Topic: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB
817 posts, 344221 views
📖 Pagination options
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a RATB / ST
cris_m
Gasisem la un moment dat, licitatie mixturi asfaltice, din ce mi amintesc...
Gabi23 wrote:
E făcută licitație de asfalt?
Gasisem la un moment dat, licitatie mixturi asfaltice, din ce mi amintesc...
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Tot piatra cubica de pe vremea lui Carol e baza...
Tot piatra cubica de pe vremea lui Carol e baza...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Este foarte buna, anul trecut incepusera sa puna pavele.
Este foarte buna, anul trecut incepusera sa puna pavele.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Piatra cubica oricand decat pavelele alea mizerabile.
Piatra cubica oricand decat pavelele alea mizerabile.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Nu stiu daca s-a mentionat prin discutiile de pe aici, dar recent a inceput o actiune de repunere in functiune a macazelor automate, momentan unde se poate si unde sunt cele mai noi, ca exemple:
- linii 35/44 Soseaua Orhideelor - Calea Giulesti, sub pasaj Basarab, aici macazul asta nu a functionat niciodata automat dupa ce in 2011 reteaua a fost avariata de un camion, fiind distrus sistemul de comanda, era foarte greu pentru ca se pierdea mult timp si minim un semafor pentru a fi schimbat manual, fiind in mijlocul intersectiei
- linii 1/34 - macazul de acces in capatul Banu Manta a fost reactivat recent
- linii 1/34/46 - macazul de intrare pe strada Doctor Felix dinspre Pasaj Victoria, cel putin zilele trecute functiona.
Nu stiu daca s-a mentionat prin discutiile de pe aici, dar recent a inceput o actiune de repunere in functiune a macazelor automate, momentan unde se poate si unde sunt cele mai noi, ca exemple:
- linii 35/44 Soseaua Orhideelor - Calea Giulesti, sub pasaj Basarab, aici macazul asta nu a functionat niciodata automat dupa ce in 2011 reteaua a fost avariata de un camion, fiind distrus sistemul de comanda, era foarte greu pentru ca se pierdea mult timp si minim un semafor pentru a fi schimbat manual, fiind in mijlocul intersectiei
- linii 1/34 - macazul de acces in capatul Banu Manta a fost reactivat recent
- linii 1/34/46 - macazul de intrare pe strada Doctor Felix dinspre Pasaj Victoria, cel putin zilele trecute functiona.
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Merge mai incet si gata. Nu mai trebuie burat, iese si mai ieftin, ramin bani de ceva frumos. La o adica se poate - iata - pune si iarba...
TibiV wrote:Utilizator anonim wrote:
Totusi pe tronsonul asta linia este foarte denivelata, deja periculos de denivelata pot spune.
Cand s-a facut STB, au uitat sa transfere masina de burat de la RATB ?!....
Merge mai incet si gata. Nu mai trebuie burat, iese si mai ieftin, ramin bani de ceva frumos. La o adica se poate - iata - pune si iarba...
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Linia lui 41 oricum e praf ,dansează tramvaiele intr-o veselie,linia de protocol este o simplă linie de tramvai cum sunt si celelalte .
Linia lui 41 oricum e praf ,dansează tramvaiele intr-o veselie,linia de protocol este o simplă linie de tramvai cum sunt si celelalte .
- florin
-
Posted:
-
florin
Oricum e o prostie asta cu "linia de protocol", ce naiba e aia?
Problema e că în loc să aducă toate liniile la standardul liniei 41, s-a dus standardul liniei 41 în jos.
Oricum e o prostie asta cu "linia de protocol", ce naiba e aia?
Problema e că în loc să aducă toate liniile la standardul liniei 41, s-a dus standardul liniei 41 în jos.
- alliens
-
Posted:
-
alliens
Se mai intampla ceva cu reactivarea macazelor? Sau s-au limitat doar la cateva de pe linia 1/10 ?
Se mai intampla ceva cu reactivarea macazelor? Sau s-au limitat doar la cateva de pe linia 1/10 ?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
A mai fost activat recent cel de la Dristor, unde face 19 dreapta spre Titan din liniile 1/34.
A mai fost activat recent cel de la Dristor, unde face 19 dreapta spre Titan din liniile 1/34.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pacat, ala era util pe manual mai ales cand aveai de alergat dupa 19, venind din statia lui 135
Pacat, ala era util pe manual mai ales cand aveai de alergat dupa 19, venind din statia lui 135
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Am cautat - dar nu am reusit sa gasesc - o documentare a liniei din zona Vasile Lascar / Tunari / Viitorului.
De asemenea lipseste configuratia actualizata in zona Gara de Nord.
Poate eventual cineva sa le adauge ?
Am cautat - dar nu am reusit sa gasesc - o documentare a liniei din zona Vasile Lascar / Tunari / Viitorului.
De asemenea lipseste configuratia actualizata in zona Gara de Nord.
Poate eventual cineva sa le adauge ?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Este reactivat si macazul automat de la Mihai Bravu cu Calea Vitan, linii 10,34 - 19.
Este reactivat si macazul automat de la Mihai Bravu cu Calea Vitan, linii 10,34 - 19.
📖 Pagination options