Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim

1113 posts, 375332 views

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 80

📖 Pagination options
Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim ByOnu

Deseori vad ambulante si politie pe Colentina si Moisilor pe liniile ingradite, pompieri am vazut o singura data. Este evident cat de mult a ajutat implementarea solutiei nu doar transportul in comun, ci si interventiile.

Cred ca acum ar fi mai simplu ca oricand sa ii prinda pe cei care intra ilegal pe linia de tramvai cu niste camere pe fiecare segment. Pana acum efectiv n-aveai ce sa prinzi in camera, unii intrau doar putin pe linie (dar blocau oricum tramvaiul), altii intrau total, era un haos. Acum cine a intrat poate sa zica "Cheeseeee!" :lol:

Oricum, cu sau fara cocalari, 99% dintre soferi tot respecta regulile de voie de nevoie iar durata totala de parcurgere a scazut cu pana la 10 minute (which is huge). Macar cu gardurile astea sa ramanem la final de mandat. :roll:

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim shoppy

Este banal, sta politistul la intersectie la iesire, ca nu se vede de la intrare pana la iesire, iar la iesire imediat - depasirea refugiului de tramvai = anularea permisului de conducere.

Eu cred ca ar fi risipa de echipaje si nu acopera toate intervalele orare. Camerele fixe sunt o investitie pe termen lung. Este suficienta o singura camera pe fiecare interstatie. :) Simplul fapt ca il opresti pe unul pe loc, in momentul savarsirii faptei, iti imobilizeaza un echipaj vreo 10 minute, timp in care foarte posibil sa treaca si altii sau pur si simplu sa fie nevoie de politisti pentru fluidizarea intersectiilor sau alte lucruri mai importante.

Din ce am observat, in vest nu stiu sa se practice amendatul soferilor pe loc pentru incalcari simple. Pur si simplu primesc un plic acasa cu o fotografie realizata de o camera omologata si end of the story. :)

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim oache81

Trebuie camere cum sunt alea de roviniete.
Amenda sa fie ca atunci cand circuli pe interzis, practic nu ai ce cauta pe acolo cu masina.

Camerele sunt ilegale, cel putin in Bucuresti.

Cum adica sunt ilegale? PMB / Politia nu are voie sa instaleze camere asemanatoare celor de roviniete? Pai si cum functioneaza sutele de camere coordonate ori de politiile locale, ori de PMB (prin sistemul de management al traficului)?

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim Puss in Boots

Probabil nu poti da amenzi pe baza lor.

Legea spune ca agentul constatator trebuie sa completeze PV de constatare de fata cu soferul si sa-i explice ce scrie acolo, deci nu se poate sa completezi PV in alta parte si sa-l trimiti prin posta.
La rovigneta chiar nu stiu cum se face.
La Timisoara cica sta un politist in fata ecranului si scrie de mana PV-uri(inlocueiste doar numarul dar trebuie sa il scrie de mana pe tot).
In Bucuresti am auzit ca gasesti amenda pe masina si scrie ca te-ai susstras semnarii PV, cat despre camere, nu se pun camere si gata, problema rezolvata.

Pai stai, si amenzile de parcare cum se dau?  :lol:

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim andrei11

Au fost două accidente cu victimă ( pietoni ) în Piața Iancului ( eu am căscat gura după producerea evenimentelor ), unul  din ele cu fugere de la locul accidentului.
În ambele cazuri am asistat la convorbirea telefonică între poliția rutieră ( la fața locului ) și poliția locală, rutiera spunând cam așa ceva : << Aveți filmarea ? ( locala probabil a răspuns  da ). Ok, o să vină un coleg de-al nostru să ridice o copie a înregistrării >>

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim oache81

Pe baza filmarii se gaseste auto si pe baza daunelor la auto (astea sunt dovada in instanta) se contruieste cazul de catre procuror.
Oricum am inteles ca s-a scos (sau se va scoate in curand) treaba ca trebuie sa fie aceeasi persoana care constata si scrie PV, si in definitiv poate sa il scrie oricine si sa zica ca l-a scris cel din intersectie. (trebuie doar semnatura sa corespunda)
Amenzile de parcare?!?, mie mi s-a blocat masina de multe ori de catre altii si am facut sesizare si mi s-a raspuns ca daca nu e respectivul la masina nu au ce sa le faca deoarece" nu se mai ridica masini".
S-a facut o actiune la mine pe strada si cica au pus 21 de atentionari in parbriz (fara amenda) si au fost amendati 2 pe care i-au si gasit in masina.
Cel putin asa m-a raspuns mie politia.

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim alliens

Eu stiu persoane care su gasit amenda pe parbriz si am vazut si eu in sectorul 1  astfel de amenzi lasate pe parbriz, deci cumva se poate daca se vrea

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim Cristi N

Ar fi bine dar nu cred ca se pot da amenzi propietarului masinii, titularul procesului verbal este conducatorul auto. De obicei se lasa o invitatie la sectie pentru sofer sub stergator sa declare cine a parcat. Daca soferul e fraier sa se duca la sediul lor isi ia amenda, daca nu, scapa bine-mersi  :mrgreen:

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim andrei11

Hai să revenim la subiect. Mulțumesc
Cu privire la amenzi, amenda o ia proprietarul, dacă a condus altcineva mașina proprietarul trebuie să-și recupereze amenda / punctele de la cel care a condus. Evident că dacă conduce altcineva mașina proprietarul cunoaște cui i-a împrumutat autoturismul.

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”