Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2570 posts, 895572 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 184

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate FabiM

Nu știu dacă ati observat dar la stația “Piața Valea Ialomitei” (sens Parc DT) in spațiul pentru linii de pe refugiu scrie “160”. De când a apărut aceasta linie in loc de 168? :lol:

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate CA 205

Acel ''0'' pe care il vezi tu este defapt un ''8'' tremurat care arata ca un ''0''.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate nathalael

Pe Vacaresti, statiile "Pridvorului" au ramas fara acoperisuri, iar mai jos, la prima trecere de pietoni dupa intersectie, se desfiintau insulitele dintre linia de tramvai si carosabil. Stie cineva, au renuntat sa refaca statiile "Costache Stamate" si le muta pe acestea mai spre Tineretului?

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate FabiM

CA 205 wrote:
Acel ''0'' pe care il vezi tu este defapt un ''8'' tremurat care arata ca un ''0''.

Chiar este un “0”
9FD98A34-C294-4F9E-A012-56FAF2653FA7.jpeg (1.17 MB; downloaded 4695 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

E greseala celor de la ING.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate TibiV

Ultima postare pe ziua de azi, 15 iulie 2018.

Putin text, imaginile "spune" totul...

Geniala legatura !!!!

Full-size: https://imgur.com/a/ZhlFHOz

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate V2A

Stația „Foișorul de Foc”, mutată temporar, din cauza unor lucrări la Spitalul de Ortopedie

În vederea executării unor lucräri de reconstrucție a Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular Foișor, începând cu data de 19.07.2018, ora 10:00, stația „Foișorul de Foc” (linii 79, 86, 133), situată pe Str. Traian, sens Calea Moșilor, se va reamplasa temporar cu cca. 35 m după trecerea pentru pietoni de la intersecția cu Str. Gheorghe Pop de Băsești, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=913

Pe langa faptul ca nu avem un punct de informare pentru cei din afara Bucurestiului sau pentru strani in zona Garii de Nord, ne mai facem si de ras in fata tuturor "cu ajutorul" nesimtitilor care au mazgalit una dintre placutele din preajma Garii, recent schimbata in urma campaniei pe care Asociatia MetrouUsor a avut-o prin care am identificat cu totii aproape 100 de placute de statii care ar trebui schimbate din varii motivele.

Unele dintre ele au fost incluse si luate in seama de catre RATB, dar din pacate asistam la imagini pe care nu ni le dorim.

Am "ascuns" cat de mult am putut desenele de pe placuta. Am poza si in original, dar contine injurii, motiv pentru care am coafat-o ...
Gara de Nord.JPG (133.8 KB; downloaded 4293 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate misterr

Românul s-a născut artist... Dacă nu se manifestă nu se simte bine!

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate WT_fan06

Românul s-a născut needucat. Adică nu l-a educat nimeni cu o amendă de să nu mai știe pe ce planetă e!

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Stația ,,Lt. Nicolae Găină” revine pe amplasamentul de bază

Ca urmare a finalizării lucrărilor la magistrala 5 de metrou în zona intersecției Drumul Taberei/Str. Lt. Nicolae Găină, începând cu data de 27.07.2018, stația ,,Lt. Nicolae Găină”, corespunzătoare liniilor 91, 96, 126, 168, 268, 368, 668, N116 și N120, situată pe Drumul Taberei, în ambele sensuri, va reveni pe amplasamentul de bază, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=915

Stația de troleibuze ,, Piața Romană” se reamplasează

Conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București, începând cu data de 26.07.2018, stația de troleibuze ,,Piața Romană”, corespunzătoare liniilor 79 și 86, situată în rondul de la Piața Romană, sens Piața Gemeni, se va reamplasa pe Bd. Lascăr Catargiu, la cca. 50 m înaintea intersecției cu Bd. Dacia.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=916

Asa cum a precizat Gabi23, statiile "Lt.Nicoale Gaina" de pe Drumul Taberei au revenit pe vechiile pozitii dupa ani buni.

Ceea ce mi-a iesit in ochi este corespondenta nereusita dintre liniile (din)spre cartier si 91, 96 si 139.

Pe sensul spre Piata Drumul Taberei, toate liniile aveau statie in acelasi loc. In prezent, 91, 96 si 139 efectueaza opriri tot pe Strada Lt. Nicoale Gaina, in loc de Drumul Taberei.

La prima strigare, nu e o decizie buna, pentru ca se pierd legaturile mentionate mai sus. Pe de alta alta, pentru cei care merg spre Centru, le este mai rapid sa coboare si sa mearga pe jos pe strada Strada Gheorghe Negel, Drumul Taberei, pana la Razoare.

O ultima precizare: e bine ca s-a facut un fel de alveola in statia spre cartier.
DSC_0536.JPG (183.28 KB; downloaded 3746 times)
DSC_0550.JPG (179.08 KB; downloaded 3745 times)
DSC_0552.JPG (197.94 KB; downloaded 3748 times)
Nt. Nicolae Gaina.JPG (139.12 KB; downloaded 3750 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ByOnu

Legat de alveola, nu stiu cat de bine este. Efectiv soferii RATB nu le folosesc, se parcheaza in ele, iar de cele mai multe ori sunt atat de scurte incat nu pot trage la bordura, asa ca le trag jumatate pe banda 1 (deci blocata) si jumatate in alveola. Spre beneficiul cui? Calatorii trebuie sa coboare bordura, de multe ori asteapta in partea carosabila a aleolei, iar banda 1 oricum este blocata.

Iar in vest mi se pare ca se cam renunta la ele, ba chiar, atentie(!!), iese trotuarul in carosabil. Diferenta de mentalitate. In cazul in care langa bordura este parcare, peronul statiei de autobuz iese pana la prima banda.

Dpmdv ar trebui desfiintate treptat acolo unde configuratia lor nu permite omeneste oprirea la bordura.

@ByOnu: iti dau dreptate ... sa inteleg ca nu le-ai vazut pe cele din Sectorul 4, de pe Brancoveanu (statiile cu alveole sau inventiile lui Baluta) ?  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 184

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”