Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 537977 views
📖 Pagination options
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Florinds
WOW!
Pana la urma ce s-a intamplat, s-au inteles sau a fost vreo decizie in instanta?
WOW!
Pana la urma ce s-a intamplat, s-au inteles sau a fost vreo decizie in instanta?
- clt
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Cred ca reusita de aici mai poate fi egalata doar de repunerea in circulatie a rondului de tramvai de la Baneasa (desi cu planurile megalomanice din zona -daca e sa le dam crezare- e posibil sa nu mai fie capat acolo )
Cred ca reusita de aici mai poate fi egalata doar de repunerea in circulatie a rondului de tramvai de la Baneasa (desi cu planurile megalomanice din zona -daca e sa le dam crezare- e posibil sa nu mai fie capat acolo )
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
"Proaspata" de la Politie...
Am pus aici unde s-a mai discutat despre lipsa unei treceri de pietoni intre Ressu si Libertatii....
"Proaspata" de la Politie...
În jurul orei 13.20, conducătorul unui autoturism în vârstă de 45 de ani care se deplasa pe Str. Liviu Rebreanu dinspre Bd. Camil Ressu către Str. Câmpia Libertății, în zona complexului comercial Park Lake a surprins si accidentat mortal o femeie în vârstă de 85 de ani. Din primele informații s-ar părea ca este vorba de traversare prin loc nepermis.
Se efectuează verificări pentru stabilirea exactă a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.
Se circula pe banda 1 de circulatie pe Str. Liviu. Rebreanu.
Am pus aici unde s-a mai discutat despre lipsa unei treceri de pietoni intre Ressu si Libertatii....
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Am trecut eu pe acolo ceva mai devreme. Victima era in mijlocul strazii, chiar in fata mall-ului. Evident ca sensul spre Titan era inchis. Asta dupa ce azi dimineata am stat o ora pe centura de est, din cauza accidentului mortal de langa intersectia cu A2...
La barul din lemn, nicio miscare noua
Am trecut eu pe acolo ceva mai devreme. Victima era in mijlocul strazii, chiar in fata mall-ului. Evident ca sensul spre Titan era inchis. Asta dupa ce azi dimineata am stat o ora pe centura de est, din cauza accidentului mortal de langa intersectia cu A2...
La barul din lemn, nicio miscare noua
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Probabil vorbesti despre acest accident:
https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/judetul-ilfov-trafic-pe-un-fir-pe-dncb1523868714
Adrian Rosca wrote:
Asta dupa ce azi dimineata am stat o ora pe centura de est, din cauza accidentului mortal de langa intersectia cu A2...
Probabil vorbesti despre acest accident:
https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/judetul-ilfov-trafic-pe-un-fir-pe-dncb1523868714
DNCB - pe raza Popesti Leordeni, km 23, la ora 09:30, un auto Dacia Logan a patruns pe contrasens si a lovit frontal un tir.
Soferul, un barbat, de 59 de ani, din Bucuresti, a decedat in urma impactului.
S-a intervenit cu echipa de descarcerare.
Alcolemie 0 la soferul camionului.
Traficul este ingreunat, se circula alternativ.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Da, de asta vorbesc. Dar n-a fost in Popesti, ci fix aici: https://goo.gl/maps/QW9ifgb5dkJ2
Da, de asta vorbesc. Dar n-a fost in Popesti, ci fix aici: https://goo.gl/maps/QW9ifgb5dkJ2
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu am scris eu comunicatul, dar multumim pentru precizare...
Nu am scris eu comunicatul, dar multumim pentru precizare...
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Astazi am surprins in probe un Bucur LF. S-a dus pana la Faur poarta 4 si s-a intors.
Astazi am surprins in probe un Bucur LF. S-a dus pana la Faur poarta 4 si s-a intors.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Unul din cele existente presupun nu? Ca Bucur-uri noi parca nu sunt, sau da?
Unul din cele existente presupun nu? Ca Bucur-uri noi parca nu sunt, sau da?
- punmeister
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Barul în sine este demolat, fundațiile au rămas la locul lor...
Barul în sine este demolat, fundațiile au rămas la locul lor...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Ca tot vorbim de bar: barul nu se demoleaza complet, ci doar partea ce se suprapune cu coridorul de expropriere. Pentru ca jumatatea ramasa sa fie functionala, trebuie facute niste lucrari de modificare a constructiei, care evident ca trebuie sa fie subiectul unei autorizatii de construire. Pe site-ul PS3, la sectiunea de urbansim, apare ca s-a emis un certificat de urbanism pe numele proprietarului barului in data de 30.01.2018, dar nu si o autorizatie de construire. Vazand pozele, nu cred ca fundatiile pot fi demolate inainte ca structura barului sa fie modificata. In plus, trebuie sa-si inchida fatada spre strada. Asa ca mai asteptam.
Ca tot vorbim de bar: barul nu se demoleaza complet, ci doar partea ce se suprapune cu coridorul de expropriere. Pentru ca jumatatea ramasa sa fie functionala, trebuie facute niste lucrari de modificare a constructiei, care evident ca trebuie sa fie subiectul unei autorizatii de construire. Pe site-ul PS3, la sectiunea de urbansim, apare ca s-a emis un certificat de urbanism pe numele proprietarului barului in data de 30.01.2018, dar nu si o autorizatie de construire. Vazand pozele, nu cred ca fundatiile pot fi demolate inainte ca structura barului sa fie modificata. In plus, trebuie sa-si inchida fatada spre strada. Asa ca mai asteptam.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination