Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
3301 posts, 519998 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
Pierd cei din prima parte a magistralei, cea mai aglomerată, Basarab - Parc Bazilescu.
Oricum mai mult de 3 luni nu cred că mai trenează lucrurile, așadar odată cu sfârșitul concediilor sper să avem Dimetronicul funcțional.
Pierd cei din prima parte a magistralei, cea mai aglomerată, Basarab - Parc Bazilescu.
Oricum mai mult de 3 luni nu cred că mai trenează lucrurile, așadar odată cu sfârșitul concediilor sper să avem Dimetronicul funcțional.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pana acum a aparut un singur semafor, cel spre depou:
Pana acum a aparut un singur semafor, cel spre depou:
20180522_122033.jpg (1.06 MB; downloaded 3254 times)
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
...nu ca ar fi si cel mai util, dar e un inceput.
...nu ca ar fi si cel mai util, dar e un inceput.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Semaforul e acolo de cateva saptamani, dar nu l-ati remarcat voi. Problema e ca nu au mai facut nimic la "Siemenstronic" in ultima vreme.
Semaforul e acolo de cateva saptamani, dar nu l-ati remarcat voi. Problema e ca nu au mai facut nimic la "Siemenstronic" in ultima vreme.
- SniperGuy
-
Posted:
-
SniperGuy
Detalii... "Siemenstronic" nu, refacerea strazilor de care s-au apucat nu... Mai spoiesc un pic la depou...
Detalii... "Siemenstronic" nu, refacerea strazilor de care s-au apucat nu... Mai spoiesc un pic la depou...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Exact. Eu nu vad sa se termine lucrarile in iulie, asa cum au promis ultima data.
Exact. Eu nu vad sa se termine lucrarile in iulie, asa cum au promis ultima data.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Astia vad ca lucreaza studenteste: 4 luni prin crasme, o luna la munca....
Astia vad ca lucreaza studenteste: 4 luni prin crasme, o luna la munca....
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Au montat si al doilea semafor, tot spre depou, dar pe celalalt fir.
Au montat si al doilea semafor, tot spre depou, dar pe celalalt fir.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
@Adrian Rosca
@Adrian Rosca
20180607_144027.jpg (402.55 KB; downloaded 2919 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Au mai montat un semnal - de data asta la ieșirea din stația Străulești spre Laminorului. Stați să calculăm...Ei trebuie să monteze în total 12 semnale. Au montat 3, cu o viteză de un semnal la 3 săptămâni aproximativ. Deci le mai trebuie aprox 27 săptămâni, deci vreo juma de an de acum încolo. Poate inaugurăm și noi Dimetronicul de Centenar.
Au mai montat un semnal - de data asta la ieșirea din stația Străulești spre Laminorului. Stați să calculăm...Ei trebuie să monteze în total 12 semnale. Au montat 3, cu o viteză de un semnal la 3 săptămâni aproximativ. Deci le mai trebuie aprox 27 săptămâni, deci vreo juma de an de acum încolo. Poate inaugurăm și noi Dimetronicul de Centenar.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Eu sunt convins ca exact asta este "obiectivul". Sa aratam ca "am facut si noi ceva pentu' Centenar..."
andrei11 wrote:
Poate inaugurăm și noi Dimetronicul de Centenar.
Eu sunt convins ca exact asta este "obiectivul". Sa aratam ca "am facut si noi ceva pentu' Centenar..."
- Valentin
-
Posted:
-
Re: M4 Gara de Nord - Progresul
Valentin
Am o intrebare, cand vom avea planurile pentru viitoarele statii? Dupa finalizarea SF? (nu ma pricep)
Am o intrebare, cand vom avea planurile pentru viitoarele statii? Dupa finalizarea SF? (nu ma pricep)
- andrei11
-
Posted:
-
Re: M4 Gara de Nord - Progresul
andrei11
Adică unde vor fi ? Mai ai ( mult --> chiar FOARTE MULT ) de așteptat.
Dacă se respectă ritmul actual și nu intervine vreo încetinire eu spun că se vor apuca de lucru nu mai devreme de 2040.
Adică unde vor fi ? Mai ai ( mult --> chiar FOARTE MULT ) de așteptat.
Dacă se respectă ritmul actual și nu intervine vreo încetinire eu spun că se vor apuca de lucru nu mai devreme de 2040.
- shoppy
-
Posted:
-
📖 Pagination options