Topic: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim
1113 posts, 375228 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim
Utilizator anonim
Se depaseste deja zona OMV cu gardurile, cam doua nopti o sa dureze pana termina si zona asta. Sunt curios daca vor lasa un spatiu de acces in zona intrarii de la unitatea ISU aflata aproape de pasaj Basarab.
Se depaseste deja zona OMV cu gardurile, cam doua nopti o sa dureze pana termina si zona asta. Sunt curios daca vor lasa un spatiu de acces in zona intrarii de la unitatea ISU aflata aproape de pasaj Basarab.
20180813_091046.JPG (122.93 KB; downloaded 3458 times)
20180814_105306.JPG (127.71 KB; downloaded 3457 times)
20180814_105346.JPG (147.04 KB; downloaded 3462 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Daca se lucreaza si la noapte, putem marca zona asta finalizata. Dupa cum ma gândeam, a fost lasat spatiu de acces la ISU Grozavesti.
Daca se lucreaza si la noapte, putem marca zona asta finalizata. Dupa cum ma gândeam, a fost lasat spatiu de acces la ISU Grozavesti.
555.JPG (130.32 KB; downloaded 3322 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Si o idee a mea de „personalizare” a culoarului...
Si o idee a mea de „personalizare” a culoarului...
tram.JPG (922.94 KB; downloaded 3241 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Sau eventual inscriptionat TRAM+BUS
Sau eventual inscriptionat TRAM+BUS
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Si asa, dar fizic, BUS, nu stiu daca vom avea prea curând. Sunt ceva probleme de rezolvat pentru a se putea pune in practica.
Si asa, dar fizic, BUS, nu stiu daca vom avea prea curând. Sunt ceva probleme de rezolvat pentru a se putea pune in practica.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Daca le vopsim cu verde avem "green track" si rezolvam cu verdeata in centru...
Marcajele trebuiau sa tina pasul cu lucrarile, altfel in caz de accident cam e vina administratorului de drum...
Daca le vopsim cu verde avem "green track" si rezolvam cu verdeata in centru...
Marcajele trebuiau sa tina pasul cu lucrarile, altfel in caz de accident cam e vina administratorului de drum...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Avem Vasile Milea, implicit jumatatea vestica a traseului, implicit tot ce tinea de montaj din partea RATB, FINALIZAT. Azi noapte s-au pus ultimele garduri pana in rampa de coborare a pasajului pe Vasile Milea.
Avem Vasile Milea, implicit jumatatea vestica a traseului, implicit tot ce tinea de montaj din partea RATB, FINALIZAT. Azi noapte s-au pus ultimele garduri pana in rampa de coborare a pasajului pe Vasile Milea.
20180817_085222.JPG (135.04 KB; downloaded 3094 times)
20180817_085241.JPG (113.57 KB; downloaded 3092 times)
20180817_085423.JPG (141.92 KB; downloaded 3091 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Si sa vedem si o imagine de ansamblu a traseului separat acum de trafic, ramane ca RATBul sa mai reduca timpii de parcurs, deja se simte bine de tot eficientizarea pe traseu. Asteptam miscarea PMB care va monta Mihai Bravu, Calea Vacaresti si Soseaua Oltenitei, adica tot ce a ramas cu rosu.
Si sa vedem si o imagine de ansamblu a traseului separat acum de trafic, ramane ca RATBul sa mai reduca timpii de parcurs, deja se simte bine de tot eficientizarea pe traseu. Asteptam miscarea PMB care va monta Mihai Bravu, Calea Vacaresti si Soseaua Oltenitei, adica tot ce a ramas cu rosu.
38194164_2053417211355279_8536237072619405312_o.jpg (406.04 KB; downloaded 3088 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Poate se mobilizeaza sa repare LF-urile si CH-PPC-urile Dudestiului.
Poate se mobilizeaza sa repare LF-urile si CH-PPC-urile Dudestiului.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Trebuie sa inceapa si PMB lucrarile cat mai repede. Zilnic vad transporturi de garduri pe Iuliu Maniu.
Trebuie sa inceapa si PMB lucrarile cat mai repede. Zilnic vad transporturi de garduri pe Iuliu Maniu.
20180822_102510.JPG (130.98 KB; downloaded 2884 times)
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Eu unul abia astept. Mai ales pentru saltarea celor de pe banda 1 de pe Oltenitei, acolo unde e interzisa stationarea/oprirea.
Eu unul abia astept. Mai ales pentru saltarea celor de pe banda 1 de pe Oltenitei, acolo unde e interzisa stationarea/oprirea.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
S-au mai săltat, pe partea cu Orășelul Copiilor și mai departe, până la Piața Eroii Revoluției.
S-au mai săltat, pe partea cu Orășelul Copiilor și mai departe, până la Piața Eroii Revoluției.
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Poate nu-i chiar acelasi trafic, dar pe Viilor, bucata cu stalpisori catre Filaret, nu s-a schimbat nimic, aceleasi masini parcate pe prima banda.
Asa ca raman circumspect la posibilitatea eliberarii primei benzi pe Oltenitei.
Aceleasi temeri (dar si sperante) intre Vitan si Baba Novac.
Poate nu-i chiar acelasi trafic, dar pe Viilor, bucata cu stalpisori catre Filaret, nu s-a schimbat nimic, aceleasi masini parcate pe prima banda.
Asa ca raman circumspect la posibilitatea eliberarii primei benzi pe Oltenitei.
Aceleasi temeri (dar si sperante) intre Vitan si Baba Novac.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Nu cred ca mergeau masinile pe linia de tramvai asa cum merg dincoace pe Oltenitei.... sa traim si sa vedem
Nu cred ca mergeau masinile pe linia de tramvai asa cum merg dincoace pe Oltenitei.... sa traim si sa vedem
📖 Pagination options