Topic: Achiziții de autobuze Euro 6 în perioada 2017-2020
1272 posts, 331580 views
📖 Pagination options
- anndrei
-
Posted:
-
Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020
anndrei
Ca noile MB Citaro sa nu ne asteptam sa fie. Din ce am vauzt in poze capota spate nu are capitonaj insonorizant, materialele din interior sunt de calitate slaba, pedalele de frana si acceleratie sunt model vechi cum erau la DAC (doar ca la acesta mi se pareau mai bine pozitionate), stopuri spate si faruri fata sunt individuale si sunt destul de mici si prost pozitionate pt. un autobuz, nu stiu daca vor veni cu LED...iar bordul pare a fi de KAMAZ (rusesc)
Ca noile MB Citaro sa nu ne asteptam sa fie. Din ce am vauzt in poze capota spate nu are capitonaj insonorizant, materialele din interior sunt de calitate slaba, pedalele de frana si acceleratie sunt model vechi cum erau la DAC (doar ca la acesta mi se pareau mai bine pozitionate), stopuri spate si faruri fata sunt individuale si sunt destul de mici si prost pozitionate pt. un autobuz, nu stiu daca vor veni cu LED...iar bordul pare a fi de KAMAZ (rusesc)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Am facut curat.
Politica (despre turci, UE etc) la topicul de politica.
Despre piese auto, la clubul "flacara rosiatica".
Va invit sa continuati discutiile acolo.
Nu in ultimul rand, un avertisment public pentru Mihaitza07 si ClaudiuL privind inceperea de offtopic masiv. Consultati regulamentul forumului pentru a vedea cum este permis offtopicul, precum si a vedea care sunt sanctiunile si cum progreseaza ele dupa avertisment.
PS: exista un motiv foarte bun pentru care m-am referit la subiecte / regulament fara sa dau linkuri.
Am facut curat.
Politica (despre turci, UE etc) la topicul de politica.
Despre piese auto, la clubul "flacara rosiatica".
Va invit sa continuati discutiile acolo.
Nu in ultimul rand, un avertisment public pentru Mihaitza07 si ClaudiuL privind inceperea de offtopic masiv. Consultati regulamentul forumului pentru a vedea cum este permis offtopicul, precum si a vedea care sunt sanctiunile si cum progreseaza ele dupa avertisment.
PS: exista un motiv foarte bun pentru care m-am referit la subiecte / regulament fara sa dau linkuri.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
A sosit primul Otokar, sursa Facebook, in interior este identic cu Citaro la tema de culori.
A sosit primul Otokar, sursa Facebook, in interior este identic cu Citaro la tema de culori.
fb.jpg (74.25 KB; downloaded 2728 times)
- punmeister
-
Posted:
-
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
Da, sunt. Acestea sunt pozele de pe pagina facebook "Autobaza Obregia" si apartin utilizatorului "Ivan Daniel Viorel".
https://www.facebook.com/groups/autobaz ... __tn__=C-R
Kent C 12M
Kent C articulat (18m?)
Da, sunt. Acestea sunt pozele de pe pagina facebook "Autobaza Obregia" si apartin utilizatorului "Ivan Daniel Viorel".
https://www.facebook.com/groups/autobaz ... __tn__=C-R
Kent C 12M
Kent C articulat (18m?)
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Nu par prea "sosite"...par totusi produse si brand-uite.
Ca nu asa arata o autobaza bucuresteana....din pacate.
Nu par prea "sosite"...par totusi produse si brand-uite.
Ca nu asa arata o autobaza bucuresteana....din pacate.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
De cand sunt pozele si unde sunt facute?
De cand sunt pozele si unde sunt facute?
- dany
-
Posted:
-
dany
Clar nu este in Obregia, se poate observa si dupa muntii aflati in departare ce pot fi vazuti prin luneta autobuzului.
Clar nu este in Obregia, se poate observa si dupa muntii aflati in departare ce pot fi vazuti prin luneta autobuzului.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Observ ca au venit cu validatoare noi Kapsch Carriercom, nu cele APtrans actuale.
Da, sunt de 18m, nu de 18,75m.
Observ ca au venit cu validatoare noi Kapsch Carriercom, nu cele APtrans actuale.
Valentin wrote:
Kent C articulat (18m?)
Da, sunt de 18m, nu de 18,75m.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Daca se respecta planurile, primele masini ajung la Titan. Dar sa vedem, poate are doamna primar alte preferinte.
Daca se respecta planurile, primele masini ajung la Titan. Dar sa vedem, poate are doamna primar alte preferinte.
- Victor92
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
PS: eu am pus detalii despre locul de unde am luat pozele, asa se numeste pagina de facebook...
PS: eu am pus detalii despre locul de unde am luat pozele, asa se numeste pagina de facebook...
📖 Pagination options