Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1215744 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
shoppy
Da, a preluat ea "santierul la 13%" si acum e gata "podul la 90% si adiacentele la 70%", ca sa intelegeti ca s-a bagat si ea in istoria Bucurestiului, parca si vad placuta:
Inceput de Oprescu
Terminat de O Blonda
Lafel ca domn doctor sa ajunga si ea!
Da, a preluat ea "santierul la 13%" si acum e gata "podul la 90% si adiacentele la 70%", ca sa intelegeti ca s-a bagat si ea in istoria Bucurestiului, parca si vad placuta:
Inceput de Oprescu
Terminat de O Blonda
Lafel ca domn doctor sa ajunga si ea!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Si sa ii facem aceeasi urare:
"Multi ani primeasca" !
Si sa ii facem aceeasi urare:
"Multi ani primeasca" !
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Lângă biserică au săpat acea groapă ca să arunce acolo tot pământul care le-a rămas de pe șantier.
Lângă biserică au săpat acea groapă ca să arunce acolo tot pământul care le-a rămas de pe șantier.
- antonio
-
Posted:
-
antonio
Voi ati sesizat ca la fiecare 6 luni cand iese cu o declaratie, primarita are exact acelasi discurs? "Am preluat proiectul complet blocat. Mutarea utilitatilor, exproprierile si descarcarile arheologice au franat santierul. S-a identificat un traseu pt reducerea exproprierilor de la 200 la 20 de imobile" etc etc. Nicio noutate, nimic, acelasi refren. Iar termenul de finalizare este impins mereu cu inca 6 luni/un an.
Cea mai importanta lucrare de infrastructura din Bucuresti, iar pe santier sunt 5 muncitori. Intr-o zi cu vreme perfecta. Jenant!
Voi ati sesizat ca la fiecare 6 luni cand iese cu o declaratie, primarita are exact acelasi discurs? "Am preluat proiectul complet blocat. Mutarea utilitatilor, exproprierile si descarcarile arheologice au franat santierul. S-a identificat un traseu pt reducerea exproprierilor de la 200 la 20 de imobile" etc etc. Nicio noutate, nimic, acelasi refren. Iar termenul de finalizare este impins mereu cu inca 6 luni/un an.
Cea mai importanta lucrare de infrastructura din Bucuresti, iar pe santier sunt 5 muncitori. Intr-o zi cu vreme perfecta. Jenant!
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Asta e daca cashflow-ul e ca la autostrazi...
Asta e daca cashflow-ul e ca la autostrazi...
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Nu cred ca e vorba de halucinatii aici ci doar de un politician vorbind.
Nu cred ca e vorba de halucinatii aici ci doar de un politician vorbind.
- razvanidumitru
-
Posted:
-
razvanidumitru
Din pacate continuarea proiectului este pusa in pericol de mafia imobiliara din primaria lui Mutu - dau autorizari de constructie chiar pe traseul visat de blonda. De asemenea PUZ-ul sect. 6 este intarziat voit pentru a mai trage 3 blocuri ilegal amplasate pe malul lacului .
Din pacate continuarea proiectului este pusa in pericol de mafia imobiliara din primaria lui Mutu - dau autorizari de constructie chiar pe traseul visat de blonda. De asemenea PUZ-ul sect. 6 este intarziat voit pentru a mai trage 3 blocuri ilegal amplasate pe malul lacului .
-
- Frankie
-
Posted:
-
Frankie
Nu trebuia ca cineva sa mosteneasca familia mafiota Poteras ?
Nu trebuia ca cineva sa mosteneasca familia mafiota Poteras ?
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Mesajul de mai sus continea o obscenitate absolut gratuita, fara nici un rost. Am eliminat fraza respectiva.
Mesajele scrise doar ca sa iasa "la numar", care nu aduc nici un fel de plus-valoare forumului nu sunt binevenite. Iar obscenitatile sunt interzise prin regulament. Acesta e un avertisment.
Mesajul de mai sus continea o obscenitate absolut gratuita, fara nici un rost. Am eliminat fraza respectiva.
Mesajele scrise doar ca sa iasa "la numar", care nu aduc nici un fel de plus-valoare forumului nu sunt binevenite. Iar obscenitatile sunt interzise prin regulament. Acesta e un avertisment.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Sa inteleg ca avem 20/48 hobane instalate? A mai trecut cineva prin zona?
Sa inteleg ca avem 20/48 hobane instalate? A mai trecut cineva prin zona?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Par sa fi avansat cu hobanele, eu am fost in concediu, ar trebui sa trec maine.
Par sa fi avansat cu hobanele, eu am fost in concediu, ar trebui sa trec maine.
- catalinm
-
Posted:
-
catalinm
S-a facut referire, totusi, la un nou traseu; are cineva detalii?
S-a facut referire, totusi, la un nou traseu; are cineva detalii?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ai interese în zonă ( adică riști să fi demlat / vrei să-ți faci casă acolo ) ?
Sfatul meu e că deocamdată sunt numai vorbe, nimeni nu știe nimic.
Dacă vrei să cumperi teren acolo acum e riscant.
Ai interese în zonă ( adică riști să fi demlat / vrei să-ți faci casă acolo ) ?
Sfatul meu e că deocamdată sunt numai vorbe, nimeni nu știe nimic.
Dacă vrei să cumperi teren acolo acum e riscant.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
Asa am vazut si eu din goana masinii: 20 de hobane. Dar nu sunt sigur pentru ca se suprapun unele peste altele.
Asa am vazut si eu din goana masinii: 20 de hobane. Dar nu sunt sigur pentru ca se suprapun unele peste altele.
📖 Pagination options