Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 537996 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Adi,
daca e asa cum spui, mi se pare maxim de Kafka....
Ala fost expropriat?
A fost...
Fundatiile ramase mai sunt pe terenul lui?
NU, nu mai sunt, sunt pe terenul primariei...
Sa lase naibii trotuarul liber si sa isi vada de cotetul lui !
Adi,
daca e asa cum spui, mi se pare maxim de Kafka....
Ala fost expropriat?
A fost...
Fundatiile ramase mai sunt pe terenul lui?
NU, nu mai sunt, sunt pe terenul primariei...
Sa lase naibii trotuarul liber si sa isi vada de cotetul lui !
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
In culoarul de expropriere nu sunt doar fundatiile alea, ci ceva mai mult, vezi ultima poza postata de @Pinky
In culoarul de expropriere nu sunt doar fundatiile alea, ci ceva mai mult, vezi ultima poza postata de @Pinky
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am vazut-o...
Dincolo de culoarul de expropriere cred (parerea mea) ca este strict treaba lui...
Am vazut-o...
Dincolo de culoarul de expropriere cred (parerea mea) ca este strict treaba lui...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Sa-ti amintesc ca onor 'propitarul' e politist local la Sectorul 3 si probabil ca are si ceva sustinere din partea lui Negoita?
Sa-ti amintesc ca onor 'propitarul' e politist local la Sectorul 3 si probabil ca are si ceva sustinere din partea lui Negoita?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Bre dragilor, voi dupa atata amar de vreme inca nu v-ati lamurit cum se <impletesc si se innoada> interesele comunitatii generale cu cele particulare prioritare???
Pai cum adica sa-si demoleze primsectoristul taman prim sluga politistul???
Eu am mai vazut din astea...voi nu?
Si pana la urma cine <deconteaza>?
Cei doi?...nuuuu!
Doar noi si eventual <doamna>...
Bre dragilor, voi dupa atata amar de vreme inca nu v-ati lamurit cum se <impletesc si se innoada> interesele comunitatii generale cu cele particulare prioritare???
Pai cum adica sa-si demoleze primsectoristul taman prim sluga politistul???
Eu am mai vazut din astea...voi nu?
Si pana la urma cine <deconteaza>?
Cei doi?...nuuuu!
Doar noi si eventual <doamna>...
- rosetti61
-
Posted:
-
Re: Mai 2018
rosetti61
Edificiile din grupajul foto de mai sus si-au trait viata si trebuie sa dispara; mai sunt utile? Daca va mai amintiti, in parcul in jurul caruia intorcea tramvaiul 30 in alte vremuri, se afla un restaurant-terasa ce a disparut silentios. .
TibiV wrote:
Am pastrat la urma "cireasa de pe tort" a peregrinarilor mele prin Bucuresti din 8 mai 2018.
Si am intrat "in teritoriul" lui Pinky...
Dar chiar eram curios ce naiba NU se intampla acolo...
Ei bine, marti pe la ora 14 (nu ora 2....) se lucra.
Dar nu la desfiintare, ci mai degraba la "recuperare" partiala. Niste insi se agitau, si aveau si niste materiale de constructie (este drept, tot din lemn) in apropiere...
Edificiile din grupajul foto de mai sus si-au trait viata si trebuie sa dispara; mai sunt utile? Daca va mai amintiti, in parcul in jurul caruia intorcea tramvaiul 30 in alte vremuri, se afla un restaurant-terasa ce a disparut silentios. .
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Limita demolarii trece prin mijlocul unei camere, cred ca o sa ia acei popi de lemn si o sa construiasca un nou perete fix unde vine bordura interioara a trotuarului (pana unde au jumulit polistirenul).
Limita demolarii trece prin mijlocul unei camere, cred ca o sa ia acei popi de lemn si o sa construiasca un nou perete fix unde vine bordura interioara a trotuarului (pana unde au jumulit polistirenul).
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Da, trebuie sa modifice structura ca sa poata sa foloseasca ce ramane din bar.
Da, trebuie sa modifice structura ca sa poata sa foloseasca ce ramane din bar.
- survola
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
Re: Mai 2018
realistul
Astăzi la ora 14 00 la fel era. Și acei inși, tot la datorie. Dar eu nu înțeleg. Acolo eu am crescut, in cartier. Dintotdeauna a fost spatiu verde. Era o toneta de înghețată parca, o statie RATB și cam atât. De unde au apărut proprietarii aceștia pe care nimeni nu-i poate muta sau demola?
Astăzi la ora 14 00 la fel era. Și acei inși, tot la datorie. Dar eu nu înțeleg. Acolo eu am crescut, in cartier. Dintotdeauna a fost spatiu verde. Era o toneta de înghețată parca, o statie RATB și cam atât. De unde au apărut proprietarii aceștia pe care nimeni nu-i poate muta sau demola?
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Mai era un fel de magazin care se intindea pana in deal, ceva aprozar. Acum e parfum pe acolo, dar in zorii economiei salbatice de piata erau unul langa altul, chiar si in parcul din fata complexului comercial, unde aparuse o terasa-restaurant. S-a facut curatenie in preajma anului 2000, dar unele au ramas pana azi (barul).
Mai era un fel de magazin care se intindea pana in deal, ceva aprozar. Acum e parfum pe acolo, dar in zorii economiei salbatice de piata erau unul langa altul, chiar si in parcul din fata complexului comercial, unde aparuse o terasa-restaurant. S-a facut curatenie in preajma anului 2000, dar unele au ramas pana azi (barul).
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Asta este un fel de coafura "Viorica Vasilica...."
"Cat timp ma sustine partidul...."
PinkyHog wrote:
Coafura rezista!
Asta este un fel de coafura "Viorica Vasilica...."
"Cat timp ma sustine partidul...."
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Mi se pare mie sau sunt deja facute finisajele la vechea limita a barului?
Mi se pare mie sau sunt deja facute finisajele la vechea limita a barului?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
^Te referi la noua limita a barului? Acolo e aplicata doar masa de spaclu. Ar mai trebui sa dea si cu tencuiala decorativa sau macar cu vopsea.
^Te referi la noua limita a barului? Acolo e aplicata doar masa de spaclu. Ar mai trebui sa dea si cu tencuiala decorativa sau macar cu vopsea.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination