Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913211 views

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 MikeT

1689 wrote:
Pe vremea fostului bazin (aflat pe locul unde acum este anexa pentru clasa 0) isi facea lumea mai putine probleme de genul asta. Bazinul - ca de altfel toata baza sportiva - era ceva rar (daca nu unic) pentru Bucuresti.
Oricum, apa nu era mai adinca de 1 metru si n-am auzit vreodata de vreun incident.
LE: MikeT, mai exista bazinul ? Credeam ca pe locul lui (si a fostului lic de joaca) s-a construit cladirea anexa.
LLE: Uitindu-ma pe imaginile din satelit am vazut ca a ramas in spate, intre sala si anexa. Si atunci de ce nu se mai foloseste ?

Bazinul exista, poate trec maine prin zona sa-i fac o poza. Anexa a fost facuta pe un spatiu verde aproape de strada Secuilor.
Daca problema este de salvamar, se obtine buget si se angajeaza un salvamar, ce mare filosofie? Banuiesc ca toate piscinele de fiţe (Daimon etc) au salvamar.  :lol:  Sau nu?  :roll:

Re: Sectorul 4 1689

Daca tot ajungeti prin zona, poate faceti citeva poze si cu baza sportiva. Sint curios ce s-a ales din munca de o viata a Profesorui Tesu.

Re: Sectorul 4 shoppy

Da, ca si are Ministerul Educatiei post de salvamar in desfasurator, pana cand se baga, pana cand se aproba fonduri pentru acea scoala...

shoppy wrote:
Da, ca si are Ministerul Educatiei post de salvamar in desfasurator, pana cand se baga, pana cand se aproba fonduri pentru acea scoala...

Dar va rog, cf. Paragraf 2, Art 3 din Norma metodologică privind organizarea serviciilor publice de salvare acvatică - salvamar și a posturilor de prim ajutor pe plajă din 18.09.2007

(2) Autoritățile administrației publice locale care au în administrare plaje amenajate, ștranduri, parcuri acvatice sau porturi de agrement nautic, situate pe apele interioare naturale ori amenajate, au obligația să înființeze servicii publice de salvare acvatică - salvamar și posturi de prim ajutor.

problema e in brate la Primaria Sect 4 in calitate de administrator al Scolii 190.

Eu cred ca dl. Primar va fi chiar bucuros, pentru ca la Cap II, Art. 9 punctul 4 spune clar ca trebuie sa-si angajeze (contracteze) doi nepoti/fini/etc. pentru treaba asta:

(4) Echipa de salvare acvatică este alcătuită din minimum 2 salvatori acvatici calificați.

Pacat c-a venit toamna.

Re: Sectorul 4 shoppy

Iar in vara a fost vacanta :D .

Sa nu pateasca saraca baza sportiva precum cea de la Bolintineanu, pe care a dat-o "Pe persoana fizica" jos sa bage bazine computerizate si jos a ramas.

Pentru ca, dintr-o data, s-au ...suuurpriiizaaa... retrocedat. Daca erau goale, nu ?

Dar asta era la Ce giumbuslucuri a mai facut administratia mea, nu aici, unde analizam in mod constructiv realizarile de pina acum si identificam mijloace de imbunatatire a indicatorilor activitatii socio-ecnomice si administrative pe raza Sectorul IV al Capitalei.

(Dl. TibiV, poftiti, o cutiuta de scobitori)

1689 wrote:
Daca tot ajungeti prin zona, poate faceti citeva poze si cu baza sportiva. Sint curios ce s-a ales din munca de o viata a Profesorui Tesu.

Am trecut vinerea trecuta si era poarta de pe Secuilor deschisa: asfaltasera pista de atletism. Nu cumva era o pista de atletism inelara? Acum este doar pentru o proba de 100m plat.

Mostra de incomeptenta crasa.

Pista aia fusese facuta cu zgura cu eforturi foarte mari la vremea respectiva...

Ce sportiv isi distruge gleznele pe o pista de asfalt ?!?

Re: Sectorul 4 TibiV

1689 wrote:
Dl. TibiV, poftiti, o cutiuta de scobitori

Bogdaproste....
:lol:

Nu-mi pot reveni ...

Pina si in vremurile cele mai sumbre tot se gaseau bani ca zgura de pe pista sa fie innoita la fiecare 2-3 ca sa-si pasteze elasticitatea si permeabilitatea, se peria de frunze... Era pina si marcata destul de des cu praf de creta...

Cine a putut avea ideea asta de a o asfalta ?!?

Incredibil...

Dar ca sa raspund la intrebarea adresata de MikeT, original pista a fost inelara. Ulterior s-a prelungit linia dreapta din fata salii de sport pentru lungime de 75 (?) m sprint (plecarea era linga poarta de pe Secuilor, linia de sosire era in dreptul aleii spre sala de sport, pentru a lasa loc de decelerare).
Circuitul inelar avea (parca) 400 m.

Pe latura spre Secuilor era si o rampa de forta (tot din zgura).

Pe baza asta s-a antrenat Sorin Matei la inceputul carierei care a culminat cu titlul de vicecampion european la saritura in inaltime. Cel mai titrat atlet al sportului romanesc.

Si acum vine Daniel Baluta si toarna asfalt.

Re: Sectorul 4 adila

Nu-mi vine sa cred ca s-a asfaltat pista de alergare de 400m. Pana mai ieri era functionala. Maine trec pe acolo. Sunt surprins si pentru faptul ca in Parcul Lumea Copiilor este o pista de alergare de 500m aproximativ, nu-mi mai aduc aminte cat am masurat exact, care este din tartan pe toata lungimea. Poate urmeaza sa puna tartan si aici, altfel este crima.
Cat despre bazinul de inot, nu vad nici o problema de risc pentru copii. Evident ca profesorul de inot are si rol de salvamar, asa este la orice bazin unde te duci sa inveti a inota. Ca avem un minister al educatiei incompetent si ca nu gasesc fonduri asta este altceva, insa fondurile pot fi alocate de la primarie, asa cum renoveaza o scoala, daca o renoveaza, asa poate da si niste bani pentru 2-3 profesori de inot. Cheltuielile sunt nesemnificative. Pai la ce organigrama au primariile cu societatile lor cu tot, nu mai gasesc ei loc si pentru 3 profesori de inot, safim seriosi. Sau daca nu gasesc bani, sa dea afara trei papagali din primarie, care stau de pomana, si sa angajeze profesorii de inot.

Re: Sectorul 4 TibiV

adila wrote:
...sa dea afara trei papagali din primarie, care stau de pomana, si sa angajeze profesorii de inot.

Daca-i angajeaza tot primaria, pariem ca profesorii de inot nu vor sti sa inoate ?....
:D

Re: Sectorul 4 adila

Nu, ca am sanse mari sa pierd pariul. Tragic, dar asta este faima primariilor si functionarilor lor.

Am fost acolo, pista nu e asfaltata, ci au pus acel tartan sau cum se numeste cauciucul acela granular de pe la locurile de joaca. Au pus cauciuc d-ala peste tot, nu stiu cat de bine sare mingea de baschet pe asa ceva. :)) Poze ceva mai tarziu. Cica vor sa faca si o gradinita in spatele terenurilir de tenis cy piciorul, informatie de la politistii locali care pazeau. Bazinul de inot era imprejmuit si nu am putut face poze cu fundul acestuia.:D

Go to page:  1  ... 114 115 116 117 118 119 120  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”