Topic: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim
1113 posts, 375528 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim
shoppy
Da ce-ai vrea, sa caute pe internet cat este latimea autobuzului?, ce pretentii ai si tu...
Da ce-ai vrea, sa caute pe internet cat este latimea autobuzului?, ce pretentii ai si tu...
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Intrebare...
Se apuca de pus gardul...si cand termina...la un moment dat intrerup linia pentru modernizare la Politehnica?
Pai...banuiesc in traditia lucrarilor ca pentru 2 ani, nu vom avea linia 1/10 sau se poate va fi cumva, cu toate ca nu vad cum...deci de la AFI la Titulescu fara tramvai...
Intrebare...
Se apuca de pus gardul...si cand termina...la un moment dat intrerup linia pentru modernizare la Politehnica?
Pai...banuiesc in traditia lucrarilor ca pentru 2 ani, nu vom avea linia 1/10 sau se poate va fi cumva, cu toate ca nu vad cum...deci de la AFI la Titulescu fara tramvai...
-
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
Sau sa bage autobuze naveta 601/610 pe portiunea respectiva fara oprire pe pasaj si in mod normal fara sa coste transbordarea.
Sau sa bage autobuze naveta 601/610 pe portiunea respectiva fara oprire pe pasaj si in mod normal fara sa coste transbordarea.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Poate sa faca alternativ cate un sens.
Poate sa faca alternativ cate un sens.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Moderatorul către Valentin :
Valentin, e nu știu a câta oară când îți modific textul. M-am plictisit. Începe și tu propoziția / fraza cu LITERĂ MARE, că așa e frumos. Mulțumesc.
A, da, și propoziția / fraza se încheie cu punkt. ( . )
Valentin, e nu știu a câta oară când îți modific textul. M-am plictisit. Începe și tu propoziția / fraza cu LITERĂ MARE, că așa e frumos. Mulțumesc.
A, da, și propoziția / fraza se încheie cu punkt. ( . )
Da, și asta ar fi o soluție, dar nu cred că-i duce capul așa de departe. E prea complicat pentru ei. Apropo, directorul RATB - șefii mai mari, cu ce circulă prin București ?
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Pai...si unde sa intoarca 1/10?
La primaria sectorului 1 si...Militari?
Pai...si unde sa intoarca 1/10?
La primaria sectorului 1 si...Militari?
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sa intoarca pe Timisoara ca sa fie mai scurt
.
Sa intoarca pe Timisoara ca sa fie mai scurt
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
In scurt timp incepe montajul pe Vasile Milea. Despre tronsonul montat de S.C. Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București S.A., adica Obor - Sudului si Oltenitei nu am informatii inca, dar poate incepe oricând. Daca ne luam dupa linia 21 unde intre Ghica si Pasaj Colentina unde tot PMB a lucrat, cel mai probabil montajul va avea loc pe timp de zi.
Avem finalizat tronsonul Obor - Pasaj Victoria, pana in dreptul macazelor de acces in depoul Victoria.
In scurt timp incepe montajul pe Vasile Milea. Despre tronsonul montat de S.C. Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București S.A., adica Obor - Sudului si Oltenitei nu am informatii inca, dar poate incepe oricând. Daca ne luam dupa linia 21 unde intre Ghica si Pasaj Colentina unde tot PMB a lucrat, cel mai probabil montajul va avea loc pe timp de zi.
Avem finalizat tronsonul Obor - Pasaj Victoria, pana in dreptul macazelor de acces in depoul Victoria.
20180802_093832.JPG (135.43 KB; downloaded 2608 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Adica de la Pasajul Basarab pana la OMV unde incepe OR-ul, nu?
Adica de la Pasajul Basarab pana la OMV unde incepe OR-ul, nu?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pasaj Basarab - Bd. Timisoara.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
S-a mentionat asta de acum o saptamana: viewtopic.php?f=17&t=1980&start=280#p278990
Utilizator anonim wrote:
S-a mentionat asta de acum o saptamana: viewtopic.php?f=17&t=1980&start=280#p278990
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Nu chiar, ultimul montaj al sensului Victoria - Obor a avut loc pe data de 2, pe 1 când era dat pe aici ca „finalizat”, nu era gata. De asemenea au fost scoase gardurile intre Pasaj Obor și Lizeanu pe vreo 20 metri unde sunt bordurile.
Cam asa arata pe 1.
Nu chiar, ultimul montaj al sensului Victoria - Obor a avut loc pe data de 2, pe 1 când era dat pe aici ca „finalizat”, nu era gata. De asemenea au fost scoase gardurile intre Pasaj Obor și Lizeanu pe vreo 20 metri unde sunt bordurile.
Cam asa arata pe 1.
20180801_094608.jpg (263.42 KB; downloaded 3064 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Deci inclusiv bucatica de 1,1km OR care urmeaza sa intre la moderinzare?
Utilizator anonim wrote:
Deci inclusiv bucatica de 1,1km OR care urmeaza sa intre la moderinzare?
📖 Pagination options