Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 354309 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera
subway guru
@all:
Am si eu o mica rugaminte la voi toti...
Dat fiind ca nu am nici un fel de implicare directa in acest proiect, mi-ar fi foarte de folos ca eventuale intrebari de genul 'ce Dunmezeului e dracia asta?' sa fie eventual insotite de o imagine a subiectului interogatiei ca sa putem discuta cat mai 'la concret'.
Altfel mi-e destul de greu 'sa ghicesc' despre ce anume e in realitate vorba...
Multzam frumos anticipat!
@all:
Am si eu o mica rugaminte la voi toti...
Dat fiind ca nu am nici un fel de implicare directa in acest proiect, mi-ar fi foarte de folos ca eventuale intrebari de genul 'ce Dunmezeului e dracia asta?' sa fie eventual insotite de o imagine a subiectului interogatiei ca sa putem discuta cat mai 'la concret'.
Altfel mi-e destul de greu 'sa ghicesc' despre ce anume e in realitate vorba...
Multzam frumos anticipat!
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Pentru Marian acest mesaj. Nu trecem si acest proiect la lucrari majore ca lucrurile se misca destul de bine si aici cred si sper ca nu vom mai da de nu stiu ce biserica de la 1700 cum este in cazul parcarii de la universitate
Ar fi frumos. O seara buna .
Pentru Marian acest mesaj. Nu trecem si acest proiect la lucrari majore ca lucrurile se misca destul de bine si aici cred si sper ca nu vom mai da de nu stiu ce biserica de la 1700 cum este in cazul parcarii de la universitate
Ar fi frumos. O seara buna .
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Am copiat mesajul aici pentru ca topicul ala ramane pentru poze. Da si mie mi se pare ca se misca super repede . In curand se apuca de turnat beton pentru piloti.
Nu vreau sa par insensibil pt proiectul Basarab dar... nu vi se pare ca PARCA se misca o idee mai repede ca la Basarab si de 100x mai repede ca la Baneasa? Asta vis-a-vis de ce am spus acum o luna ca o sa ne apuce primavara si nu vom vedea nicio groapa ... aproape ca imi vine sa retractez
Am copiat mesajul aici pentru ca topicul ala ramane pentru poze. Da si mie mi se pare ca se misca super repede . In curand se apuca de turnat beton pentru piloti.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Sar`na mai gresesc si io
mindmasster wrote:Nu vreau sa par insensibil pt proiectul Basarab dar... nu vi se pare ca PARCA se misca o idee mai repede ca la Basarab si de 100x mai repede ca la Baneasa? Asta vis-a-vis de ce am spus acum o luna ca o sa ne apuce primavara si nu vom vedea nicio groapa ... aproape ca imi vine sa retractez
Sar`na mai gresesc si io
- Serban
-
Posted:
-
Serban
@shoppy din ce am vazut cu ochiul, deci doar ca parere personala, cred ca au forat mai mult de atat...ai intrebat pe acolo pe cineva?
@shoppy din ce am vazut cu ochiul, deci doar ca parere personala, cred ca au forat mai mult de atat...ai intrebat pe acolo pe cineva?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Se poate sa mai fii forat ceva pe Soseaua Pipera, acolo e greu sa te orientezi si nici nu raman gropile in asfalt, dispar imediat ca e totul in noroiul ala. Cel mai bine se vede cand apare groapa pentru radiera.
Se poate sa mai fii forat ceva pe Soseaua Pipera, acolo e greu sa te orientezi si nici nu raman gropile in asfalt, dispar imediat ca e totul in noroiul ala. Cel mai bine se vede cand apare groapa pentru radiera.
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Am trecut pe acolo si parca au accelerat si mai tare. Am numarat 14-15 utilaje care lucraru concomitent. Si am vazut si un "accesoriu" interesant, care cred ca e folosit pentru spargerea capetelor de la piloti: un cerc care are de jur imprejur capete de picamer si pe care probabil in pun in jurul stalpului si se sparge f repede si usor...cred
Am trecut pe acolo si parca au accelerat si mai tare. Am numarat 14-15 utilaje care lucraru concomitent. Si am vazut si un "accesoriu" interesant, care cred ca e folosit pentru spargerea capetelor de la piloti: un cerc care are de jur imprejur capete de picamer si pe care probabil in pun in jurul stalpului si se sparge f repede si usor...cred
- elloyy
-
Posted:
-
elloyy
yup, f multe utilaje, nu am avut timp sa ma duc mai inspre politie sa mai fac poze, dar si cele din intersectie sunt graitoare.
misunau vreo 5 dorei si la coltul avionului cu pipera, in fata la ING, faceau ultimele(cred) manevre cu tuburile alea rosii care contin cabluri. adica nu mai erau matze peste tot, erau f adunate si pareau spre finalizare cu ele
yup, f multe utilaje, nu am avut timp sa ma duc mai inspre politie sa mai fac poze, dar si cele din intersectie sunt graitoare.
misunau vreo 5 dorei si la coltul avionului cu pipera, in fata la ING, faceau ultimele(cred) manevre cu tuburile alea rosii care contin cabluri. adica nu mai erau matze peste tot, erau f adunate si pareau spre finalizare cu ele
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Nightwolf:
Si mie mi se pare din imagini ca se misca destul de alert, dar comparatiile cu Basarab trebuie facute cu 'prudenta'.
Uite aici niste 'cifre':
Pasaj BV/Pipera
- piloti forati fundatii: 187
- radiere pile: 17
- elevatii pile (probabil): 17
- culee: 2
- tabliere: 18
Pasaj Basarab:
- coloane forate fundatii: 621
- radiere pile: 93 (exclusiv rampe Grivita)
- elevatii pile: 136 + cei doi piloni (exclusiv rampe Grivita)
- culee: 9
- tabliere viaducte: 119 (exclusiv pod in arc si hobanat)
@shoppy:
O mica observatie, daca nu te superi prea tare pe mine...
- un radier / doua radiere = elementul de beton pe care-l comentam
- o radiera / doua radiere = elementul de guma folosit la sters
O seara buna tuturor!
@Nightwolf:
Si mie mi se pare din imagini ca se misca destul de alert, dar comparatiile cu Basarab trebuie facute cu 'prudenta'.
Uite aici niste 'cifre':
Pasaj BV/Pipera
Pasaj Basarab:
@shoppy:
O seara buna tuturor!
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Ce lucrari se fac in Bucuresti...Si cat e de munca ! Trebuie sa recunoastem ca zeci de ani Bucurestiul nu a cunoscut o astfel de "activitate febrila", mai ales in anii 90 cand practic nu s-au terminat nici macar constructiile incepute de Ceausescu...
Am vazut ultimele poze cu santierul - intr-adevar se misca rapid, indiferent daca este un alt calibru in comparatie cu Basarab.Bine ca se munceste intens
Ce lucrari se fac in Bucuresti...Si cat e de munca ! Trebuie sa recunoastem ca zeci de ani Bucurestiul nu a cunoscut o astfel de "activitate febrila", mai ales in anii 90 cand practic nu s-au terminat nici macar constructiile incepute de Ceausescu...
Am vazut ultimele poze cu santierul - intr-adevar se misca rapid, indiferent daca este un alt calibru in comparatie cu Basarab.Bine ca se munceste intens
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Stai stai stai nu te infierbanta
Comparatia era nu la ce s-a facut la Basarab PER TOTAL ci la nivelul in care s-au miscat de`a lungul timpului. Sa recunoastem, anul de gratie la Basarab a fost 2009 vara -- 2010 vara cand pasajul a fost preluat de la 20% si dus la 85%. Iar nivelul de munca si forta este necomparativa cu cea de la Pipera. Eu comparam faptul ca la Pipera de o luna juma de cand au inceput lucrarea avanseaza infiorator de repede, adica gropile si pilele/pilotii etc. apar "peste noapte" lucru care acum 2 ani la Basarab nu puteam spune.
Concluzie: daca se dau bani, se misca treaba!
L.E.: M-am uitat acum la poze. Mai au inca multe utilitati de mutat. Numai gazele, apa si canalu trebuiesc, din ce am vazut, mutate pe cel putin 250m. Avantajul aici fata de celelalte zone este ca nu au avut ce sa demoleze prea mult, zona era "platou" nu ghetouri ca in alte parti cu instalatii uitate de lume si "izvoare termale"
subway guru wrote:
@Nightwolf:
Uite aici niste 'cifre':
Pasaj BV/Pipera
Pasaj Basarab:
@shoppy:
O seara buna tuturor!
Stai stai stai nu te infierbanta
Concluzie: daca se dau bani, se misca treaba!
L.E.: M-am uitat acum la poze. Mai au inca multe utilitati de mutat. Numai gazele, apa si canalu trebuiesc, din ce am vazut, mutate pe cel putin 250m. Avantajul aici fata de celelalte zone este ca nu au avut ce sa demoleze prea mult, zona era "platou" nu ghetouri ca in alte parti cu instalatii uitate de lume si "izvoare termale"
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Aici e diferenta 'esentiala', in 'eliberarile de amplasamente'...
Ca sa poti face o constructie trebuie ca proprietarul/investitorul sa puna la dispozitie terenul necesar...altfel e 'BIP' (autocenzurat).
Aici e diferenta 'esentiala', in 'eliberarile de amplasamente'...
Ca sa poti face o constructie trebuie ca proprietarul/investitorul sa puna la dispozitie terenul necesar...altfel e 'BIP' (autocenzurat).
- elloyy
-
Posted:
-
elloyy
Fratilor, sariti pe camera de la jurnalul!! Se asterne (nu toarna, da?
)asfalt de la intersectie incolo pe prima banda.
@serban, tu vezi pana unde tine minunea asta?
Fratilor, sariti pe camera de la jurnalul!! Se asterne (nu toarna, da?
@serban, tu vezi pana unde tine minunea asta?
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Pana la politie se lcura la terasament. Deci probabil asfalteaza pana acolo.
Pana la politie se lcura la terasament. Deci probabil asfalteaza pana acolo.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination