sectorul 4 TibiV

Intersectia Sos.Berceni/Tn.Magurele/Iriceanu ieri, 23 septembrie.
Intru pe Iriceanu

Va era dor de niste borduri roz ?...

De aici incolo "pomi la ghiveci" pana in Oltenitei...

Re: Sectorul 4 abc_XC

Pe Bd. Constantin Brancoveanu intre statia de metrou si Str. Izvorul Rece lucrarile sunt aproape gata, s-a asternut asfalt, s-au trasat parcarile, mai sunt de tras cateva linii, dar totul parea gata.
Astazi am observat insa ca lucrarea are unele "probleme" care evident trebuie remediate. In primul rand, la intersectia cu toate stradutele laterale bordurile au fost scoase (din nou) si se aseaza putin mai jos, pentru a facilita accesul persoanelor cu dizabilitati, biciclete, carucioare, etc.
In dreptul benzinariei Petrom de langa strada Secuilor se facea o mare balta la fiecare ploaie, asa ca s-a sapat un sant si s-a realizat un nou camin pentru scurgerea apei. O situatie identica si langa strada Izvorul Rece, doar ca acolo santul e mai lung si s-au facut 2 camine de scurgere.
In statia de autobuz Bd. Constantin Brancoveanu ( in fata BRD) asfaltul a fost taiat si cred ca se pregateste montarea unui adapost pentru calatori, bancile albastre montate acum cateva luni probabil ca vor disparea.
Oare aceste lucrari nu se puteau realiza inca de la bun inceput? :popa:

TibiV, au reusit - dupa acest heirupism - intr-un final sa duca la nivel canalul de ape pluviale care era exact pe coltul Turnu Magurele cind faceai dreapta de pe Sos. Berceni spre Racovita ?
Groapa aia cred c-o stiu de douazeci de ani :)

Re: Sectorul 4 ByOnu

Fain asa, sa faci ridicari la calea ferata. :lol:  :lol:  :lol:

Sint acolo de cel putin 50 de ani

Re: Sectorul 4 Cristi N

Am facut de mai multe ori sesizari pentru masini abandonate, problema este ca de fiecare data cand sunt sunat de politistul local mi se spune ca are nevoie de semnatura unui martor. Pana aici nici o problema, semnez cu placere dar ajungem la capitolul domiciliu, din ce mi se spune au voie sa fie martori doar persoanele cu domiciliu in sectorul 4.

Din punctul meu de vedere este o aberatie, exista vreo HCL in sensul asta? Eu nu am gasit nimic si stiu vreo 4 masini abandonate care imi stau pe creier.  :x

Re: Sectorul 4 TibiV

Ieri la pranz, intersentia Nitu Vasile cu Brancoveanu

Re: Sectorul 4 realistul

Cristi N, folosește aplicația de la sectorul 4 pentru sesizări.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

In ultimele zile, in special la orele de vârf, se face o coadă de pe pasaj și până la intersecția Piata Sudului.
IMG_20180928_182611.jpg (1.27 MB; downloaded 2243 times)

Go to page:  1  ... 115 116 117 118 119 120 121  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”