Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 912984 views

Go to page:  1  ... 110 111 112 113 114 115 116  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 adila

Ce am spus eu nu este o presupunere, ci o certitudine. Si nu am nevoie sa-mi explice PMB de ce nu avem DNCB dupa 30 de ani, si nici de ce nu fac curat in oras, pentru ca stiu de ce. Trimite tu o adresa la ce primarie vrei si intreaba de ce nu sunt parcari sau de ce nu avem Prelungirea Ghencea largita, daca iti plac raspunsurile sterile.

Re: Sectorul 4 TibiV

Parcările și Prelungirea Ghencea sunt treaba PBM.

DNCB și Lacul Morii nu sunt...
Lacul Morii înseamnă și insula.

Dpdv legal, dacă PMB ar fi lărgit fie chiar și doar 50 de metri din DNCB atunci ar fi fost caz penal...

Cât despre promisiunile primarilor, asta este altă discuție...
Dacă un primar/candidat promite ceva despre DNCB trebuie scuipat în gură pe loc.

Ai dreptate doar pe linie politică.
Înainte justificarea era că PMB este de o culoare, guvernul (MT) de alta...
Acum sunt toţi de o culoare... Ar putea mișca lucrurile la un CEx, dar n-o să vezi....

Însă dpdv legal sindrofiile partidului care controlează totul nu au totuși nici o valoare.

Re: Sectorul 4 rosetti61

Trecerea aia de pietoni se va desfiinta (dupa cum arata marcajele, este veche).

Re: Sectorul 4 Daddy

@rosetti61, daca de referi la trecerea pozata mai sus de Dragos Tanase, ea a fost marcata acum cateva saptamani, asta e calitatea materialelor folosite de meseriasii lui Baluta..

Re: Sectorul 4 rosetti61

De ea era vorba, mai sunt cazuri de treceri prin orasele tarii care se termina niciunde dar pentru unicatul asta din sector vor trebui sa ia loc din nou la planseta si sa dea cu guma prin parcare, sa mai scoata 2 locuri. Cine e raspunzator pentru capodoaperea* asta era pana acum tras si para tras la raspundere si treaba facuta de la zero din nou. A, stai, poate ca e o trecere de pietoni pentru uzul soferilor si atunci se explica unde se termina. :mrgreen:  :mrgreen: Oricum sa stam linisti, pentru ca si la altii se comite - la una din noile statii de metrou date in functiune de curand in Moscova au tras mana curenta a scarii peste niste usi.
https://www.skyscrapercity.com/showpost ... ount=29342  :mrgreen: Mana doreilor de acolo de la ei  :mrgreen:

Re: Sectorul 4 Florinds

Costin wrote:
Nu iau apararea nimanui dar e bine sa stii pe cine injuri: Prelungirea Ghencea e la PMB nu la S6; Lacul Morii e la Apele Romane, nu la S6 si nici macar PMB.

Si in plus nici Drumul Taberei nu arata asa din cauza lui, ci din cauza Ministerului Transporturilor.

Re: Sectorul 4 Metamorph

Din pacate stimate coleg adila asta este una dintre principalele cauze pentru care suntem unde suntem,pentru ca le stim pe toate dar nu suntem deloc informati cu privire la nimic.Deja sunt colegi carora ma alatur si eu care iti transmit ca gresesti crancen.
Daca ai urmari sedintele de consiliu care sunt transmise live,ai afla cate proceduri/aprobari/avize/clarificari samd sunt necesare pentru a misca ceva pe Lacul Morii.Ai afla cat s-a discutat si in dunga pe problema asta.Nu laud si nu critic niciun primar,doar ca citind hotararile de consiliu sau informandu-ne pt ca acum chiar avem de unde am sti ca metroul nu tine de primaria de sector,ca sos.de centura la fel samd.
Am auzit atata lume care lauda pe unii sau critica pe altii total anapoda,incat am obosit sa tot explic ce treaba are sula cu prefectura.
Evident,si sunt de acord ca acolo unde se vrea cu adevarat e posibil sa se si poata face un lucru,dar legal...e aproape imposibil.Procedurile sunt atat de greoaie si intortocheate incat clar se va infunda pe undeva un proiect din asta care implica n entitati.Stiu,rezolvarea e simplificarea birocratiei,pt asta putem sa ii aratam cu degetul.In rest....D-zeu cu mila.
Putin off topic spre a exemplifica ce spun:pt o casa aboslut normala pe un teren in proprietate am avut nevoie de 3 ani si un portbagaj de acte pt a obtine o amarata de autorizatie(declaratii,avize,aprobari,planse,stai ca e un cablu Enel care incurca,stai ca noul puz care prevede nu stiu ce,stai ca nu se poate de-aia,de cealalta,ca cfr are o linie dezafectata la 80m distanta si intra in zona de siguranta feroviara,ca vecinul sa dea scris ca nu il deranjeaza cutare lucru etc).
Nu e ca si cum gata dom'le,ma duc si fac eu si dreg pe Lacul Morii si pe Prel.Ghencea ca la mine acasa,pt ca Apele Romane,MT,PMB,Nicusor Dan si alte cateva zeci asemenea.Daca ai urmari o sedinta sa vezi cate discutii sunt cum ca un proiect nu e ok,ca implica bani ce pot fi cheltuiti altfel,ca nu se poate aproba ca nu are nota de fundamentare nu stiu cum,ca nu au consilierii punctul de vedere al nu stiu cui,ca e x si y care se opune,ca o parcela e in litigiu si trebuie asteptat dupa instanta pt a sti ce si cum,ca alta e revendicata/retrocedata, ca nu stiu unde nu mai corespund planurile cu realitatea,ca daca insisti si urgentezi un proiect automat ai un interes ca altfel nu se explica si nu se mai voteaza,ca daca vrei sa grabesti un aviz inseamna trafic de influenta,ca intre timp ce obtii ceva expira altceva,ca se mai modifica pe parcurs diverse cerinte,se mai schimba viziuni si persoane...zeci de astfel de bete in roate.Sunt multe de spus dar deja plictisesc.
Cand mergi sa ceri un aviz de la CFR care spune ca trebuie sa te adresezi preliminar regionalei care se intruneste la fata locului sa intocmeasca un pv pe care il depune la centru,dar care nu e suficient pt ca o linie tine de cfr intrastructura,alta a fost privatizata si spatiul dintre ele tine de Ministerul Transporturilor,si ca linia desi nefolosita si dezafectata e considerata obiectiv strategic si trebuie sa obtii alte aprobari in acest sens ai sa intelegi ca lucrurile nu sunt deloc asa cum par la o privire superficiala.

Re: Sectorul 4 realistul

Dar cum oare alte națiuni vecine reușesc să se miște așa repede in realizarea proiectelor de infrastructură? Întreb și eu...De ce nu ne inspiram de la ei?

Re: Sectorul 4 Metamorph

Simpu.Alte natiuni au inteles ca uneori e necesar sa iti unesti fortele intr-un scop comun in timp ce la noi fiecare e 100% pt el. De ce sa faca x un proiect important,sa castige alt mandat?mai bine ne sapam reciproc sa aratam cu degetul ca uite,n-a facut nimic.Dupa care se schimba roata si se intampla invers.Asta asa...f pe scurt si simplist.
Cand unul ocupa o functie,o droaie il vaneaza si il asteapta la cotitura pt orice cat sa ii dea in cap,dupa care odata jos va face acelasi lucru.La altii s-au mai lasat la nevoie de o parte orgolii,ambitii,culori politice samd cand a fost vorba de lucruri importante.
La noi..."mai stii cand te-am rugat si nu m-ai ajutat cu o treaba?e...atunci asteapta mult si bine ca nu iti semnez nimic".

Re: Sectorul 4 Florinds

Asta este, pana la urma are si adila dreptate intr-un fel.
Cand e de stricat ceva, fac cum fac si imediat obtin toate avizele sau lucreaza ilegal, tratand cu dispret hotarari judecatoresti. Pentru ca tot vorbim de sectorul 4...
Cand e de facut ceva bun, nu se mai poate, nu mai riscam pentru binele poporului, riscam numai in interes personal... :(
Chiar nu am nici un interes cu pesedistii, ati vazut ca ii critic peste tot, dar nu sunt toti la fel! In sectorul 6 omul ala chiar incearca sa faca ceva bun, acolo nu sunt pusi mestecenii ca iarba sau milioane de borduri, arborii sunt plantati unde e nevoie, unde aveam pustiu inainte. Ce tine de metrou, bulevarde s.a.m.d. oricat ar vrea sa faca, nu poate!
Ca sa nu mai vorbim de hotararile care se iau in CL si care trebuie aplicate de el, fiind doar executivul.
Scuze, e ultimul mesaj pe care il scriu aici despre S6, continuam dincolo daca mai vreti...

Re: Sectorul 4 TibiV

Fostul City Mall de la Pieptanari/Eroii Revolutiei, latura dinspre Sos.Giurgiului, astazi de dimineata...

WTF ?!... De cand intoarce tramvaiul 34 la Pieptanari ?!?!...

Zona "inzidita & inierbata" de la cimitirul Bellu

Aici incepe cimitirul Eroii Revolutiei

Iarba (si zidul) se termina la intrarea in biserica Eroii Revolutiei

Dupa care avem doar afalt simplu

Re: Sectorul 4 punmeister

TibiV wrote:
WTF ?!... De cand intoarce tramvaiul 34 la Pieptanari ?!?!...

De la 1 noiembrie 2017, atunci cand capatul lui 1 si 10 a fost mutat de la Sura Mare la Romprim.

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Am vazut ca zidulete din astea cu viitoare spatii verzi rasar si pe Berceni dupa Aparatori....cel putin pe stanga unele sunt aproape gata si e vizibil trendul pana la Monaco Towers. Sper sa continue si pana la metrou si sa puna stalpi sau bile si sa nu se mai permita parcarea la botu calului.

Go to page:  1  ... 110 111 112 113 114 115 116  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463892 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”