Topic: Tronsonul Deva - Lugoj
135 posts, 45493 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Deva - Lugoj
cris_m
Nu pot sa nu remarc cat de frumos e peisajul de pe langa autostrada
Nu pot sa nu remarc cat de frumos e peisajul de pe langa autostrada
- TibiV
-
Posted:
-
- t530
-
Posted:
-
- t530
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/luni-se-%C3%AEnchide-circula%C8%9Bia-pe-1-%C3%AEntre-%C8%99oimu%C8%99-%C8%99i
Zona cu racordarea este intre 00:00 si 01:45 in aceasta filmare (de astazi):
Luni se închide circulația pe A 1, între Șoimuș și Simeria
Începând de luni, 10.09.2018, se va închide circulația rutieră pe autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.
Măsura închiderii circulației pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).
http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/luni-se-%C3%AEnchide-circula%C8%9Bia-pe-1-%C3%AEntre-%C8%99oimu%C8%99-%C8%99i
Zona cu racordarea este intre 00:00 si 01:45 in aceasta filmare (de astazi):
- TibiV
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Lugoj-Deva lot 4 (LD4), zona Soimus, 4 noiembrie 2018, filmare ASCORO...
Lugoj-Deva lot 4 (LD4), zona Soimus, 4 noiembrie 2018, filmare ASCORO...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
S-a redeschis nodul de la Soimus dupa ce s-a facut racordarea...
Si se lucreaza din greu la dealul cu/fara lilieci.
Fimarile astea sunt ca un manual de geologie...
S-a redeschis nodul de la Soimus dupa ce s-a facut racordarea...
Si se lucreaza din greu la dealul cu/fara lilieci.
Fimarile astea sunt ca un manual de geologie...
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
Impresionante lucrarile de la "Dealul Liliecilor". Cred ca daca am fi avut un Studiu de Fezabilitate serios s-ar fi ales alta solutie si poate un alt traseu, dar este doar o parere personala.
Impresionante lucrarile de la "Dealul Liliecilor". Cred ca daca am fi avut un Studiu de Fezabilitate serios s-ar fi ales alta solutie si poate un alt traseu, dar este doar o parere personala.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Nu cred ca tine de SF, ci de niste interese care sunt la mijloc. Nu era mai simplu sa faca o succesiune de poduri peste Mures, drum, CF etc? Eu zic ca da...
Nu cred ca tine de SF, ci de niste interese care sunt la mijloc. Nu era mai simplu sa faca o succesiune de poduri peste Mures, drum, CF etc? Eu zic ca da...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, manual cu exemplu practic de alunecare de teren.
Probabil ca a fost solutia cea mai ieftina, mai ales ca excavatoare se gasesc pe toate drumurile in timp ce foreze sau TBM-uri mai greu, sa speram ca nu mai au si alte alunecari de teren.
Da, manual cu exemplu practic de alunecare de teren.
Probabil ca a fost solutia cea mai ieftina, mai ales ca excavatoare se gasesc pe toate drumurile in timp ce foreze sau TBM-uri mai greu, sa speram ca nu mai au si alte alunecari de teren.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
S-a discutat pe larg ”dincolo”...
DIWI a facut un SF de *****, fara studii geo serioase.
UMB nu putea sa modifice traseul din SF. Ala a fost proiectul licitat, acolo s-au facut exproprieri...
S-a discutat pe larg ”dincolo”...
DIWI a facut un SF de *****, fara studii geo serioase.
UMB nu putea sa modifice traseul din SF. Ala a fost proiectul licitat, acolo s-au facut exproprieri...
- PinkyHog
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
A1 (București - Pitești - Sibiu - Deva - Lugoj - Timișoara - Arad - Nădlac)
•
Choose destination