Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913112 views

Go to page:  1  ... 86 87 88 89 90 91 92  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

ADP lucreaza si la parcarea de la Sudului printre altele :) Poate doar refac spatiul verde cu gazon, cu pietricele colorate, dar ditai gardurile nu le vedeam rostul. Poate incep in curand (ca si asa sunt absenti de prin alte santiere) si ne lamurim cu totii.

Re: Sectorul 4 realistul

La parcarea executata pe spațiul verde dea Alunișului, a apărut și o barieră... Plus gard.

Da, zicea Balula ca ii da drumul dupa ce pune bariera. Ia sa vedem noi cata trecere va avea parcarea respectiva (de fapt toate). Stie cineva in ce sistem se vor face? Poate se liciteaza la locatarii din zona care platesc locul primesc cartela si e ca un fel de parcare privata doar ca "publica". Banuiesc ca asa nu? adica nu vor fi cu ora, cu ziua etc.

Re: Sectorul 4 Dragos Tanase

Aveti idee ce este cu mizeria asta, la cap de linie RATB 73 si 313, pe bd. Obregia? Toti calatorii si soferii sunt scandalizati. Mijloacele de transport in comun nu mai opresc la trotuar si se blocheaza doua benzi, cand intra in alveola astfel formata. Spatele ramane in afara si oprirea in statie se face greoi. Mai mult, noua pastila are acces de urcare/coborare, dar nu duce nicaieri, nu are legatura cu partea cealalalta, pentru traversare...
capat 73-313.jpg (186.06 KB; downloaded 2594 times)
capat 73-313 (2).jpg (152.58 KB; downloaded 2418 times)

Re: Sectorul 4 Dragos Tanase

In schimb, la o trecere de pietoni, tot pe bd. Obregia, lipseste acea pastila formata in dreptul lor, asa cum au fost facute in sensul spre Piata Sudului sau pe bd. C. Brancoveanu. Consecinta? Se parcheaza in voie, in timp ce muncitorii au pus doar niste pietris... pentru amaratii cu biciclete sau carucioare. Sau, oare, acea trecere va fi desfiintata? Muncitorii din zona neaga si spun ca vor face si acolo acea pastila, asa cum o numesc eu.
trecere pietoni Obregia.jpg (175.1 KB; downloaded 2413 times)
trecere pietoni Obregia2.jpg (67.2 KB; downloaded 2413 times)
trecere pietoni Obregia3.jpg (76.56 KB; downloaded 2413 times)

Re: Sectorul 4 Daddy

Singurul lucru la care am putut sa ma gandesc cand am vazut "pastila" aia de la cap linie a fost ca poate vor sa mute trecerea de pietoni odata cu largirea Turnu Magurele si, posibil, un sens giratoriu in intersectie. E o speculatie, dar e singurul lucru care mi se pare logic. Deja stim ca intersectia cu Brancoveanu va arata asa, nu stim cum va arata intersectia de la Metalurgiei, s-a spus ca va fi un giratoriu, ramane de vazut pe hartie daca e asa. Si daca e asa, cum vor mai intoarce troleibuzele acolo.

Pe ambele accese la acea parcare au montat bariere și un sistem de taxare sau cartela. Pe toți stâlpii de iluminat sunt camere video cu vedere in toate unghiurile. Am vrut sa incarc foto dar nu am reușit.

Alunișului. Pe fiecare stâlp de iluminat al parcarii, avem și camere de supraveghere.
IMG_20180510_163629.jpg (1.85 MB; downloaded 2330 times)

Alunișului. Au trecut strada, și acum lucrează în dreptul trecerii de pietoni de la metrou Brâncoveanu
IMG_20180510_163601.jpg (1.84 MB; downloaded 2331 times)

Si ce lucreaza acolo? Parca era vorba de o parcare mai incolo la ADP.

Alunișului-  barieră parcare. A se observa camerele de supraveghere și acel aparat pentru cartele. Sunt de fapt două bariere și două aparate.  Camere sunt pe toți stâlpii de iluminat. De jur împrejur.
IMG_20180510_163614.jpg (1.9 MB; downloaded 2347 times)

Puss in Boots wrote:
Si ce lucreaza acolo? Parca era vorba de o parcare mai incolo la ADP.

Aceea este intre intrarea în parc, și liceul romano -catolic. Dar nu cred că se mișcă ceva.

Re: Sectorul 4 TibiV

Bai frateeeee....
Ultimul "băluţism", postat de un "benzinar".
Trotuarul pe de Nitu Vasile, in dreptul cimitirului, intre Racovita si Piata Sudului

Ce te mai mira? E ultima ,,fiță"in sector. Zidulețe, borduri. Se pun peste tot. Bani să iasă. Asta lasă sectorul dator pe ani de zile. In schimb nu se mai matura deloc străzile.

Go to page:  1  ... 86 87 88 89 90 91 92  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463910 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”