Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913294 views

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

La parcarea de la depoul Berceni au aparut un gardulet stilizat decupat cu sigla PS4 si albastru, alt tip decat cel de pe Tineretului. Am vazut in wknd trecand o masina ADP carand o gramada de gardut din asta spre alte zari. Probabil o sa il vedem peste tot pe la parcari. Nu zic ca e rau, dar se ajunge la o suprasaturatie de furt din banii publici si de investitii aiurea incat ajung sa te enerveze (pe mine cel putin) pana si chestiile sa le zicem normale.
Bine ca au pus bile si s-a inchis accesul auto pe trotuarul de la restaurantul Berceni. Sper sa se continue reabilitarea trotuarelor pe partea aia pe Nitu Vasile -alea chiar arata prastie- si sa se mute bilele alea macar pana dupa statia RATB.

Re: Sectorul 4 neb1

Ceva fin  :lol:

-Oraselul Copiilor -

35299486_10155967442758411_9050956364372770816_o.jpg (395.97 KB; downloaded 2758 times)

Sursa:Facebook

Vorbesti serios? Asta e la noi in oraselul copiilor? Și pietrele alea supradimensionate ce sunt? Le-a scapat Gulliver din buzunar?

Indrazneste sa crezi  :lol:  :lol:  :lol:

"Betonez, bordurez, ghivecesc, smanglesc, in sectorul 4"

Ceva si mai fin .Astora le lipseste un peisagist.Cred ca au vrut sa amenajeze un ''rau'' dar seamana mai degraba cu o viitura  :lol:  :lol:

36708858_618706835181534_2028609969837834240_o.jpg (917.22 KB; downloaded 3225 times)

:lol:

Sursa: Facebook

Re: Sectorul 4 Daddy

"Raul" de mai sus este amenajat de multi ani (7-8) fiind, daca nu ma insel, o lucrare sponsorizata de un operator de servicii de telecomunicatii.

Si daca iti zic ca eu acum vreo 5-6 luni ma plimbam prin "rau" .

Re: Sectorul 4 ByOnu

O fi fost suspendat temporar. Dar ala curge de pe vremea lui Piedone, tin minte ca am fost in perioada inaugurarii sa vad "minunea".

Re: Sectorul 4 Daddy

Daca e vorba de parcul Lumea Copiilor, langa Daimon, da, e de pe vremea lui Piedone. Am poze din 2011 acolo.

Re: Sectorul 4 adila

De prin sector adunate:

Incepem cu Metrou Brancoveanu unde se vad ridicati bolarzii.

Continuam cu Soseaua Berceni chiar in fata Turnatoriei IMGB (hala albastra)

Tevi DN500 din fonta acoperite cu bitum pentru alimentare cu apa

Urmeaza doua poze cu niste tevi care nu stiu pentru ce sunt. Poate canalizare.

Si ultima poza cu lacul spontan de pe Soseaua Berceni din zona metrou Dimitrie Leonida. Zona nu are nici o gura de canalizare. Este un dezastru ce fac astia. Nu-mi aduc aminte sa fi fost aceasta problema anterior aici.

Posibil sa nu fi fost adus asfaltul la cota, acolo fiind largirea lui peste (daca te uiti atent balta e uniforma fix unde e largirea), dar la ploi puternice se face lac. In zona Fan Curier pana dincolo de metrou e lac de acumulare mereu. Acu, daca s-a prelungit lacul, nu ma mira.

Lucrarile de canalizare si apa(4 km) vor fi executate de Veolia,a anuntat primarul.

Labuta a fost invitat tot intr-un loc unde sa primeasca limbi si servite https://www.youtube.com/watch?v=FUZv84ZMnAI si s-a laudat cu maretele realizari. Sincer nu stiam de aceasta dugheana numita Canal33 dar m-a lamurit rapid -de fapt ma lamurise deja cand am vazut ca s-a dus Labuta la ei, ca doar nu se ducea sa-l ia vreunul in suturi asa cum merita. Daca ar avea cojones s-ar duce si undeva unde sa primeasca intrebari ca lumea si sa fie luat la puricat toate ra-haturi-le pe care le-a facut. Cojones n-avea nici realizatorul si nu doar ca nu era combativ cu primarul (Doamne feri!), daca apasati sa ascultati emisiunea o sa vedeti la ce ma refer.

Se pare ca parcarile sunt gratis momentan ca sa se obisnuiasca lumea (cu ce? ca e gratis? ca e parcare acolo? :D) si apoi tarif de 1 leu/ora si 100 sau 200 lei/an. Mi se pare foarte putin, nu asa descurajezi pe tot melteanul sa-si umple familia greu incercata cu cate o masina pe cap de vita furajata ca "lasa ca am unde sa o parchez". Parcarea "fanion", cea de la Palatul Copiilor e "foarte frumoasa" conform lui Laba trista, plina de copacei (probabil a se citi spatiu verde). Doar ca nu mai are avize si e cam ilegala. Dar #Justitia nu s-a pronuntat asa ca Balula e inocent. Ah, parcarile in spic = regenerare urbana, in caz ca nu stiati. Norocul nostru ca pe Berceni dupa Aparatori nu sunt parcari in spic ca altfel nu ii mai puteam zice "pishu boului".

Ah si tot daca nu stiati, S4 are cele mai frumoase chioscuri de ziare din oras. Daca ar fi fost facute din borduri sau din ghivece uriase cred ca ar fi fost si unice. Maine poimaine vedem linia 363 "Linia chioscurilor de ziare".

Sper sincer ca Labula sa-si primeasca suturile acolo unde trebuie, la vot. Ceva imi spune ca nu o sa vedem asa ceva insa.

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”