Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Lărgire Sos. Berceni (FINALIZAT 2019)

318 posts, 102994 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 23

📖 Pagination options
Re: Lărgire Sos. Berceni TibiV

I

S4 !

Ca tot s-a vorbit despre introducerea la "Zâmbete" a astuia

sau a astuia

(Sunt diferite, ca si sursa...)

Re: Lărgire Sos. Berceni Puss in Boots

Eu nu inteleg multe din gaselnitele de pe Sos.Berceni....in diagonala cu trotuarul dublu spart de care se vorbea mai inainte, pe trotuarul de langa spital e o bucata mare asfaltata langa parcarile in spic. Asa cum arata acum faza asta face sa se formeze un fel de alveola acolo dar sincer nu cred ca vor sa mute statia RATB. Si atunci de ce? Plus ca gatuie grav cele doua benzi de circulatie (basca e si o groapa mare pe banda 1 asa ca mai toti se muta pe banda doi in zona respectiva). Sa mai zic ca sunt masini pe trotuar in zona aia? Cred ca nu e cazul nu? ca doar stim unde vietuim.
Mai incoace spre Sudului de ce in dreptul cimitirului nu s-au facut parcari paralele pana in dreptul CitOne? (adica acolo unde se termina cimitirul). Sunt alte zone unde in parcarile in spic nu incape nici macar un Tico. Copac....stalp....bordura. Doar biciclete si motociclete sa intre acolo.
Primarul zice peste tot ca face aia si ailalta "lucruri reale". Sunt reale si sunt adevarate. Face ca doar se vede. Dar cum le face? Eu cu aplicarea in practica am o problema mare. Asa initiativele sunt ok: "sa facem locuri de parcare!". Foarte bine! Dar cum? Asa??  :evil:  "Sa reabilitam bulevardele!" Foarte bine! dar cum? asa???  :evil:

Re: Sectorul 4 Puss in Boots

S-a marit spatiul excavat de pe mijlocul soselei dinspre Piata Sudului pana inspre OMV si inca se lucra cand am trecut pe acolo. Nu stiu daca vor sa-l sape pe tot pana la Aparatori mai ales ca latimea spre Aparatori e mai mare decat cea dinspre Sudului. Nu stiu ce pun in loc. Oricum, in zona respectiva se circula pe o singura banda pe partea cu cimitirul, dincolo probabil incap doua masini n-am idee n-am observat. Si daca incep cu borduri pe mijloc sistem Brancoveanu sincer nu vad cum sa intre doua cel putin pe partea cu cimitirul... greu, foarte greu. Deja in dreptul celei de-a doua intrari/iesiri de la Lidl, acolo unde au taiat deja spatiul de pe mijloc pe partea cu spitalul incap doua masini dar strans, f strans...

Re: Lărgire Sos. Berceni Cristi N

Se misca foarte incet dar nici eu nu inteleg ce vor sa faca. Am vazut un mini-compactor care isi facea de lucru cu niste balast pe zona mediana.
Cred ca urmeaza sa asfalteze toata soseaua intr-un viitor incert pentru ca marginile de langa borduri au ramas zdrentuite si canalele sunt cu cativa cm mai sus fata de actuala cota a asfaltului.

S-au pus garduri ce marginesc zona de mijloc in capatul dinspre Aparatori. Ce am vazut azi de dimineata din fuga a fost ca sunt doar pe partea dreapta (spre Sudului) si momentan sunt urcati parapetii respectivi pe spatiul verde. In rest se continua lucrarile cu drag si spor (spor asa ca-n S4 nu va imaginati cine stie ce; parea ca trotuarul de vizavi de blocul cu Profi era deja asfaltat. Astept masinile.

Re: Lărgire Sos. Berceni danutzu_2910

^^ Si ca o completare, un excavator a inceput sa sape scuarul de pe mijloc, de pe partea cu gardurile...
Ce vor sa faca.... numai ei stiu.
Aici sunt cate doua benzi pe sens, foarte lejere...
Si tot pe sensul cu gardurile, au aparut marcaje pe carosabil, d-alea cu codul culorilor...

Re: Lărgire Sos. Berceni realistul

Aici?
Zona OMV. Cred că desființează scuarul.
IMG_20180529_075231.jpg (1.87 MB; downloaded 3213 times)

Eu spatiul ala fost verde dinspre cimitir (poza ta) cred ca se va transforma in fasia "stil Brancovenesc". Nu stiu cum va fi mai incolo pt ca spatiul verde se mareste la un moment dat si macar pe mijloc treaba ar trebui sa fie coerenta. Oricum dincolo de Aparatori pisu boului e la putere. Treaba mai oribila ca acolo n-am vazut. Plus ca dupa marea asfaltare s-a facut un fel de burta asa la intersectia cu Cretestilor de masinile care trec mai repede sar putin asa ca la urmaririle cu masini din San Francisco. Dincolo la intersectia cu Metalurgiei e la fel o diferenta de nivel destul de mare (poate se va rezolva cand se asfalteaza si zona aia).

LE: Au inceput sa monteze bordurile pe noul aliniament pe sos.Berceni de dupa Aparatori spre IMGB pe dreapta. Cred ca 4 masini intre bordura aia si cealalta incap la fix. Nu stiu, ma tot uit cand mai trec pe acolo si in anumite zone ma tem ca nu va fi spatiu de manevra prea mare.

Chiar au betonat.
IMG_20180608_074108.jpg (1.52 MB; downloaded 2932 times)
IMG_20180608_074718.jpg (1.95 MB; downloaded 2930 times)
IMG_20180608_074137.jpg (1.75 MB; downloaded 2932 times)
IMG_20180608_074119.jpg (1.74 MB; downloaded 2928 times)

Deci largesc carosabilul. Alta nu vad.

Re: Lărgire Sos. Berceni MikeT

Deci a disparut spatiul verde de tot?  :o

In zona aia de pana la Lidl da. Dincolo unde e mai lat, probabil o sa ramana o fasie. Pana la urma nu poti crea tspe noi benzi de circulatie daca atunci cand ajungi la Sud n-ai pe unde sa le versi in Oltenitei.

MikeT wrote:
Deci a disparut spatiul verde de tot?  :o

Acolo da. L-au mutat pe Brâncoveanu :).

Am avut drum pe la piata Apărătorii Patriei. Ma uitam ce puțin au lățit deși era loc destul pentru asta. Cred că bordurile au contat mai mult.
IMG_20180612_090059.jpg (1.73 MB; downloaded 2736 times)
IMG_20180612_090125.jpg (1.84 MB; downloaded 2737 times)
IMG_20180612_090142.jpg (1.59 MB; downloaded 2736 times)
IMG_20180612_090247.jpg (1.7 MB; downloaded 2739 times)
IMG_20180612_090252.jpg (1.25 MB; downloaded 2734 times)

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 23

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433323 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”