Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
1522 posts, 493481 views
📖 Pagination options
- George
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
George
Trecând cu mașina spre pod Eroilor, azi am văzut cu coada ochiului că au dat la o parte o bucata din gardul împrejmuitor al santierului viitoarei stații.
Trecând cu mașina spre pod Eroilor, azi am văzut cu coada ochiului că au dat la o parte o bucata din gardul împrejmuitor al santierului viitoarei stații.
- George
-
Posted:
-
George
Later edit: au îngustat și mai mult carosabilul și au suprimat orice posibilitate pentru un pieton să treacă pe acolo, hello, sunteți chiar cretini?! guru văd că a dispărut cu totul...cred și eu....
Later edit: au îngustat și mai mult carosabilul și au suprimat orice posibilitate pentru un pieton să treacă pe acolo, hello, sunteți chiar cretini?! guru văd că a dispărut cu totul...cred și eu....
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
N-am înțeles la ce te referi...reia...unde au îngutat carosabilul și unde nu mai pot ajunge pietonii ? Acum două zile am trecut și eu pe acolo ( ca pieton ) și totul era în regulă...
N-am înțeles la ce te referi...reia...unde au îngutat carosabilul și unde nu mai pot ajunge pietonii ? Acum două zile am trecut și eu pe acolo ( ca pieton ) și totul era în regulă...
-
- t530
-
Posted:
-
- George
-
Posted:
-
George
Exact. Si am vazut azi ca si la Academia Militara au extins nitel gardul pe sensul Razoare - Academie, in curba. Au innebunit cu totul, chiar nu vor sa se mai circule deloc
Exact. Si am vazut azi ca si la Academia Militara au extins nitel gardul pe sensul Razoare - Academie, in curba. Au innebunit cu totul, chiar nu vor sa se mai circule deloc
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Ba da. Cu dronele!
PS
Si eu am sesizat ingustarea sensului de mers spre pod Eroilor, de la intersectia cu bd.Eroilor Sanitari.
Ba da. Cu dronele!
PS
Si eu am sesizat ingustarea sensului de mers spre pod Eroilor, de la intersectia cu bd.Eroilor Sanitari.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
La 27 august 2018, www.metrorexm5.ro apreciază avansul la:
- devierile de rețele - 79% (deși după datele pe fiecare capitol corect ar fi 99%)
- accese stație - 70%.
La fundația căii de rulare avem:
- în stație 60%
- interstații 90%.
Finisaje:
- arhitectură și compartimentări: 89%
- instalații: 55%.
Refacere suprafețe: 90%.
survola wrote:
La 18 mai au ajuns la:
- devierile de rețele - 98%,
- accese stație - 40%.
- în stație 35%
- interstații 90%.
Finisaje:
- arhitectură și compartimentări: 87%
- instalații: 45%.
La 27 august 2018, www.metrorexm5.ro apreciază avansul la:
- devierile de rețele - 79% (deși după datele pe fiecare capitol corect ar fi 99%)
- accese stație - 70%.
- în stație 60%
- interstații 90%.
Finisaje:
- arhitectură și compartimentări: 89%
- instalații: 55%.
Refacere suprafețe: 90%.
-
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
Eu am o nelamurire, ce se realizeaza aici?

IMG_20180828_173458 by Montania ro, on Flickr

IMG_20180811_184110 by Montania ro, on Flickr
Eu am o nelamurire, ce se realizeaza aici?

IMG_20180828_173458 by Montania ro, on Flickr

IMG_20180811_184110 by Montania ro, on Flickr
- sab
-
Posted:
-
-
- icee
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Cand ai o hruba, lumina soarelui face o diferenta imensa.
Cand ai o hruba, lumina soarelui face o diferenta imensa.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca ar avea si senzori sa regleze iluminatul interior in functie de cata lumina iti vine prin luminator, ar fi ceva, altfel tot degeaba este.
Daca ar avea si senzori sa regleze iluminatul interior in functie de cata lumina iti vine prin luminator, ar fi ceva, altfel tot degeaba este.
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Pare mai degraba o structura care va avea tavan sau pereti vitrati, nu e chiar un luminator propriu zis.
Pare mai degraba o structura care va avea tavan sau pereti vitrati, nu e chiar un luminator propriu zis.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination