Topic: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim
1113 posts, 375473 views
📖 Pagination options
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim
cris_m
andrei11 wrote:Din ce imi aduc aminte, la fel era si pe la sfarsitul lui 2017, erau 2 ture in plus (teoretic) pe 1.
Pe vremea lui 26 () inelul exterior beneficia de un tramvai în plus față de inelul interior...
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
O sa fie garduri din otel.
link.
Puss in Boots wrote:
Sper sa nu treaca tot anul pana fac lucrarea asta si poate aduc garduri mai calitative.
O sa fie garduri din otel.
Astfel, dacă proiectul va fi aprobat în şedinţa CGMB, municipalitatea va monta un gard din oţel, după modelul liniilor de tramvaie 41 şi 21, care să delimiteze linia tramvaielor de traficul auto general, pe un traseu de aproximativ 21,6 kilometri, exceptând intersecţiile, zonele de acces şi zona peroanelor, scrie news.ro.
link.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ia uite ce are CGPMB pe ordinea de zi de maine...
http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/db/05_20180328.pdf
Ia uite ce are CGPMB pe ordinea de zi de maine...
http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/db/05_20180328.pdf
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Să nu fiu prost până la capăt. Cum de le-a dat aceeași lungime pentru 1 și pentru 10 ?
Să nu fiu prost până la capăt. Cum de le-a dat aceeași lungime pentru 1 și pentru 10 ?
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
O sa fie amuzant cu 1/10 pe Oltenitei unde banda 1 de la Eroi inspre capat Romprim e ocupata/blocata abuziv de o gramada de soferi.
O sa fie amuzant cu 1/10 pe Oltenitei unde banda 1 de la Eroi inspre capat Romprim e ocupata/blocata abuziv de o gramada de soferi.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Si pe Titulescu se parca pe banda 1, si a venit politia si a dat amenzi pana cand nu s-a mai parcat, daca se vrea atunci se poate.
Si pe Titulescu se parca pe banda 1, si a venit politia si a dat amenzi pana cand nu s-a mai parcat, daca se vrea atunci se poate.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Ah da, normal. Dar pe Oltenitei e asa de nici nu-mi mai aduc aminte cand n-a fost asa. Deci, nu se doreste
Altfel s-ar circula mai bine si acolo. Pana la urma astea sunt genul de actiuni ce trebuie facute intru respectarea legii. Plus ca sunt sectoare unde sunt facute parcari in spic si unde, cu toate astea, sunt unii care parcheaza perpendicular. Si tot ocupa banda 1.
Ah da, normal. Dar pe Oltenitei e asa de nici nu-mi mai aduc aminte cand n-a fost asa. Deci, nu se doreste
- alliens
-
Posted:
-
alliens
Nu va fi o problema cu banda 1 daca exista vointa...spre exemplu pe Soseaua Alexandriei daca s-a dorit s-a reusit eliberarea primei benzi si aceeasi operatiune e in curs pe anumite portiuni din Calea Rahovei.....vine politia si da amenzi de cateva ori(inclusiv in weekend) pe zi plus ca dupa amiaza cand vine lumea acasa cu masina e tot timpul o masina de politie care nu permite parcarea....am fost surprins sa constat ca in mai putin de o saptamana nu mai parcheaza nimeni pe anumute portiuni fara sa fie vreo masina de politie in zona....asa ca in mod sigur nu va fi o problema eliberarea primei benzi.
Nu va fi o problema cu banda 1 daca exista vointa...spre exemplu pe Soseaua Alexandriei daca s-a dorit s-a reusit eliberarea primei benzi si aceeasi operatiune e in curs pe anumite portiuni din Calea Rahovei.....vine politia si da amenzi de cateva ori(inclusiv in weekend) pe zi plus ca dupa amiaza cand vine lumea acasa cu masina e tot timpul o masina de politie care nu permite parcarea....am fost surprins sa constat ca in mai putin de o saptamana nu mai parcheaza nimeni pe anumute portiuni fara sa fie vreo masina de politie in zona....asa ca in mod sigur nu va fi o problema eliberarea primei benzi.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Am auzit la tv ca s-ar fi votat treaba cu gardurile pentru liniile 1/10. Poate nu ne apuca iarna pana le monteaza. Se face licitatie sau se atribuie direct? Cum se procedeaza?
Am auzit la tv ca s-ar fi votat treaba cu gardurile pentru liniile 1/10. Poate nu ne apuca iarna pana le monteaza. Se face licitatie sau se atribuie direct? Cum se procedeaza?
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Avem subforum nou la "Lucrari de infrastructura" privind modernizarea liniei pe Vasile Milea: viewforum.php?f=364
Avem subforum nou la "Lucrari de infrastructura" privind modernizarea liniei pe Vasile Milea: viewforum.php?f=364
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- PaulIP
-
Posted:
-
📖 Pagination options