Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 914073 views

Go to page:  1  ... 108 109 110 111 112 113 114  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 neb1

Stie vreun coleg ,ce ar putea sa fie marcajele astea? Sunt pe aleea de acces de la bloc.
20180823_104453.jpg (1.7 MB; downloaded 2581 times)

Re: Sectorul 4 misterr

Yin și Yang, evident. Ca să nu zic altfel (popular).

Re: Sectorul 4 neur000

Eu sunt linistit. Stau pe Giurgiului si niciodata PS4 nu ajunge sa faca ceva pe Giurgiului.

Noi pe aici stam intre gunoaie, avem strazile rupte, dar macar nu va veni idiotul sa ne puna scuipatori, sa ne ia din trotuare sau sa ne puna ghivece pe trotuar.

Re: Sectorul 4 rosetti61

Pe Giurgiului poate sa-si materializeze inspiratia doar in zona de blocuri (Piata Progresul - Luica), n-are nici o sansa unde sunt case. Daca nu-l poate sluti integral nu se mai baga.
Opera labutiana continua de la parcarea Alunisului la umbra blocului de pe Sos. Oltenitei, peste drum de Orasel. Asa de frumos arata in epoca Piedone, parc, banci si pergole... Acum e un spatiu neutru. Parcul Izvorul Rece e parc, dar pentru masini :twisted: Vad ca a iertat parcul de la capatul Brancoveanului, de la Luica, dedesubt e un nod de termoficare, nu prea are cum s-o dea la intors pe acolo din cauza caminelor de vizitare si a aerisilor.

Re: Sectorul 4 MikeT

neur000 wrote:
Eu sunt linistit. Stau pe Giurgiului si niciodata PS4 nu ajunge sa faca ceva pe Giurgiului.

Noi pe aici stam intre gunoaie, avem strazile rupte, dar macar nu va veni idiotul sa ne puna scuipatori, sa ne ia din trotuare sau sa ne puna ghivece pe trotuar.

Ai grija! Pe un panou publicitar situat cam la intersectia Str. Bazaltului cu Sos. Giurgiului (pe langa Mega Image de la Bacovia) era un banner pe care scria ca Primaria Sectorului 4 va amenaja in zona respectiva o parcare cu nu stiu cate locuri de parcare. Ma tot intreb unde, ca deja e parcare acolo in lungul strazii... Afisul e vechi, nu m-am mai uitat dupa el recent, poate o fi disparut. Asa ca sa nu consideri ca Sos. Giurgiului scapa de idei, nimic nu e imposibil.

Re: Sectorul 4 realistul

Betonarea și asfaltarea spațiilor verzi continua pe Olteniței. Vis a vis de intrarea în Orășelul Copiilor. Probabil pe șest se face lucrarea... Nu au cumva nevoie de aviz de mediu?
IMG_20180827_154435.jpg (1.6 MB; downloaded 2634 times)
IMG_20180827_154800.jpg (1.76 MB; downloaded 2629 times)
IMG_20180827_154754.jpg (1.79 MB; downloaded 2630 times)
IMG_20180827_154748.jpg (1.89 MB; downloaded 2630 times)
IMG_20180827_154424.jpg (1.87 MB; downloaded 2629 times)

Re: Sectorul 4 TibiV

realistul wrote:
Nu au cumva nevoie de aviz de mediu?

Inclin sa cred ca nu, atata timp cat nu au defrisat copacii/arbustii.
Nu cred ca lucrarea "va reduce permeabilitatea pentru carnivorele mari si amfibienele mici"...  ;)
(in poze se vede ca nu au taiat copacii, doar le-au creat conditiile perfect ca sa se usuce singuri...)

Dar marturisesc ca nu ma pricep la partea de autorizari de mediu la lucrari in interiorul localitatilor...

Re: Sectorul 4 adila

TibiV wrote:
(in poze se vede ca nu au taiat copacii, doar le-au creat conditiile perfect ca sa se usuce singuri...)

Nimic mai adevarat.

Re: Sectorul 4 TibiV

Dragi colegi...
In cazul asta realistul.

Incercati sa tineti minte cand ati facut poze cu aceste balutisme si incadrarea exacta...
Iar peste un an (mai degraba aproape doi ani) sa repetati pozele fix din aceeasi pozitie ca sa se vada asasinatul vegetal..
Ca sa ii facem pozele "guler" domnului primar....
Peste doi ani ar putea fi foarte interesat caci, deh, alegeri....

Re: Sectorul 4 ByOnu

Dom' primar ca dom' primar, dar locatarii sunt bucurosi ca au unde sa-si bage masinile. Poate mai cumpara una acum, sa conduca si ala micu', ca poate ia bacu' anul asta. Au fix ceea ce au votat. Iar prin tacerea si nepasarea lor, isi merita soarta.

Comparati cu reactia celor din Sectorul 3 atunci cand s-a pus problema micsorarii Parcului Emil Garleanu pentru noi locuri de parcare. Au iesit, au protestat. Desi au nevoie de parcari, realizeaza ca au mai multa nevoie de verdeata pentru familiile lor si s-au opus, oprind lucrarile.

Aici se vede diferenta intre sectoristi...

Re: Sectorul 4 Florinds

Nu ai de unde sa stii, poate au protestat si oamenii astia in scris...
Mai sunt si alte concluzii posibile, poate Negoita mai are o bruma de creier in comparatie cu Baluta sau consilierii nu il lasa sa faca tot ce vrea...

Puteti citi aici https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-22648257-fotogalerie-cum-amenajeaz-prim-ria-sectorului-4-spa-public-panou-antier-spun-oamenilor-face-cost.htm despre lucrarea asta si cum au protestat oamenii din zona.

Nu copiez articolul ca este prea lung, doar prima parte:

Primăria Sectorului 4 a început în urmă cu câteva săptămâni amenajarea unui spațiu verde de pe Șoseaua Olteniței numărul 54, vizavi de Orășelul Copiilor. La fața locului nu se află însă panoul de șantier prevăzut de lege, prin care instituția să explice ce lucrări se fac, iar locuitorii din blocul de vizavi spun că ar fi vorba despre amenajarea unei parcări și distrugerea spațiului verde. HotNews.ro a solicitat Primăriei Sector 4 încă de acum o săptămână să explice ce lucrări se fac și cât costă, dar nu am primit niciun răspuns.

Locatarii din blocul vecin spațiului verde spun că a venit cineva de la Primărie și le-a spus că acolo se va face o parcare, însă fără să li se prezinte un proiect.

”Acum trei luni ne-au anunțat că se va face o parcare și președintele blocului a pus niște afișe. Lumea, cu criza asta de locuri parcare, a fost divizată. Unii erau încântați că vor avea și ei locuri de parcare, ceilalți erau destul de răzvrătiți pentru că strică spațiul verde. După aceea, eu am primit pe mail un răspuns dat de primărie unui consilier USR că nu se face parcare. M-am dus la Primărie să întreb ce se întâmplă și am vorbit cu consilierul primarului, Cristian Zărescu, am întrebat cum este posibil să strice spațiul verde. Noi la un moment dat am cerut să ne ajute să amenajăm spațiul verde, să facem o grădiniță cu flori, și ne-au zis că acolo sunt magistralele de la RADET, că nu se poate face nimic, iar acum umblă pe acolo cu buldozerele și au stricat tot. Acest consilier ne-a spus că într-adevăr Primăria nu are nicio investiție, dar are ADP-ul. Dar ADP-ul ce este? A zis că este o societate comercială. Bun, dar lucrează pentru Primărie, și-a dat Primăria acordul? Dacă Primăria nu are nicio investiție acolo, cum lucrează ADP-ul? I-am cerut să ne arate proiectul ce face acolo. A zis că fac și locuri de parcare pentru riverani, dar și parcări cu plată. Păi, noi plătim impozit pentru ca alții să vină să-și lase mașinile acolo? Am insistat să-mi arate proiectul, s-a purtat destul de urât și m-a trimis la cei de la Serviciul parcări. Acolo o doamnă mi-a spus că ei nu au nicio treabă, că le administrează abia după ce primăria le face, nu ne ocupăm de construcție. Am plecat dacă am văzut că mă pasează de la unul la altul. Am încercat să întreb muncitorii de acolo, dar nimeni nu mi-a spus nimic”, a declarat pentru HotNews.ro Elena Găleată, administratorul blocului în fața căruia se face parcarea.

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Asta pentru ca nimeni niciodata in 30 de ani n-a rupt pisica in doua cu treaba asta cu masinile si parcarile. Daca se luau masuri drastice cat inca nu erau atatea masini pe strada, poate nu mai apareau atatea apoi. Nu zice nimeni sa interzici oamenilor sa isi ia masini dar daca faci in asa fel incat prima parcare disponibila e la 5 km de unde sta respectiva persoana poate Icsulescu se va mai gandi de doua de trei ori inainte sa ia o masina/locuitor al apartamentului sau. Evident ca nici asa nu ar fi fost locuri pentru toata lumea dar nici ecartul intre nr de masini si nr locurilor de parcare n-ar fi fost atat de mare. Pentru ca o administratie care ar fi luat masurile mentionate mai sus cred ca s-ar fi preocupat si de niste parcari noi. Si ecartul ar fi fost si mai mic. Dar aia e o administratie preocupata de oameni, cu viziune, ceea ce primaria S4 nu e. Nici PMB, dealtfel sau orice alta primarie de sector.

Problema cea mai mare este ca dispar spatii verzi. O sa respiram asfalt incins.

Go to page:  1  ... 108 109 110 111 112 113 114  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”