Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2042 posts, 528508 views
📖 Pagination options
- GPS
-
Posted:
-
- Budy187
-
Posted:
-
- Bogdan MD
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Bogdan MD
A ramas sensul celalalt de realizat, unde mi-e teama ca o sa fie si mai nasol, fiindca acolo multi fac stanga spre Dristor venind de pe Splai. Cand vor demara si bucata asta, recomand sa evitati zona, deja se blocheaza Splaiul spre periferie din cauza reducerii numarului de benzi, una fiind blocata permanent de cei care nu au loc sa faca stanga pe pod...
A ramas sensul celalalt de realizat, unde mi-e teama ca o sa fie si mai nasol, fiindca acolo multi fac stanga spre Dristor venind de pe Splai. Cand vor demara si bucata asta, recomand sa evitati zona, deja se blocheaza Splaiul spre periferie din cauza reducerii numarului de benzi, una fiind blocata permanent de cei care nu au loc sa faca stanga pe pod...
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Eu nu ii inteleg pe oamenii astia. Bai frate, cand stii ca se lucreaza si e jale mare de tot in zona, tu tot pe acolo o iei.
Pana acum s-au miscat binisor cu lucrarea.
Totusi, ma lumineaza si pe mine cineva la ce era necesara supralargirea podului ?
Eu nu ii inteleg pe oamenii astia. Bai frate, cand stii ca se lucreaza si e jale mare de tot in zona, tu tot pe acolo o iei.
Pana acum s-au miscat binisor cu lucrarea.
Totusi, ma lumineaza si pe mine cineva la ce era necesara supralargirea podului ?
- survola
-
Posted:
-
survola
Nu mai face față cu doar 2 benzi pe sens de când au pus semafoarele acolo.
In plus pasajul, cu stâlpii plasați acolo unde sunt, a schimbat geometria caii de rulare, a apărut un fel de șicană
Nu mai face față cu doar 2 benzi pe sens de când au pus semafoarele acolo.
In plus pasajul, cu stâlpii plasați acolo unde sunt, a schimbat geometria caii de rulare, a apărut un fel de șicană
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ieri am trecut pe acolo si deja se lucra la armarea portiunii respective, erau peste 20 de muncitori...
Din pacate traficul din cursul saptamanii nu mi-a permis sa opresc pentru poze...
Ieri am trecut pe acolo si deja se lucra la armarea portiunii respective, erau peste 20 de muncitori...
Din pacate traficul din cursul saptamanii nu mi-a permis sa opresc pentru poze...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Vineri era o activitate foarte slaba aici, am numarat doar cativa muncitori.
Vineri era o activitate foarte slaba aici, am numarat doar cativa muncitori.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Poza lui StefanD_ este cu pietonalul din amonte...
Si trebuie sa ii multumesc pentru ca poza lui da raspunsul la intrebarea mea de pe 19 februarie, chiar daca el a pozat malul drept iar eu malul stang:
Poza lui StefanD_ este cu pietonalul din amonte...
Si trebuie sa ii multumesc pentru ca poza lui da raspunsul la intrebarea mea de pe 19 februarie, chiar daca el a pozat malul drept iar eu malul stang:
TibiV wrote:
Nu inteleg pentru ce sunt cele doua "luminatoare" dreptunghiularre
- xbit
-
Posted:
-
xbit
Astazi, cand am trecut prin zona, mi s-a parut ca au asfaltat zona de pod dinspre Asmita. Din pacate nu am avut timp de poze.
Astazi, cand am trecut prin zona, mi s-a parut ca au asfaltat zona de pod dinspre Asmita. Din pacate nu am avut timp de poze.
- andrei11
-
Posted:
-
- xbit
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pare a fi un simplu zid de inchidere, nu o culee.
TibiV wrote:
Nu inteleg de ce intre culeea noi grinzi si culeea pietonalului par sa toarne alta culee...
Pare a fi un simplu zid de inchidere, nu o culee.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
La asta m-am gandit si eu, dar am sperat sa starnesc mai multe controverse...
La asta m-am gandit si eu, dar am sperat sa starnesc mai multe controverse...
- xbit
-
Posted:
-
xbit
Cred ca planul este pentru 4 benzi pe sens cu 2 dedicate pentru staga:
TibiV wrote:
Ca si observatie personala, eu inclin sa cred ca largirea podului cu inca o banda are ca rol principal crearea a doua benzi de stocare (2 din 3) pentru virajul la stanga.
Cred ca planul este pentru 4 benzi pe sens cu 2 dedicate pentru staga:
Pod.png (1.31 MB; downloaded 3231 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)
•
Choose destination