Topic: Sectorul 4
3232 posts, 913830 views
📖 Pagination options
- neb1
-
Posted:
-
Re: Sectorul 4
neb1
Nu inteleg de ce face zidul ala din moment ce acolo or sa dispara toate terasele pentru construirea unor blocuri,era in dezbatere publica ,si evident ca or sa sparga zidul dupa aceea.
Nu inteleg de ce face zidul ala din moment ce acolo or sa dispara toate terasele pentru construirea unor blocuri,era in dezbatere publica ,si evident ca or sa sparga zidul dupa aceea.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Mi-ai luat vorba din gura, fix la asta ma gandeam si eu acum. Dar poate nu or sa-l distruga pe tot, sa ramanem optimisti. Sper doar sa mai aiba pe unde sa se mai scurga apa cand ploua.
Mi-ai luat vorba din gura, fix la asta ma gandeam si eu acum. Dar poate nu or sa-l distruga pe tot, sa ramanem optimisti. Sper doar sa mai aiba pe unde sa se mai scurga apa cand ploua.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Din cate am văzut, nu prea au turnat beton la bază. Le zidesc și pe asfalt direct. Bani să iasă.
Din cate am văzut, nu prea au turnat beton la bază. Le zidesc și pe asfalt direct. Bani să iasă.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Exact. Bricoleaza din greu cu astfel de materiale in fata la ANAF la Brancoveanu.
Exact. Bricoleaza din greu cu astfel de materiale in fata la ANAF la Brancoveanu.
- realistul
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Cred ca vor sa renoveze fantana si probabil sa puna gazon, boscheti si alte chestii ornamentale. Ah, si pietris colorat. Am vazut ca ziduletele alea de pe Nitu au aparut la insulitele de la Racovita si de la Obregia.
Cred ca vor sa renoveze fantana si probabil sa puna gazon, boscheti si alte chestii ornamentale. Ah, si pietris colorat. Am vazut ca ziduletele alea de pe Nitu au aparut la insulitele de la Racovita si de la Obregia.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Cred ca ziduletele alea sunt noua moda in Sectorul 4.
De apreciat spatiul verde generos care a aparut in fata sediului ANAF de la intersectia Bd. C-tin Brancoveanu cu Str. Alunisului.
Cred ca ziduletele alea sunt noua moda in Sectorul 4.
De apreciat spatiul verde generos care a aparut in fata sediului ANAF de la intersectia Bd. C-tin Brancoveanu cu Str. Alunisului.
- TibiV
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Sper sa lase loc pentru ziduletele alea
Apropo, posibil sa nu mai puna bancile inapoi in rondul de la Nitu. Se poate sta pe ziduletul ala si daca pui si banci in fata nu se mai vede ziduletul... Nu m-ar mira deloc sa faca si asta, dar asa ca idee.
Sper sa lase loc pentru ziduletele alea
- neb1
-
Posted:
-
neb1
24.10.2017 poza postata de mine.Sa inteleg ca schimbam scuarurile din 6 in 6 luni ? O fi expirat pietrisul ?

24.10.2017 poza postata de mine.Sa inteleg ca schimbam scuarurile din 6 in 6 luni ? O fi expirat pietrisul ?
- TibiV
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am avut amandoi dreptate.
A expirat pietrisul colorat si rugina a "rontait" garduletele metalice...

Observati ca nu lipseste nici "copacelul la ghiveci din beton" marca PS4...
Am avut amandoi dreptate.
A expirat pietrisul colorat si rugina a "rontait" garduletele metalice...

Observati ca nu lipseste nici "copacelul la ghiveci din beton" marca PS4...
- neb1
-
Posted:
-
- MikeT
-
Posted:
-
📖 Pagination options