Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 537948 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
zapacitu
Pai asta zic - zilele trecute mi s-a parut ca au inceput finisajele.
Pai asta zic - zilele trecute mi s-a parut ca au inceput finisajele.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Au spart fundatiile, dar molozul nu este inca evacuat.
Au spart fundatiile, dar molozul nu este inca evacuat.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Ok. Acum este liber terenul. De ce nu vin să finalizeze odată?
Ok. Acum este liber terenul. De ce nu vin să finalizeze odată?
- serbanandrei
-
Posted:
-
Re: Iunie 2018
serbanandrei
Aceasta imagine este si astazi 17.06.2018. nu se misca nimic.Poate pana la iarna o termina.
PinkyHog wrote:
Confirm cele spuse de Adrian Rosca.
Aceasta imagine este si astazi 17.06.2018. nu se misca nimic.Poate pana la iarna o termina.
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Sa va explic: nea Caisa cu barul si-a luat banii doar pe constructie; banii pe teren inca nu i-a primit.
Sa va explic: nea Caisa cu barul si-a luat banii doar pe constructie; banii pe teren inca nu i-a primit.
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
In jurul orei 12AM, am zarit vagonul 4047 trecand in "Probe" catre FAUR poarta 4.
In jurul orei 12AM, am zarit vagonul 4047 trecand in "Probe" catre FAUR poarta 4.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Pinky,
am dat F5 de vreo 5 ori...
"No images ?..."
Pinky,
am dat F5 de vreo 5 ori...
"No images ?..."
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Au spart si fundatia din cate am vazut mai devreme. Era un morman de moloz pe locul respectiv.
Au spart si fundatia din cate am vazut mai devreme. Era un morman de moloz pe locul respectiv.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
^Asta ziceam si eu la inceput de iunie. Dar de atunci nu s-a mai intamplat nimic. In plus, green track-ul arata oribil, e absolut neingrijit si napadit de buruieni.
^Asta ziceam si eu la inceput de iunie. Dar de atunci nu s-a mai intamplat nimic. In plus, green track-ul arata oribil, e absolut neingrijit si napadit de buruieni.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Sunt niște bălării, de te mănâncă șerpii.
Sunt niște bălării, de te mănâncă șerpii.
- TibiV
-
Posted:
-
- popass
-
Posted:
-
popass
A disparut gardul din fata la Park Lake , liber la traversat ............ !!!?
A disparut gardul din fata la Park Lake , liber la traversat ............ !!!?
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Daca te referi la mici portiuni lipsa, sunt demult asa... Adevarul e ca o trecere nesemaforizata ar fi necesara in acel loc. Ca sa nu mai spun de semaforul dintre pod si Campia Libertatii care ar trebui si el desfiintat.
Daca te referi la mici portiuni lipsa, sunt demult asa... Adevarul e ca o trecere nesemaforizata ar fi necesara in acel loc. Ca sa nu mai spun de semaforul dintre pod si Campia Libertatii care ar trebui si el desfiintat.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Acel stop nu are nicio insulă pe care să se refugieze oamenii și să se asigure că nu trece nimic din sensul opus, astfel că atunci când vrei să traversezi, trebuie să traversezi tot bulevardul "dintr-un foc". Ori acest lucru mi se pare foarte periculos dacă nu există un mod de a opri traficul din ambele părți. De aceea e și semafor acolo (+ faptul că face legătura între parcuri).
cris_m wrote:
semaforul dintre pod si Campia Libertatii ar trebui si el desfiintat.
Acel stop nu are nicio insulă pe care să se refugieze oamenii și să se asigure că nu trece nimic din sensul opus, astfel că atunci când vrei să traversezi, trebuie să traversezi tot bulevardul "dintr-un foc". Ori acest lucru mi se pare foarte periculos dacă nu există un mod de a opri traficul din ambele părți. De aceea e și semafor acolo (+ faptul că face legătura între parcuri).
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination