Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216624 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 223 224 225 226 227 228 229  ... 297

📖 Pagination options
Re: Iulie 2018 andrei11

shoppy wrote:
Reportaj 31 Iulie
Din seria soc si groaza, segmentele de tablier metalic instalate nu se aliniaza cu Culeea LukOil ci cu ecluza apeductului, deci toate acele camine fac devierea apeductului, deci ei trebuie sa termine de deviat apeductul, sa demoleze ecluza si apoi sa construiasca inca o culee.
Acel 15% ramas devine tot mai mare, in ritmul acesta se rezolva cam 1% pe luna, deci ar fi gata la toamna. La anu.

:shock:
Ha ? Ce apeduct ? Ce ecluză ???????

Re: Iulie 2018 shoppy

Poza Gabi23, reportajele din Ianuarie.
Structura aceasta este ecluza apeductului Lacul Morii - CET Grozavesti.
Se vede si aici http://wikimapia.org/#lang=ro&lat=44.44 ... 1&z=20&m=b , deci trebuie demolata si culeea prelungita.
Ciurel - 26.01.2018 %2814%29.JPG (253.13 KB; downloaded 3837 times)

Re: Iulie 2018 Adrian Rosca

E un camin de vane. Ecluza arata asa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Ecluza e o chestie unde un vaporaș / o barcă trece de un baraj.
Acolo au  fost  vanele provizorii când s-a construit barajul lacului. Țin minte că le-am văzut << pe viu >> în timpul șantierului. Erau în stânga actualului baraj.
Am găsit o poză pe când se construia noul stăvilar.
Dâmbovița era deviată spre stânga ( cum ne uităm pe poză ) acolo unde s-a găsit acum stăvilarul pe când era deviat râul.
8-1-2018 1-37-13 AM.jpg (55.5 KB; downloaded 3557 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Pai si chestiile astea 3 din mijloc care tin apa cum se cheama, porti?
https://www.google.com/maps/@44.4474148 ... 312!8i6656

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Stavile. Daca te intereseaza subiectul, poti gasi mai multe detalii aici

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

:o  Ăsta-i ditamai cursul de facultate !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Gasiti niste poze interesante "dincolo".
Sunt prea mari ca sa le pot posta direct.... https://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=61.msg207189#msg207189

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului antonio

Se pare ca sunt 16 hobane. Acelasi ritm muribund, de care eu m-am cam saturat, in fiecare luni mai pun doua hobane si cam ala e progresul pt toata saptamana.  :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Cristi N

S-a intamplat cumva sa vezi activitate in jurul celor 2 hobane montate de-a lungul saptamanii? Din cate stiu intai se monteaza tecile si apoi se trag cablurile de otel din interiorul lor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

La cat s-a stat si nu s-a facut nimic, te-ai plictisit cam repede, iar schimbarea poate fi si in rau nu neaparat in bine.
Cineva se plangea ca la A3 lucreaza o singura echipa de armare, sa bage un ochi aici, aici echipa de armare este in concediu, de cateva saptamani nu a mai fost nici o turnare.
Ce asteptam sa vedem este turnarea caminelor care deviaza deversarea de rezerva, apoi demolarea caminului de vane, apoi turnarea jumatatii de culee lipsa, apoi terminarea de turnat a rampei Danes, pentru culee trebuie sa revina foreza, poate asa se foreaza si pilotii pilelor lipsa de la STS, mai e mult pana departe, nu echipa cu hobanele este problema.
De asemenea au mai avansat cu predalele pe tablierul metalic.
Sa tragi cabluri printr-un tub nu este asa de spectaculos si usor de observat din afara, nu cred ca au timp intr-o zi sa le traga pe toate la 2 hobane.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Intrebare legată de modificările la planuri: cum te urci pe pod dacă vii pe Splai pe malul drept, dinspre Grozăvești? că înțeleg că au tot tăiat din bretele și poduri peste Dâmbovița.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Pe "rampa Danes", asta daca spui "malul drept" relativ la directie (dinspre Grozavesti). Daca e "malul drept" dpdv geografic (sensul de curgere a apei) arunci nu este cazul, malul drept va fi cu sens unic spre centru.

Go to page:  1  ... 223 224 225 226 227 228 229  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”