Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4149 posts, 1038557 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Grigore

Nu toate benzinariile cu insemnele marilor lanturi de distributie (Lukoil, AGIP, Petrom etc.) apartin efectiv firmelor care detin lanturile. Exista foarte multe benzinarii detinute de independenti si afiliate prin fransiza la diversele lanturi de distributie. In functie de conditiile oferite, un independent poate decide sa migreze de la Lukoil la AGIP, de exemplu, schimband fransiza. Meritul alegerii locatiei este de multe ori al independentului care si-a ales o locatie buna, pe baza caruia a putut apoi negocia o fransiza avantajoasa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

Macar daca s-ar misca si ei mai cu talent acum cand e cald sa prinda ceva din anul asta... ca in 2 saptamani gata s-a terminat si caldura...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Techno

Am trecut dimineata pe la Ciurel, am vazut ca se lucra, ar fi interesante niste poze si sa stim ce anume pregatesc. Au decopertat platoul ala si tot trebaluiesc pe acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului marius baciu

va fi hobanat si asta din ce am vazut.Defapt nici nu este asa deschidere de sute de metri sa se faca suspendat!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Oare se mai fac pe undeva prin lume poduri suspendate?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mihai_tomaro

bercenicity wrote:
Vezi aici http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_lo ... nstruction

constat doar ca nici unul din cele 110 nu trece peste alte strazi sau zone centrale ale oraselor. majoritatea peste lacuri :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului flobir

Din ce văd, înlocuiesc un strat de pămînt cu nisip, probabil pregătesc o fundație?
Văd bine eu steagul Germaniei pe containerele din fundal? Aveam impresia că tot portughezii se ocupă de pasajul ăsta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului bercenicity

mihai_tomaro wrote:
bercenicity wrote:
Vezi aici http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_lo ... nstruction

constat doar ca nici unul din cele 110 nu trece peste alte strazi sau zone centrale ale oraselor. majoritatea peste lacuri :)

Dar Basarab, cel de peste peste CF centura Otopeni, viitorul de peste Virtutii nu sunt suspendante, sunt hobanate (engleza Cable-stayed: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_la ... ed_bridges)
Fiecare tip se potriveste unor cerinte diferite (lungimea deschiderii, costuri, etc)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Techno

Chiar ca esti bine pozitionat flobir. Sper sa fii sanatos si sa nu te dea afara de la firma  :lol: . Sa ne faci poze de la inaltime... Merci.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului flobir

Sper sa nu ma dea afarta penrtru ca fac poze   :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

@flobir
Eu zic sa facem cheta sa iei un aparat cu zoom foarte mare ca sa pozezi si detalii.  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

E foarte bine telvanni. Eu unu sunt foarte multumit de poze. Cand o sa apara  ditamai pilonu/ pilonii ce bun o sa fie flobir cu pozele.

@Flobir: Lucrezi cumva la primarie?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cornel001

In ultimele poze puse de Marian pe Noiembrie, se vede cladirea de unde face flobir pozele ! Nu e cladirea primariei, e mai spre sud aia ! Cred ca e cladirea semaparc.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”