Topic: Lărgire DN5 între București și Adunații Copăceni (finalizat 2020)
310 posts, 127010 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Largire DN5 intre Bucuresti si Adunatii Copăceni
TibiV
La intoarcere, pe 29 iulie.
(Fara poze de pe podul peste Arges, s-a degradat in asemenea hal incat nici copilotul nu a reusit sa faca poze decente)
Iesirea din 1 Decembrie
Lucreaza la santuri
Giratoriul de langa Mihai Trans
Fix pe deasupra fotografului va trece candva A0 Sud
Locul unse se termina "oficial" 1 Decembrie
Curba spre benzinarie
Ne apropiem de podul peste Sabar
Si intram in Jilava
La intoarcere, pe 29 iulie.
(Fara poze de pe podul peste Arges, s-a degradat in asemenea hal incat nici copilotul nu a reusit sa faca poze decente)
Iesirea din 1 Decembrie
Lucreaza la santuri
Giratoriul de langa Mihai Trans
Fix pe deasupra fotografului va trece candva A0 Sud
Locul unse se termina "oficial" 1 Decembrie
Curba spre benzinarie
Ne apropiem de podul peste Sabar
Si intram in Jilava
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Podurile
Se vede pana unde ajunsesera cu sablarea/vopsirea
La intersectia cu DJ401A au ramas in acelasi stadiu
Iesirea din pasajul pe sub DNCB
Aici mai au destul de lucru la trotuar
Podurile
Se vede pana unde ajunsesera cu sablarea/vopsirea
La intersectia cu DJ401A au ramas in acelasi stadiu
Iesirea din pasajul pe sub DNCB
Aici mai au destul de lucru la trotuar
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Alveola pentru autobuze
La podet (Merlani)
Alveola pentru autobuze
La podet (Merlani)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Aici nu stiu daca este alveola pentru autobuze sau pentru clientii vulcanizarii...
Aici se manca bine...
De aici reapare trotuarul...
Aici nu stiu daca este alveola pentru autobuze sau pentru clientii vulcanizarii...
Aici se manca bine...
De aici reapare trotuarul...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Trotuarul face insa o "pauza"...
...in fata la Strabag.
Reapare insa imediat dupa
Sper ca ati remarcat ca toate becurile de pe stalpi erau aprinse, ziua la ora 14...
La 100 de metri in fata este calea ferata
Pozele full-size sunt aici: https://imgur.com/a/hEoCIWX
Trotuarul face insa o "pauza"...
...in fata la Strabag.
Reapare insa imediat dupa
Sper ca ati remarcat ca toate becurile de pe stalpi erau aprinse, ziua la ora 14...
La 100 de metri in fata este calea ferata
Pozele full-size sunt aici: https://imgur.com/a/hEoCIWX
- alliens
-
Posted:
-
alliens
Nu am remarcat nicio diferenta intre cum arata acum un an si cum arata acum, pare ca e abandonat santierul, dar vorba ministrului, e santier, deci se lucreaza chiar daca nu exista muncitori si utilaje.
Nu am remarcat nicio diferenta intre cum arata acum un an si cum arata acum, pare ca e abandonat santierul, dar vorba ministrului, e santier, deci se lucreaza chiar daca nu exista muncitori si utilaje.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Poate se repara ceva pe undeva și comutatorul trebuia să fie în poziția << Deschis >>.
TibiV wrote:
Poate se repara ceva pe undeva și comutatorul trebuia să fie în poziția << Deschis >>.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Lucrarile au avansat foarte mult intre Bucuresti si DNCB, in rest stalpii montati acum un an sunt tot acolo, la fel de nefolositi. Intre Jilava si 1 Decembrie se lucreaza la rigole.
Lucrarile au avansat foarte mult intre Bucuresti si DNCB, in rest stalpii montati acum un an sunt tot acolo, la fel de nefolositi. Intre Jilava si 1 Decembrie se lucreaza la rigole.
- TibiV
-
Posted:
-
- bobobarosanu
-
Posted:
-
bobobarosanu
Hmmm...se repara culea si pilele podului vechi? dar langa se construieste altul nou? definitiv sau provizoriu?
Hmmm...se repara culea si pilele podului vechi? dar langa se construieste altul nou? definitiv sau provizoriu?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Provizoriu.
Traficul se va muta aici cat timp se va lucra la podul "vechi".
Dar, pentru ca traim in Romania, este posibil ca "provizoriul" sa mai functioneze inca 15-20 de ani.
Va fi demolat insa in mod sigur cand se va termina "Canalul Navigabil Bucuresti-Dunare"....
(By the way, nu am mai auzit-o pe duamna vorbind despre canal de fo' doi ani....)
Provizoriu.
Traficul se va muta aici cat timp se va lucra la podul "vechi".
Dar, pentru ca traim in Romania, este posibil ca "provizoriul" sa mai functioneze inca 15-20 de ani.
Va fi demolat insa in mod sigur cand se va termina "Canalul Navigabil Bucuresti-Dunare"....
(By the way, nu am mai auzit-o pe duamna vorbind despre canal de fo' doi ani....)
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Un update de azi: de ceva vreme se circula pe ambele poduri de la Sabar, intre poduri si intrarea in Jilava, pe stratul de uzura, deja finalizat s-au pus parapeti NJ pe zona mediana. Intre DNCB si intrarea in Bucuresti sunt deja finalizate cele 4 benzi, pe alocuri a aparut si strat de uzura. Au mai aparut si insule pentru trecerile de pietoni....
Un update de azi: de ceva vreme se circula pe ambele poduri de la Sabar, intre poduri si intrarea in Jilava, pe stratul de uzura, deja finalizat s-au pus parapeti NJ pe zona mediana. Intre DNCB si intrarea in Bucuresti sunt deja finalizate cele 4 benzi, pe alocuri a aparut si strat de uzura. Au mai aparut si insule pentru trecerile de pietoni....
- TibiV
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Confirm. Am trecut ieri dar nu am putut fotografia. Mai e de lucru insa foarte mult.
Confirm. Am trecut ieri dar nu am putut fotografia. Mai e de lucru insa foarte mult.
📖 Pagination options